Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور صبح امروز  در مراسم سومین سالگرد رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: مراسم امسال با شرایط خاص در حال برگزاری است، امسال در شرایط غمباری هستیم سخن در زبان من هم مانند هر ایرانی دیگر به راحتی جاری نمی‌شود.

وی ادامه داد: اگر حکم وظیفه اخلاق و ادب در قبال یادبود دو شخصیت مهم کشور یعنی آیت الله هاشمی و سردار سلیمانی نبود در برابر حوادث و اتفاق‌هایی که این دو هفته افتاده است و مردم ایران را اندوهگین کرده است، همچنان سکوت می‌کردم و به درون خود پناه می‌بردم و تنها با خدای خود در خلوت صحبت می‌کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: دی ماه امسال برای هر ایرانیانی که در گوشه گوشه این سرزمین یا در بیرون آن زندگی می‌کنند در دلهره شنیدن خبرهای ناراحت کننده بودند به طوریکه در 13 دی ماه خبر شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که فرمانده‌ای شجاع، بزرگ و استراتژیست بود موجبات ناراحتی و تالم را فراهم آورد و پس از آن جان باختن 69 نفر از هموطنانمان را داشتیم که در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی جان خودشان را از دست دادند.

جهانگیری اضافه کرد: در این‌چهل سال هیچ وقت چالش‌های مهمی  به طور هم زمان در کشور نبوده و شرایط بدین‌گونه نبوده است. دولت امریکا و رییس جمهور این کشور با اعلام‌ مسئولیت ترور یکی از بزرگترین سرداران و فرماندهان ایران  در یک کشور دیگر، فضایی را ایجاد کرد که  پیامدهایی را به دنبال خود داشت.

وی ادامه داد: در شرایطی هستیم که اعتماد عمومی ملت تنزل پیدا کرده است و شوکی که در اثر سقوط هواپیمای اوکراینی اتفاق افتاد امنیت روانی و اعتماد مردم را خدشه دار کرده است.

معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد: ایران برای همه ماست و باید به صورت جدی به آینده بی اندیشیم.مسائل لحظه ای را فدای آینده نکنیم مشی هاشمی مشی آینده ساز کشور بود.

جهانگیری اظهار داشت: باید بپذیریم شوک ناشی از سقوط هواپیما و مرگ جانگداز مجموعه مسافران فرهیخته همه جامعه را در همه سطوح تکان داده است به جامعه حق بدهید انتقاد کند با همدردی ملی کمک کنیم این مصیبت بر کشور آسانتر گردد.  لازم است که فاجعه را درست تحلیل کنیم و پاسخگویی سریع به ابهامات داشته باشیم و برای جبران خطاهای مدیریتی مسئولیت پذیر باشیم، قبول کنیم در این شرایط با مسئولیت پذیری و شفاف با مردم حرف زدن بسیاری از مشکلات قابل حل است.

وی عنوان کرد: در دادگاهی که به گفته رئیس جمهور دستور تشکیل آن داده شده است باید به این مسئله رسیدگی شود که افکار عمومی جهان و افکار داخلی پاسخ خود را بگیرد و اعتماد عمومی برگردد. البته در  همین مدت کوتاه این حادثه دو دستاورد هم داشت اول اینکه افکار عمومی  را وادار کرد که مسولیت پذیر باشیم.‌ در زمانی که خطایی وجود دارد شجاعت مسیولیت پذیری در چنین مقطعی تحسین کننده است به سهم خود سردار حاجی زاده را تحسین می‌کنم که مسئولیت این حادثه را پذیرفت.

جهانگیری تصریح کرد:افکار عمومی نشان داد زمان دروغگویی تمام شده است باید پنهان‌کاری نکرد این درسی بود که در حادثه هواپیما به ما داده شد. نباید حتی در میان انتقاد ها از انصاف خارج شد و به تضعیف نهاد ها پرداخت.

معاون اول رییس جمهور عنوان کرد: رهبری نظام مایه اقتدار کشور است و تضعیف ان جایگاه می تواند برای ایران خطر آفرین باشد.

وی اضافه کرد: هاشمی در سخت ترین شرایط به همه دوستان می‌گفت باید جایگاه رهبری را حفاظت و حراست کرد . در این حادثه هواپیما به محض اولین خبر که به رهبری رسید ایشان  دو دستور داد اول اینکه صادقانه تمام مسائل به مردم‌گفته شود و دوم دستگاه قضایی به تمام قصورات رسیدگی کند و مرکز  امور هم در این‌حادثه شورای عالی امنیت باشد.

این خبر در حال تکمیل است....

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری مشکلات معاون اول رئیس جمهور شفاف سازی مسئولیت پذیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۹۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • عدم مسئولیت پذیری تیپاکس
  • رئیسی: خیزش دانشجویان غربی حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود