Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و ششمین روز دی ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

26 دی 1326، هیات وزیران جوازهای جو، گندم، برنج و اجناس انحصاری را لغو کرد.

26 دی 1328، ساعد که پس از استعفا مجددا از طرف شاه مامور تشکیل کابینه شده بود، وزیران خود را به این شرح معرفی کرد: علی ‌اصغر حکمت وزیر مشاور، دکتر محمد سجادی وزیر دادگستری، عباسقلی گلشائیان وزیر دارایی، سپهبد یزدان ‌پناه وزیر جنگ، دکتر سیاسی وزیر امور خارجه، دکتر منوچهر اقبال وزیر راه، دکتر عبدالحمید زنگنه وزیر فرهنگ، دکتر تقی نصر وزیر اقتصاد ملی، دکتر محمد نخعی وزیر کشاورزی، سید‌جلال ‌الدین تهرانی وزیر پست و تلگراف، امیر اسدالله علم وزیر کشور، دکتر شهید نورایی وزیر کار و دکتر عباس لقمان ادهم وزیر بهداری.

26 دی 1335، قرارداد حمل و نقل هوایی بین ایران و آمریکا منعقد شد.

26 دی 1343، دو قرارداد جدید نفت بین شرکت ملی نفت ایران و دو موسسه هلندی و آمریکایی براساس ۷۵-۲۵ به نفع ایران امضا و مبادله شد.

26 دی 1352، مذاکرات سری نفت در تهران بین مقامات شرکت نفت و نمایندگان کمپانی‌ های معروف انگلیسی و آمریکایی آغاز شد.

26 دی 1389، به دنبال جایگزینی سهمیه ۳۵۰ تومانی گازوئیل بخش حمل‌ و ‌نقل با گازوئیل ۱۵۰ تومانی، اعلام شد که براساس تصمیم جدید دولت، بخش عمده گازوئیل بخش صنعت نیز با همان نرخ ۱۵۰ تومان عرضه خواهد شد.

26 دی 1391، نمایندگان مجلس پس از تصویب آخرین ماده طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل، پرونده این طرح را در مجلس بستند و آن را برای تطبیق با شرع مقدس اسلام و قانون اساسی به شورای نگهبان ارسال کردند.

26 دی 1394، همزمان با حضور وزیران خارجه ایران و آمریکا و نیز هماهنگ ‌کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا در وین، زمینه برای اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) فراهم شد.

26 دی 1395، سرانجام پس از حدود یک ماه جلسه و بحث و بررسی بر سر لایحه برنامه ششم در مجلس شورای اسلامی، بررسی این لایحه از سوی مجلسی ‌ها به پایان رسید و آن را جهت تایید به شورای نگهبان ارسال کردند.

26 دی 1396، شرکت هواپیماسازی «ایرباس» فرانسه در جدیدترین اطلاع ‌رسانی خود اعلام کرد که تحویل هواپیماهای سفارشی ایران با تاخیر انجام می‌ شود. به گفته مدیر فروش این شرکت، تا زمانی که ایران پیش ‌پرداخت ‌های سفارش خود را تکمیل نکند، ایرباس در ساخت و تولید هواپیما برای ایران محتاطانه عمل خواهد کرد. تا این تاریخ از ۱۰۰ فروند هواپیمای سفارشی، ۳ فروند هواپیما تحویل ایران شده است.

26 دی 1397، شبکه سی‌ان‌بی‌سی با اشاره به اینکه نماینده ویژه وزارت امورخارجه آمریکا درباره ایران مشخص نکرده است که واشنگتن می‌خواهد چه تصمیمی برای تحریم نفتی ایران بگیرد، گزارش داد دولت ترامپ ممکن است باز هم اجازه خرید نفت ایران را به مشتریان آن بدهد.

منابع: روزنامه دنیای اقتصاد

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه رابرت مک ایر رخشان بنی اعتماد تمساح گاندو سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی محمد صادق کوشکی سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر تحریم نفتی ترامپ اقتصاد ایران هواپیما گازوئیل مکانیسم ماشه رابرت مک ایر رخشان بنی اعتماد تمساح گاندو سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی محمد صادق کوشکی سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۵۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری از مراسم امضای قرارداد واگذاری استقلال و پرسپولیس | تعیین تکلیف ۵ درصد از سهام باقیمانده

دریافت 3 MB دریافت 878 KB

به گزارش همشهری آنلاین، آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی صبح امروز (چهارشنبه) با حضور کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان، سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی، سید محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی، مدیران عامل، اعضای هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و نمایندگان مالکان جدید سرخابی‌ها برگزار شد.

بر این اساس در این جلسه مشخص شد که ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر(۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵ درصد) انتقال پیدا کرد.

پرسپولیس و استقلال بعد از واگذاری چه تغییری خواهند کرد؟ | گام تازه برای برتری در مسابقات

هاشمی در این جلسه اظهار داشت: از پیشکسوتان دو تیم تشکر می‌کنم. ۵ درصد از سهام این دو باشگاه در اختیار وزارت ورزش است که با همکاری این عزیزان این ۵ درصد نیز واگذار خواهد شد تا واگذاری این دو باشگاه به‌صورت کلی انجام شود تا مشکلی برای حضور در رقابت‌های بین‌المللی نداشته باشند.

تصاویری از آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس و بخشی از صحبت های وزیر ورزش و جوانان را ببینید.

کد خبر 846933 منبع: ایرنا برچسب‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی ویژه ورزشی فوتبال ورزش باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • عمل به شعار سال و مردمی شدن اقتصاد نجات‌بخش تولید است
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • آمادگی رم و اسپیناتزولا برای تداوم همکاری؛ احتمال تمدید دو ساله قرارداد
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • قرار داد واگذاری شركت های استقلال و پرسپولیس امضا شد
  • تصاویری از مراسم امضای قرارداد واگذاری استقلال و پرسپولیس | تعیین تکلیف ۵ درصد از سهام باقیمانده
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟