Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرامی نژاد از اجرای طرح کاشت بذر در ۲۰۰ هکتار از ذخیره گاه جنگلی میناب خبرداد و گفت: در منطقه کوهگز میناب درختان تج، كهور ايراني، كنار، مغير و آكاسيا است كه از مناسب ترين مكان براي كاشت نهال و بذر گونه های محلی به شمار مي رود.

«خسرو بهرامی نژاد»، رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری میناب در حاشیه اجرای طرح کاشت بذر گونه های محلی جنگلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: سطح ذخیره گاه جنگلی میناب یک هزار هکتار است که امروز به همت فعالان محیط زیست، مشارکت جوامع محلی و دوستداران طبیعت در ۲۰۰ هکتار آن بذر گونه های محلی و بومی کنار، مغیر، کهور و تج کاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه این طرح همزمان با سراسر استان در میناب برگزار شد، افزود: در شهرستان میناب ۱۲۰ سازه آبخیزداری وجود دارد که در بارش های اخیر ۱۶ میلیون متر مکعب آبگیری شد.

 

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری میناب ادامه داد: این آب ها علاوه بر تزریق در سفره های زیرزمینی، مقابله با خشکسالی، افزایش اشتغال در حوزه کشاورزی و حفاظت از خاک می تواند موجب اطمینان بخشی به مردم در راستای سرمایه گذاری در پایین دست هم شود.

 

وی همچنین گفت: سطح رویشگاه گیاه دارویی آویشن در میناب ۶۰ هزار هتکار است.

 

بهرامی نژاد با اشاره به استقبال مردم و جوامع محلی در طرح های مشارکتی این مجموعه اظهار کرد:عشق و علاقه مردم میناب به منابع طبیعی و محیط زیست و حفاظت از جنگل ها و مشاركت  در امور عام المنفعه ستودنی است.

 

وی خاطرنشان کرد: این طرح همزمان با سراسر استان هرمزگان و با مشارکت جوامع محلی و دوستداران منابع طبیعی اجرا شد.

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد طرح ملی فهما فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما سردار سلیمانی سقوط هواپیمای اوکراینی شهادت سردار سلیمانی خبرگزاری شبستان استان بوشهر ذخیره گاه جنگلی طرح کاشت بذر شهرستان میناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان

از هر هکتار مزرعه گل گاوزبان، حدود ۵۰۰ کیلوگرم گل خشک برداشت می‌شود.

گل گاو زبان، گیاهی دارویی و آرام بخش است که با نیاز آبی کم، در زمین‌های شیب دار کشت می‌شود.

سود خالص کشاورزانی که گل گاوزبان بکارند، از هر هکتار ۳۵۰ میلیون تومان است.

هر هکتار مزرعه گل گاوزبان ۷۰ نفر را به مدت ۷۰ روز مشغول به کار می‌کند.

از موانع اصلی توسعه کاشت گل گاوزبان در استان گلستان، بازاریابی است. درخواست کشاورزان این است که مسئولان در این زمینه برنامه ریزی کنند و در فصل فروش در کنار آنها باشند.

مجری طرح توسعه گیاهان دارویی گلستان می‌گوید: قرار است برای رفع این مشکل و تشویق کشاورزان به کاشت این محصول در زمین‌های شیب دار، زنجیره تولید و همچنین بازار‌های عرضه مستقیم گیاهان دارویی راه اندازی کنیم.

به گفته احمد مقصودراد؛ یکی دیگر از اقدامات حمایتی در این زمینه، تبادل تجربیات با گل گاوزبان کاران گیلان به عنوان قطب تولید این محصول در کشور است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه