Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، محمد اسلامی با اشاره به این که در سیل اخیر، حضور و اقدام به موقع همه دستگاه‌ها باعث شد تا امداد رسانی به موقع صورت گیرد، گفت: بر اساس برآورد‌های اولیه میزان خسارت وارد شده به راه ها، پل ها، آب رو‌ها و ابنیه فنی راه‌های استان سیستان و بلوچستان بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان است.

وزیر راه با اشاره به وضعیت راه‌های استان سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۸۰۰ راه روستایی دچار آسیب یا انسداد شده بود که با همت راهداران و با بسیج امکانات و استفاده از ۳۷۵ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین بازگشایی راه‌ها صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این وجود اکنون حدود ۳۰ مسیر روستایی به طور کامل بازگشایی نشده است و همکاران ما در تلاش برای باز کردن راه‌های باقی مانده هستند. روستا‌های باقی مانده عموما در مسیر رودخانه‌ها هستند و تا زمانی که آب به طور کامل فرو کش نکند نمی‌توان کار بازگشایی را انجام داد.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه افزود: الویت ما این است که راه‌های اصلی مسدود نباشد. اکنون راه‌های اصلی تماما باز و بسیاری از راه‌های فرعی نیز ترمیم شده اند.

اسلامی با بیان این که الویت اصلی وزارت راه و نیز تاکید دولت برگرداندن شرایط به وضیعت عادی است، تصریح کرد: رسیدگی به وضعیت مسکن و خانه‌های آسیب دیده نیز در برنامه‌های وزارت راه قرار دارد. اکنون بنیاد مسکن در استان مستقر شده و در حال شناسایی، ارزیابی و انجام اقدام‌های اجرایی هستند تا هم اقلام مورد نیاز مردم در اختیارشان گذاشته شود و هم کار بازسازی خانه‌ها آغاز شود.

وی افزود: باید بتوانیم اعتباراتی را برای بازسازی مناطق سیل زده مصوب کنیم و بعد از ان کار بازسازی را شروع خواهیم کرد.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: الویت اصلی ما این است که تردد برقرار شود و در گام دوم به دنبال تثبیت تردد‌ها هستیم تا تردد‌ها بر قرار بماند. در گام سوم به دنبال بازسازی هستیم که همه این سه مورد به شکل متوازن در حال انجام است.

لازم به یادآوری است سه استان کشور در سیل اخیر درگیر شده اند، جنوب استان کرمان، شرق استان هرمزگان و جنوب استان سیستان و بلوچستان از ایرانشهر تا چابهار درگیر سیل هستند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیل وزارت راه و شهرسازی محمد اسلامی خسارت سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۱۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال

تین نیوز

در جلسه ای که با حضور مدیر کل بازرگانی داخلی شرکت راه آهن، مدیر کل سیر و حرکت راه آهن، مدیرکل راه آهن اصفهان، مدیر بخش حمل و نقل مجتمع فولاد مبارکه و مدیر عامل شرکت توکا ریل برگزار شد، افزایش حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن برنامه ریزی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل ریل نیوز، عابدین هادی نژاد مدیرکل بازرگانی داخلی هدف از این نشست را افزایش حمل ریلی مواد اولیه به فولاد مبارکه و محصولات فولادی برای صادرات از این مجتمع ذکر کرد و گفت: موضوعات مختلفی در زمینه ارتقاء و بهبود همکاری های سه جانبه بین شرکت راه آهن، شرکت فولاد مبارکه و شرکت حمل و نقل ریلی فعال در حمل و نقل ریلی محمولات مجتمع در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

هادی نژاد افزود: در این نشست عوامل موثر در سرعت بازرگانی محمولات این شرکت در مسیرهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد نظارت و پیگیری لازم برای اجرای صحیح طرح قطار باری کامل، شناسایی و رفع مشکلات اجرای آن از جمله رعایت دستورالعمل های بارگیری و باربندی محصولات فولادی، حذف توقف های غیر ضروری در سطح ادارات کل مناطق و … از سوی طرفین انجام شود.

وی گفت: این جلسه گام مهمی برای تقویت همکاری های این دو صنعت است و انتظار داریم نتایج آن را در پایان سال ۱۴۰۳ در قالب افزایش حمل مواد اولیه و همچنین حمل محصولات تولیدی این مجتمع به مقاصد مختلف و رضایت مندی مشتری شاهد باشیم. در این راستا برنامه ریزی شده است حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن افزایش داشته باشد.

مدیرکل بازرگانی داخلی راه آهن گفت: شرکت فولاد مبارکه بزرگ ترین و مهم ترین تولیدکننده فولاد کشور است و نقش کلیدی در صنعت ریلی کشور دارد. این شرکت در حمل مواد اولیه و محصولات خود در شبکه ریلی در رتبه اول قرار داشته و با حمل حدود ۷.۸ میلیون تن بار (۵.۳ هزار میلیارد تن کیلومتر) در سال ۱۴۰۲حدود ۲۱ درصد از کل حمل ریلی بخش داخلی را پوشش می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رئیس بایرن: قرار نیست از رئالی‌ها الگو بگیریم
  • طراحی جالب نسل اولیه توستر نان (عکس)
  • ببینید | دستگیری سارقین زورگیر در عملیات پلیس
  • استعدادیابی آینده سازان فوتبال در استان یزد
  • بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • معرفی طرح اولیه هایپرخودروی برقی EXE ۱۸۱
  • خسارات بخش حمل و نقل غزه از ۳ میلیارد دلار گذشت
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان