Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: اقدام سفیر انگلیس دخالت در امور داخلی، نادیده گرفتن حقوق دیپلماتیک و نقض قوانین داخلی جمهوری اسلامی ایران است.

حسن عابدینی کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص دخالت‌های سیاسی انگلستان در کشورمان گفت: بریتانیا به گونه‌های مختلف، در تاریخ ایران دخالت‌هایی داشته است که شاید برجسته‌ترین مورد را می‌توان، کودتای ننگین ۲۸ مرداد با همکاری آمریکا علیه دولت ملی محمد مصدق نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با بیان اینکه حضور سفیر انگلستان در تجمع غیرقانونی دانشگاه امیرکبیر خلاف عرف و رفتار بین‌المللی بود، تأکید کرد: در کنوانسیون وین سال ۱۹۶۱، گفته‌شده است که دیپلمات‌ها و نمایندگان سیاسی کشور‌ها دارای مصونیت سیاسی هستند. رعایت قوانین و مقررات داخلی کشور میزبان و فعالیت‌های که آن‌ها انجام می‌دهند، باید در چارچوب مسئولیت دیپلماتیک باشد ازجمله مقررات ذکرشده در کنوانسیون است. عابدینی ادامه داد: سفیر انگلستان باید جواب بدهد که آیا مشارکت در یک تجمع غیرقانونی و تشویق افراد به اغتشاش و آشوب در چارچوب فعالیت‌های دیپلماتیک انگلستان تلقی می‌شود. اقدام سفیر انگلیس دخالت در امور داخلی، نادیده گرفتن حقوق دیپلماتیک و نقض قوانین داخلی جمهوری اسلامی ایران است. وی بیان داشت: کشور میزبان بر اساس کنوانسیون وین قادر است که دیپلمات را یک عنصر نامطلوب تلقی کند و دستور اخراج او را بدهد. وزارت امورخارجه نیز می‌تواند سفیر انگلستان را اخراج کند و نیاز به تصویب قانون توسط مجلس شورای اسلامی نیست. کارشناس مسائل بین‌الملل افزود: نمایندگان مجلس دو مسیر برای برخورد با انگلیسی‌ها در پیش روی خود دارند؛ سفیر را اخراج کنند و فرد مورد تائید جمهوری اسلامی جایگزین شود؛ حالت دوم جمهوری اسلامی می‌تواند با توجه به مصوبه مجلس در گذشته به این نتیجه برسد که با انگلستان سطح روابط سیاسی خود را کاهش و به کاردار تنزل دهد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انگلیس مجلس شورای اسلامی ظریف مصدق سفیر انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۶۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد، آنها چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت های آنها نبوده است.

وی افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات‌ علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات‌ علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

زلفی‌گل عنوان کرد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وی ابراز کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است