Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا مهرجو روز پنجشنبه در نشست توسعه صنعت پوشاک شهرستان گناوه افزود: تامین مالی، سرمایه و انعطاف پذیری در مقررات و قوانین در توسعه و فعال شدن تولید پوشاک مهم و باید مورد  توجه قرار گیرد.

وی اظهار کرد: تامین مواد اولیه و تجهیزات در به چرخش درآوردن صنعت پوشاک لازم است تا بتوانیم این شهرستان را به  قطب پوشاک تبدیل و به دیگر نقاط استان تسری و با شهرهایی نظیر مشهد و تبریز رقابت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرجو گفت: نوع مدل و طراحی در صنعت پوشاک باید به گونه‌ای باشد که بتواند به نیاز داخلی کشور پاسخ داده و تقاضا برای محصول ایجاد کند که این امر مستلزم آموزش‌های  لازم است.

فرماندار گناوه با اشاره به اینکه بازار این شهرستان از بازارهای مهم، مطرح و در پیوند با سایر بازارهای کشور است گفت: در زمینه صنعت پوشاک گام‌های اولیه در این شهرستان   برداشته شده به‌گونه‌ای که افراد کم بضاعت و بی‌سرپرست با اولویت بانوان را پوشش می‌دهند.
وی ادامه داد: نگاه ما به این صنعت یک نگاه فراگیر به کل شهرستان با رویکرد توسعه اشتغال روستایی و پایدار، کاهش فقر و توانمندسازی افراد جامعه است.

وی  اظهار کرد: تامین مالی و سرمایه مورد نیاز مهمترین مساله اشتغال در شهرستان گناوه است که با بهره‌مندی از منابع مالی ایجاد شده شامل تسهیلات اشتغال،صندوق کارآفرینی امید و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) می‌توان گام موثری برای اشتغال پایدار در این شهرستان برداشت.

مهرجو گفت: برای حمایت و تشویق بیشتر تولیدکنندگان فرایندها و مقررات موجود باید کوتاه‌تر و انعطاف پذیرتر شود تا سرعت‌بخشی لازم در اشتغال‌زایی و تولید انجام شود.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری بوشهر گفت: باتوجه به اینکه شهرستان گناوه در جمع ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته کشور قرار گرفته، طرح و برنامه‌هایی برای اشتغال و سرمایه‌گذاری در این منطقه درنظر گرفته شده است.

رسول رستمی افزود: در این شهرستان ظرفیت  و امکانات مناسبی برای توسعه صنعت پوشاک وجود دارد و باید از این فرصت برای اشتغال‌زایی استفاده کرد.

وی افزود:با توجه به اینکه صنعت پوشاک در شهرستان گناوه از صنایع پیشرو استان به‌شمار می‌رود، وجود امکانات و مواد اولیه این صنعت در این شهرستان چشم‌انداز مناسبی برای  راه‌اندازی صنعت پوشاک است.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع و در ردیف  شهرستان‌های  کمترتوسعه یافته قرار گرفته است.

برچسب‌ها بندرگناوه اقتصاد پوشاک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بندرگناوه اقتصاد پوشاک بندرگناوه اقتصاد پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۸۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به آغاز به کار نمایشگاه کار در این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه از سوی ۲۰ شرکت تعداد ۲۵۰ موقعیت شغلی معرفی شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کار در این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه 20 شرکت حاضر هستند و از سوی آن‌ها 250 موقعیت شغلی ارائه شده است.

حمایت 3.5 میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی

وی یکی از مهمترین مسائل جوانان به ویژه دانش آموختگان دانشگاه‌ها را موضوع اشتغال دانست و افزود: از این رو از 6 ماه قبل مقدمات برگزاری نمایشگاه کار با رویکرد اشتغال فراهم شد و هدف از این اقدام آن است که مجموعه‌ها و شرکت‌هایی که با مباحث فنی و مهندسی در ارتباط هستند دعوت شوند و با معرفی توانمندی خود، ظرفیت‌های اشتغال زایی خود را برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان چه در حین تحصیل و چه پس از فراغت از تحصیل ارائه دهند.

رهایی شرکت‌های حاضر در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در حوزه‌هایی چون نفت، گاز، صنایع هوایی و غذایی دانست و گفت: این شرکت‌ها 250 زمینه شغلی را در این نمایشگاه مطرح کردند و علاقه‌مندان با حضور در این نمایشگاه می‌توانند نسبت به ثبت نام برای اشتغال در این شرکت‌ها اقدام کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص ارتباط این نمایشگاه با پلتفرم اشتغال و ارتباط با صنعت این دانشگاه با تاکید بر اینکه نمایشگاه کار مکمل پلتفرم ارتباط با صنعت است یادآور شد: هدف از این نمایشگاه ایجاد ارتباط مناسب دانشگاه با صنعت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • آئیین تجدید میثاق با شهدا در گناوه برگزار شد
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری