Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رحمت امینی نویسنده و کارگردان تئاتر که سال ها از همکاران زنده یاد امیرکاووس بالازاده در دانشکده هنر و معماری بوده، در پی درگذشت این پژوهشگر و هنرمند تئاتر یادداشتی نوشته است.

در یادداشت رحمت امینی آمده است:

«شنیدن خبر تلخ مرگ هموطنانمان در این روزها غمی بر غم های ما اضافه می کند و در شرایطی که اخبار متعددی درباره کشته شدن هم‌میهنانمان شنیدیم خبر از دنیا رفتن استاد امیرکاووس بالازاده موجب ناراحتی جامعه دانشگاهی و تئاتری شده و غم و اندوه آنها را دوچندان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من بیشتر از یک دهه با آقای بالازاده در دانشکده هنر و معماری همکار بودم. تخصص اصلی و سویه مطالعاتی این مدرس و پژوهشگر بیشتر در حوزه ایران، فرهنگ ایرانی، اسطوره شناسی و فرهنگ عامه بود و هم به خاطر تحصیل در رشته های زبان شناسی و فرهنگ و زبان های باستانی و هم تجربیات عملی که در کلاس های دوره نوجوانی و جوانی اش گذرانده بود شخصیت علمی بسیار والایی داشت که سودش هم به نفع تئاتر بود و هم فرهنگ عامه ما.

در طول مدتی که او را می شناختم هیچ کس یک بار هم صدای بلند او را نشنیده بود. امیرکاووس بالازاده فردی بسیار مهربان، امروزی و کارراه انداز بود که این مسئله را می شد هم در دوستی و رفاقت با همکارانش و هم دانشجویانش رصد کرد. این مدرس مدتی به عنوان سرپرست دانشکده هنر و معماری و همچنین مدیرگروه بخش نمایش دانشکده فعال بود.

هر کس در زندگی نقاط مثبت و منفی دارد اما در مجموع بالازاده فردی مهربان، خنده رو و همراه بود که یاد و خاطرش تا همیشه با جامعه دانشگاهی و دانشجویان به یادگار می ماند.

در آخر آرزوی صبوری برای خانواده این هنرمند و سلامتی و طول عمر برای بازماندگان و دیگر اساتید دانشگاه دارد.»

کد خبر 4826700 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: امیرکاووس بالازاده تئاتر ایران استاد دانشگاه رحمت امینی قاسم سلیمانی تئاتر ایران جشنواره فیلم عمار موسیقی ایرانی کنسرت موسیقی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر سریال ایرانی سینمای مستند جایزه سینمایی سازمان صداوسیما فیلم سینمایی موسیقی کلاسیک کارگردان سینما پیام تسلیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۷۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه‌ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز انجام شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا (ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کار‌های برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت‌های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا (ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

 ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا (ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود وی در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

دیگر خبرها

  • عکس| جدیدترین عکس سجاد افشاریان در پشت صحنه تئاتر
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • برگزاری رویداد خشتانه در دانشکده هنر و معماری یزد
  • برگزاری رویداد «خشتانه» در واحد یزد
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • رونمایی از کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی
  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم
  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی