Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرید لطیفی، در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما اظهار کرد: وقوع سیل پیش بینی شده بود، اما میزان بارش‌ها باوجود مزیت‌هایی که داشت از میزان پیش بینی، بیشتر بود و حجم سیلاب موجب شد آب وارد مناطق مسکونی شود.

وی افزود: ستادهای بحران برای مقابله با خسارات سیل تشکیل و تجهیزات ارسال شد، اما حجم سیلاب از توانمان بیشتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان مدیریت بحران بیان کرد: به علت کمبود منابع مالی، اقدامات آبخیزداری و لایروبی رودخانه‌ها در سال‌های اخیر کمتر انجام شده است و حجم سیلاب بیش از حجم رودخانه‌ها بود.

وی افزود: البته برخی ساخت و سازها در حریم رودخانه‌ها نیز حرکت سیلاب را محدود کرد.

لطیفی گفت: تاکنون سه هواپیما شامل اقلام زیستی به مناطق سیلزده ارسال و آب آشامیدنی این مناطق تأمین شده است.

معاون سازمان مدیریت بحران افزود: اکنون پمپ‌های تخلیه آب در حال خارج کردن سیلاب از مناطق آب گرفته هستند و مقدمات کار برای ساخت واحدهای مسکونی آغاز شده است.

لطیفی گفت: حدود هزار روستا در استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان دچار سیلاب و مشکل دسترسی شدند که اکنون این مشکل در کمتر از ۱۵۰ روستا وجود دارد.

وی افزود: ۹۴۴ راه مواصلاتی روستایی نیز آسیب دید که اکنون فقط در ۱۵۰ راه مشکل داریم.

لطیفی ادامه داد: در استان کرمان شبکه برق ۱۰۰ روستا دچار مشکل شد که به جز دو روستا همه برطرف شده است.

معاون سازمان مدیریت بحران افزود: راه ارتباطی ۴۰۲ روستا نیز قطع شد که اکنون فقط ۹ روستا با این مشکل روبرو هستند.

لطیفی گفت: شبکه آبرسانی ۶۰ روستا نیز آسیب دید که اکنون آبرسانی به صورت سیار یا با پروازهای هوایی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در استان هرمزگان آب آشامیدنی ۲۴۳ روستا قطع شد که تاکنون برای ۱۷۰ روستا وصل شده است.

لطیفی بیان کرد: برق ۱۵۰ روستا نیز قطع شد که با فروکش کردن آب، برق همه آن‌ها در حال وصل شدن است.

وی افزود: اکنون در ۴۰ محور مواصلاتی روستایی محدودیت تردد وجود دارد.

معاون سازمان مدیریت بحران گفت: خانه بهداشت همه روستاها در استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان فعال هستند و هیچ بیماری واگیردار گزارش نشده است.

وی افزود: در بحث امدادرسانی هماهنگی میان دستگاه‌ها اهمیت دارد و سازمان‌های غیردولتی، موکب‌ها که بسیار کمک ما کرده اند و سازمان‌های زیر نظر بسیج به عنوان زیر مجموعه هلال احمر در حال امدادرسانی هستند.

لطیفی در پایان گفت: البته برخی به دستگاه‌های مذکور اعتماد ندارند یا می‌خواهند خودشان کار امدادرسانی را انجام دهند که از آن‌ها نیز می‌خواهیم با هماهنگی دیگر دستگاه‌ها فعالیت کنند.

کد خبر 4827108 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سازمان مدیریت بحران قاسم سلیمانی شهرداری تهران شورای شهر تهران دستگیری سارق وزارت آموزش و پرورش شهر تهران سقوط هواپیما محسن هاشمی سقوط هواپیمای اوکراینی مترو محسن حاجی میرزایی آلودگی صوتی مراسم تشییع قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۷۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد

مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره به وقوع سیلاب در مناطق حاشیه رودخانه‌های استان اظهار داشت: با تلاش عوامل راهداری مسیرهای روستایی حاشیه رودها بازگشایی شد. - اخبار استانها -

حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، با بیان اینکه راه روستاهایی که درگیر سیلاب در جاده بسته شده بودند باز شد اظهار داشت: با تلاش عوامل راهداری و امدادی مسیرهای دسترسی روستایی در اکثر مسیرهای رودخانه‌ای باز شده است.

وی افزود: در اثر بارندگی‌های چند روز اخیر و به ویژه روز گذشته طغیان رودخانه تجن را داشتیم که اراضی ساری و میاندرود خسارت دیدند‌.

محمدی تصریح کرد: دیشب طغیان رودخانه تلار را داشتیم که در سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ خساراتی را وارد کرد و تمام مسیرهای دسترسی در این شهرستان‌ها بازگشایی شد.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران ادامه داد: مسیر راه روستایی عبد مناف هراز تا ساعتی دیگر بازگشایی می‌شود و با ورود عوامل راهداری راه روستایی 10 روستا در مسیر هراز که سیلابی شده بودند باز شد.

این مسئول بیان کرد: مسیر روستاهای شمس آباد و آخا و لاریم باز شد.

وی به وقوع سیلاب در محور کیاسر محدوده لنگر و رانش زمین اشاره کرد و گفت: این مسیر نیز با ورود عامل راهداری و سایر نیروهای امدادی بازگشایی شد.

محمدی بیان کرد: روستاهای محور دودانگه و محدوده ورند در محدوده کیاسر بازگشایی شد و محور ده میان سوادکوه هم بازگشایی انجام شد.

وی به طغیان رودخانه کسلیان و سیلابی شدن محدوده پلنگ دره نیز اشاره کرد و یادآور شد: خسارت‌های مناطق مختلف در حال ارزیابی است.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: تا پایان شب سامانه بارشی از استان خارج می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • دستور تخلیه روستای نوده شهرستان زیرکوه صادر شد
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها، سیلاب و آب‌گرفتگی در اصفهان / تداوم بارش‌ها در استان
  • سیلاب بهاری در جاده سه چاهون بافق+فیلم
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟