Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@21:40:33 GMT

قتل پسر خاله در ایران پس از قتل در افغانستان

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۳۶۱۴۱

قتل پسر خاله در ایران پس از قتل در افغانستان

جلسه رسیدگی به این پرونده صبح روز گذشته در شعبه‌هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران بررسی شد. براساس کیفرخواست صادر شده متهم پرونده نوید نام داشت و تبعه کشور افغانستان بود. او پنج‌سال قبل و در حالی که ۱۵‌سال داشت به اتهام قتل پسرخاله‌اش در شهرستان شهریار تحت تعقیب قرار گرفت و بازداشت شد. نوید در بازجویی‌ها به جرمش اعتراف کرد و گفت: آن روز در ورزشگاهی که مسابقات کشتی افغان‌ها در آن برگزار شده‌بود با پسرخاله‌اش که سعدی نام داشت مواجه شده‌بود و با چاقویی که دوستش بسم‌الله به دست او داده‌بود، سعدی را به قتل رسانده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعدی قبل از فوت به کارکنان بیمارستان گفته بود که پسرخاله‌اش نوید او را با ضربه چاقو هدف قرار داده است.

نوید صبح روز گذشته بعد از اینکه وکیل اولیای‌دم برایش درخواست قصاص کرد در جایگاه قرار گرفت و اتهامش را انکار کرد. او گفت: من برای تماشای مسابقات کشتی به ورزشگاه رفته‌بودم. بعد از مدت‌ها پسرخاله‌ام را آنجا دیدم، اما به او توجه نکردم. او هم به من توجه نکرد، چون که ما با هم قهر بودیم. مسابقه که تمام شد به طرف خانه حرکت کردم. در مسیر بود که به من خبر دادند چند نفر با هم دعوایشان شده و پسرخاله‌ام در دعوا کشته شده‌است. ساعتی بعد هم پلیس به سراغم آمد و من را به اتهام قتل بازداشت کرد. قاضی گفت: پسرخاله‌ات سعدی قبل از فوتش تو را به عنوان قاتل معرفی کرده است. چند شاهد هم دیده‌اند که تو در دعوا حاضر بودی و به سعدی ضربه وارد کردی؟ متهم گفت: من حرف‌های شاهدان را قبول ندارم.

متهم ادامه داد: خانواده من و سعدی با هم قهر بودند. علتش هم این بود که در کشورمان رسم است اگر کسی فوت کند خانواده‌های نزدیک برای آن خانواده غذا می‌برند. ما، اما خانواده فقیری بودیم و بعد از فوت یکی از اعضای خانواده خاله‌ام نتوانستیم برایشان غذا ببریم. این موضوع سبب قهر دو خانواده شد و سعدی هم از من کینه به دل گرفته بود.

قاضی به متهم گفت: بررسی سوابق تو که از پلیس افغانستان استعلام شده نشان می‌دهد ۸۵‌روز قبل از قتل سعدی و در حالی که ۱۵‌ساله بودی در کشورت مردی را با اسلحه به قتل رسانده و به ایران فرار کردی. متهم گفت: من این قتل را هم قبول ندارم. در ادامه بسم‌الله، مردی که چاقو را به دست متهم داده‌بود در جایگاه قرار گرفت و گفت: من از پنج سال قبل به اتهام معاونت در قتل بازداشت هستم و اتهامم را هم قبول ندارم. قضات دادگاه بعد از شنیدن آخرین دفاع متهمان وارد شور شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قتل افغانستان مهاجران افغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۶۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) در حسینیه هراتی‌های گفت:  ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد، اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرز‌ها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

اصغر بلوکیان افزود: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود، چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت با اشاره به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران افزود: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود، اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

بلوکیان با بیان اینکه حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند گفت: این طور نمی‌شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشور‌ها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشور‌ها فراخوان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • پسر جوان دایی و خاله‌اش را به‌خاطر ارثیه با ضربات سنگ به قتل رساند
  • قتل دایی و خاله به‌خاطر تقسیم ارثیه میلیاردی با ضربات سنگ
  • استوری عجیب هادی چوپان؛ سعدی و حافظ فقط؟ نه من هم هستم! + عکس
  • (ویدئو) چرا ایران از ترتیبات منطقه‌ای کاسپین و افغانستان حذف شد؟
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • وزیر دفاع انگلیس به تحریم ایران واکنش نشان داد
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • صادرات دومین محموله ریلی افغانستان به ترکیه
  • حرکت دومین محموله ریلی افغانستان از مسیر ایران به ترکیه