Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان اورژانس کشور گفت: مراقب هستیم که با پوشش کامل خدمات بهداشتی و درمانی، در منطقه بیماری‌های واگیر شیوع پیدا نکند. 

به گزارش ایسنا،‌ دکتر پیرحسین کولیوند که در پی وقوع سیلاب در استان سیستان و بلوچستان، به منظور پیگیری روند ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و فوریت‌های پزشکی به این استان سفر کرده است، در تشریح اقدامات امدادی و درمانی صورت گرفته در این مناطق، گفت: در سفر به استان سیستان و بلوچستان، تقریبا به تمامی مناطق سیل زده رفته و تمامی مناطق متاثر از سیل را از نزدیک بررسی کرده‌ایم؛ خوشبختانه با فروکش کردن آب‌ها، مسیرهای ارتباطی باز شده و روند خدمت‌رسانی به مردم عزیز با سرعت بهتری انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از پیام حکیمانه مقام معظم رهبری، سیل هدایای مردمی به سمت مناطق سیل زده ستودنی است. در حال حاضر، آنچه که مردم عزیز متاثر از سیل به آن نیاز مبرم دارند، اقلام زیستی مانند پتو، فرش، وسایل گرمایشی و ظروف است.

کولیوند بیان کرد: آب آشامیدنی و تغذیه به میزان کافی توسط کمک های مردمی و نیروهای سپاه و ارتش، تامین شده است.

رییس سازمان اورژانس کشور درخصوص ارائه خدمات بهداشتی و درمانی گفت: خدمات بهداشتی و درمانی به خوبی در حال انجام است و در تمامی پایگاه های مرکز سلامت و مراکز بهداشتی ما، پزشکان و پرستاران مستقر بوده و تیم‌های فوریتهای پزشکی نیز در مناطق مستقرند.

وی گفت: تمامی افرادی که دارای بیماری‌های خاص، مزمن و شرایط پرخطر هستند، شناسایی شده و به مناطق امن منتقل شده‌اند و خوشبختانه تاکنون در این زمینه هیچگونه مشکلی نبوده و بیماران شرایط ثابتی دارند.

بنابر اعلام وبدا، رییس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: در حوزه بیماری‌های واگیردار، اقدامات پیشگیرانه در حال انجام است و بسیار مراقب هستیم که با پوشش کامل خدمات بهداشتی و درمانی، در منطقه بیماری‌های واگیر شیوع پیدا نکند. در این راستا، جلسات مختلفی را با همکاران خود در گروه پزشکی و سایر دستگاه‌ها برگزار کرده و براساس پروتکل ها پیش می رویم. به طورکلی روند ارائه خدمات در حوزه سلامت مطلوب بوده و شرایط منطقه از نظر سلامت و بهداشت، شرایط پایداری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان اورژانس کشور سیلاب در سیستان و بلوچستان استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۷۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان

  حبیب غزنوی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان اظهار کرد: این پایگاه از فروردین ماه امسال فعالیت خود را آغاز کرد و کارکنان عملیاتی آن در همین مدت بیش از ۸۰ ماموریت موفق را به ثبت رسانده اند که امروز شاهد افتتاح رسمی اولین پایگاه اورژانس بانوان هستیم.

وی با اشاره به اینکه این پایگاه نخستین پایگاه اورژانس بانوان در استان سیستان و بلوچستان و پنجمین پایگاه اورژانس بانوان کشور است افزود: این پایگاه همه روزه از ساعت ۷ صبح الی ۱۹ در خدمت بانوان است که با ۴ کارشناس فوریت‌های پزشکی و پرستار فعالیت خود را آغاز کرده است.
به گفته دکتر غزنوی؛ طبیعتاً در استان پهناور سیستان وبلوچستان وجود تنها یک پایگاه اورژانس ویژه بانوان پاسخگو نخواهد بود و در تلاش هستیم تا در آینده‌ای نزدیک بر تعداد این پایگاه در استان بیفزاییم.
حمایت استانداری از ایجاد اورژانس بانوان
دکتر رضا شریفی؛ معاون سیاسی و اجتماعی استاندار نیز در این مراسم گفت: با توجه به ضرورت و نیاز استان در راستای افزایش پایگاه‌های اورژانس بانوان، استانداری سیستان و بلوچستان با تمام توان نسبت به تامین آمبولانس و فضای فیزیکی به منطور ایجاد این پایگاه‌ها اعلام آمادگی کرده و پای کار خواهد بود. 
دکتر عبدالرزاق؛ رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: روزانه بیش از هزار تماس با این مرکز گرفته می‌شود که به طور میانگین ۳۰ درصد تماس‌ها منجر به اعزام آمبولانس و عملیات امدادی می‌شود.
وی ادامه داد: متاسفانه حدود ۳۰ درصد تماس‌ها با اورژانس ۱۱۵ زاهدان را مزاحمت تلفنی شامل می‌شود که ضمن اتلاف وقت و هزینه، موجب می‌شود تا همکاران ما در خدمت رسانی به بیماران واقعی با مشکلات جدی مواجه شوند.
وی افزود: همه همکاران ما در اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تمام توان خود برای خدمت‌رسانی مطلوب‌تر و جلب رضایت مردم در تمامی نقاط به کار گرفته و خالصانه تلاش می‌کنند که امیدواریم در این مسیر سربلند بوده و مورد عنایت خداوند قرار بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • دهگردشی و ارایه خدمات بهداشتی درمانی در روستا‌های صعب العبور طالقان
  • نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان افتتاح شد
  • عملیات ساخت پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» آغاز شد
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو