Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سیدرزگار رحیمی به همراه همسرش مهندس فریده غلامی از نخبگان کردستان بودند که در سانحه هواپیمای اوکراینی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

خبرگزاری فارس استان کردستان/سیدرزگار رحیمی اهل سقز دانشجوی دکتری الکترونیک در کانادا و استاد دانشگاه گروه فناوری و مهندسی در کالج «Centennial» بود که به همراه فرزند سه ساله خود ژیوان رحیمی و همسر باردارش، فریده غلامی به ایران سفر کرده بود در حادثه سقوط هواپیمای تهران به اوکراین جان باختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی متولد سال 1360 در شهر سقز است که تحصیل خود در مقطع ابتدایی را در این شروع می‌کند و بعدها به دلیل شوق، ذوق و دغدغه‌ای که برای فراگیری علم و دانش دارد از طرف خانواده پدری خود برای ادامه تحصیل به سنندج می‌رود و دوران دبیرستان را در دبیرستان نمونه وابسته به دانشگاه کردستان سپری می‌کند.

رزگار به دلیل توانایی بالایی که در یادگیری درس‌ داشت بسیار مورد توجه دبیران خود قرار می‌گیرد و اکثر دبیران وی معتقد بودند که وی در آینده یکی از نخبگان مطرح کشور می‌شود که می‌تواند برای خود و مردمش اثرگذار باشد.

رزگار رحیمی سال 79 در کنکور سراسری با رتبه 142 در رشته برق دانشگاه علم و صنعت تهران پذیرفته می‌شود و در کمتر از 3 سال در مقطع کارشناسی فارغ‌التحصیل می‌شود البته همزمان با تحصیل در این دانشگاه در پژوهشکده نیرو نیز مشغول به کار و تحقیق می‌شود.

رحیمی بعد از فارغ‌التحصیلی بلافاصله در مقطع کارشناسی ارشد گرایش مخابرات قبول می‌شود و همزمان هم در یک شرکت خصوصی مشغول به کار می‌شود.

برخلاف عده‌ای که بعد از ازدواج از ادامه تحصیل منصرف می‌شوند اما رزگار رحیمی بعد از شروع زندگی مشترک با فریده غلامی به پشتوانه همسرش و خانواده همسرش ادامه تحصیل می‌دهد.

در طول دوران تحصیل مقاله‌های علمی وی در مجلات معتبر امریکایی و اروپایی چاپ و ارائه می‌شود و به همین واسطه درخواست‌های فراوانی از سوی دانشگاه‌های معتبر دنیا برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری دریافت می‌کند و در نهایت دعوت دانشگاه تورنتو کانادا را قبول می‌کند و حدود 13 سال در آن کشور زندگی کرد.

وی بصورت پنهانی و اینکه کسی متوجه نشود در کارهای خیرخواهانه و عام‌المنفعه زیادی شرکت داشته است و همیشه دغدغه کمک به همزبان و هم نوع خود را داشته است اما از آشنایان و نزدیکان خود کسی متوجه این نبود لذا در طول یک هفته‌ای که از وفات وی می‌گذرد خانواده‌های مستضعف زیادی به خانواده وی مراجعه کرده‌اند و اعلام می‌کنند که ساله‌هاست دکتر رزگار رحیمی به خانواده آنها کمک مالی می‌کرد.

بعد از شهادت دکتر رزگار رحیمی، دانشگاه کانادا برای تجلیل از خدمات و تلاش‌های ارزنده این بزرگ‌مرد کردستانی در راستای علم و دانش، بنیادی با نام بنیاد «دکتر رزگار» با هدف حمایت و پشتیبانی مالی از دانشجویان جدیدالورود ایرانی که در کانادا مشغول به تحصیل می‌شوند، تاسیس کرده است.

فریده غلامی همسر دکتر رزگار رحیمی نیز 6 شهریور 1360 در شهرستان اسلام‌آباد غرب به دنیا آمد. بعد از اخذ دیپلم ریاضی فیزیک در سال 1380 در آزمون کنکور سراسری با رتبه 14 منطقه در رشته مهندسی طراحی صنعتی در دانشگاه علم و صنعت تهران قبول شد.

وی پس از ازدواج با رزگار رحیمی (نخبه و پژوهشگر سقزی) در مقطع کارشناسی ارشد در رشته طراحی صنعتی در شهر تورنتو پذیرفته شد و جزء دانشجویان ممتاز در این رشته و دانشگاه محسوب می‌شد. در آنجا نیز در زمینه طراحی دکوراسیون منزل مشغول به فعالیت بود.

سیدرزگار رحیمی که از یک خانواده فرهنگی و باسواد است، به همراه سیدژیوان و همسرش فریده غلامی در سانحه هواپیمای اوکراینی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 روحشان شاد و یادشان گرامی باد.                          

انتهای پیام/2330/83

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان دانش رحیمی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید

سال ۱۴۰۲ یکی از سال‌های پرتلاش ایران در تحقق مبحث چهارم سند تحول در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات به شمار می‌آید و دانشمندان فضایی ما چندین ماهواره را با اهداف مختلف در این سال با موفقیت به فضا پرتاب کردند.

به گزارش ایسنا، این پیشرفت‌ها تا جایی بوده که حالا ایران جزو ۶ کشور دارای این فناوری قرار گرفته است. در ادامه ویدیویی از دستاوردهای هوافضای کشورمان در ۱۴۰۲ را مشاهده کنید:

منبع: کانال لشکر قدس

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • حاجی می‌گفت: می‌توانیم چند بار اسراییل را شخم بزنیم
  • یک مدرسه غیر انتفاعی به دلیل اضافه دریافتی ۲۰ میلیارد جریمه شد
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟