Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با اشاره به اینکه تاکنون مشکل خاص امنیتی پیش نیامده و همه همکاران در حد توان در تلاشند تا به مردم سیل زده منطقه امدادرسانی کنند، گفت: اغلب روستاها از حالت بحرانی خارج شده‌اند.

به گزارش ایسنا، سردار محمد شرفی که در بازدید از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان در خصوص این سفر، اظهارکرد: آب در مناطق سیل زده فروکش کرده و اغلب روستاها از حالت بحرانی خارج شده اند، هر چند همچنان در بعضی نقاط راه ها مسدود و امدادرسانی فقط از طریق بالگرد امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا خاطر نشان کرد: در این سفر شاهدیم همکاران ما با هر نوع وسیله و امکاناتی که دارند به مردم سیل زده امدادرسانی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مباحث اصلی در مواقع بروز بحران موضوع تامین امنیت بوده، گفت: خوشبختانه منطقه از این بابت در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و مشکل امنیتی خاصی گزارش نشده است.

سردار شرفی با بیان اینکه موضوع مهم دیگر در شرایط بحران بحث برطرف کردن گره های ترافیکی است تا کاروان های امدادرسان بتوانند در سریع ترین زمان ممکن خود را به مناطق مورد نظر برسانند، گفت: از این بابت نیز با تلاش همکاران مشکل خاصی گزارش نشده و تردد خودروهای امداد رسان در جریان است و امیدواریم با توجه به شرایط جوی بتوانیم این شرایط را پایدار نگه داریم.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه مبحث مهم دیگر در زمان وقوع سیل موضوع امدادرسانی به مردم منطقه است، عنوان کرد: در این مورد نیز بر اساس مشاهدات، تمام همکاران درگیر تسهیل در امر امدادرسانی به مردم سیل زده هستند و با تمام امکانات در اختیار در صدد رفع مشکلات هموطنان سیل زده می باشند.

وی با اشاره به اینکه از موضوعات مهم در این گونه شرایط تعامل دستگاه‌ها برای امدادرسانی به موقع به مردم حادثه دیده می‌باشد، گفت: الحمدلله تاکنون مشکل خاص امنیتی مشاهده نشده و همه در حد توان در تلاشند تا به هموطنان عزیز در این منطقه امدادرسانی کنند.

سردار شرفی یادآور شد: البته در بعضی روستاها به دلیل بسته شدن راه‌ها سوخت رسانی انجام نشده و مردم نتوانسته اند از وسائط نقلیه شخصی خود برای تردد استفاده کنند که امیدواریم با تلاش دستگاه های امدادرسان و خدماتی هرچه سریع تر جاده سازی ها انجام شود تا این مشکل نیز برطرف و شاهد باز شدن راه ها شویم.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا به برخی روستاهایی که پیش از وقوع سیل دارای آب لوله کشی نبوده و مردم از آب چاه برای امور خود استفاده می‌کردند، اشاره کرد و افزود: در این مناطق به دلیل وقوع سیل زیرساخت ها مانند چاه  آب از بین رفته یا غیر قابل استفاده شده و مردم از این بابت دچار مشکل هستند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سردار شرفی در پایان اظهار امیدواری کرد: ان شاء الله با حضور نیروهای مسلح اعم از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج و نیروی انتظامی در کنار دستگاه های امداد رسان و خدماتی، شاهد این باشیم که هر چه سریع تر مشکلات برطرف شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیلاب در سیستان و بلوچستان پليس ناجا نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۰۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: در شهر ارومیه دارای ۲۷ محله بازآفرینی و کلی دارایی شهری هستیم که می‌شود با مولدسازی آنها هم چاره‌ای برای محلات کم‌برخوردار اندیشید و هم گره‌ای از مشکلات مردم و شهر ارومیه را رفع کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، توماج وحیدافشار در دیدار با استاندار آذربایجان غربی به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: امیدوارم مشکل جمعیتی و آماری شهر ارومیه در زمان مدیریت آقای استاندار حل شود.

وی ضمن تبریک نهم اردیبهشت روز شوراها افزود: امروز یکی از بزرگترین مشکلات شهر ارومیه در تلقی کردن شهر ارومیه به عنوان کلان‌شهر مشکل آماری و جمعیتی است که امیدوارم در جهت بهره‌مندی شهر ارومیه از امکانات و تسهیلات دولتی و اعتبارات ملی این مشکل حل شود.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: در شهر ارومیه دارای ۲۷ محله بازآفرینی و کلی دارایی شهری هستیم که می‌شود با مولدسازی آنها هم چاره‌ای برای محلات کم‌برخوردار اندیشید و هم گره‌ای از مشکلات مردم و شهر ارومیه را رفع کرد.

وحیدافشار در ادامه با بیان اینکه برای رهایی از مشکلات شهری نیاز به نگاه مثبت و ویژه مقام عالی استان است، تصریح کرد: قطعاً بدون همکاری و هم‌فکری و نیز همیاری دستگاه‌های اجرایی نمی‌توان به توسعه و آبادانی شهر و رهایی از مناطق محروم فکر کرد.

وی ضمن تشکر از نگاه ویژه و حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی از مدیریت شهری عنوان کرد: شورا در جهت پیشبرد اهداف و سیاست‌های اصلی خود که خدمت به مردم و توسعه شهر ارومیه بوده و با تمام توان در کنار و هم‌پای دولت است و در جذب منابع ملی و توسعه مناطق محروم نگاه و دستورات مقام عالی استان می‌تواند قطعاً برای مدیریت شهری مؤثر باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اصلی شهر ارومیه موضوع ترافیک شهر ارومیه است و امید است با تمرکززدایی نهادها و ادارات داخل شهر ارومیه تعیین تکلیف و با دستورات شخص آقای استاندار این مشکل حل شود.

کد خبر 749061

دیگر خبرها

  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • اعضای شوراها از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند
  • بودجه و امکانات شوراها گرفتار مشکلات قانونی است
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • خبر جدید معاون رئیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه