Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@09:33:36 GMT

۱۴ هزار کتابخانه در مساجد کشور فعال است

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۴۲۸۴۷

۱۴ هزار کتابخانه در مساجد کشور فعال است

حسین براتی روز پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌شرقی در تبریز با بیان اینکه تمام برنامه‌ها و فعالیت های کانون های فرهنگی هنری با نظارت امام جماعت همان مسجد انجام می شود، افزود: مطابق اساسنامه شورای هماهنگی کانون های مساجد کشور، امام جماعت، فرمانده پایگاه مقاومت و رییس هیات امنای مسجد شناخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف اصلی شوراهای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد را ایجاد همگرایی و انسجام در فعالیت ها و پرهیز از موازی‌کاری اعلام کرد.

براتی با بیان این‌که بیش از نیمی از کانون های فرهنگی هنری کشور در روستاها فعال است و بیشتر در نقاط دورافتاده و محروم از امکانات فرهنگی راه اندازی شده اند، اظهار داشت: آذربایجان شرقی در حوزه کتابخانه های مسجدی جزو استان های برتر به لحاظ کمی و کیفی است.

وی از تدوین نظام‌نامه جامع و هدفمند برای فعالیت کانون های مساجد خبر داد و اضافه کرد: سند تحول ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری کشور به همت اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی تدوین شده که چشم انداز خوبی برای کانون های مساجد محسوب می شود.

براتی یکی از رویکردهای جدید ستاد کشوری کانون های مساجد را  اجرای رویداد ملی پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران (فهما) اعلام و ابراز امیدواری کرد  آذربایجان‌شرقی در این عرصه نیز بدرخشد و از هویت کانون های مساجد خود دفاع کند.

وی با بیان این‌که همزمان با سالروز میلاد حضرت زهرا(س) شاهد انتخاب و تجلیل از کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزیده در بخش های مختلف خواهیم بود، افزود: کانون های برگزیده در هر بخش مورد حمایت ویژه قرار خواهند گرفت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی نیز در این نشست گفت: هم اکنون حدود یکهزار و ۴۰۰ کانون فرهنگی هنری در مساجد شهری و روستای این استان فعالیت دارند.

محمد محمدپور افزود: این مراکز در حوزه های مختلف به ویژه مهارت‌آموزی، توانمندسازی جوانان، شناسایی و پرورش نیروهای مستعد، مدیرپروری، حوزه قرآن و عترت و کارکردهای هنری فعال هستند.

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد کانون های آذربایجان‌شرقی روستایی است، گفت: هم اکنون ۱۰ کانون در استان دارای خانه دیجیتال بوده و یکهزار ۷۳۸ مسجد شهری و روستایی مجری طرح تلاوت نور هستند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز کانون فرهنگی هنری مساجد کتابخانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز کانون فرهنگی هنری مساجد کتابخانه آذربایجان شرقی تبریز کانون فرهنگی هنری مساجد کتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۲۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید شهاب الدین حسینی در جلسه مشترک اداره اوقاف و امور خیریه استان با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: عملی کردن تفاهم نامه مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در چند بحث تعریف شده که بحث اول مرمت و بازسازی بناهای تاریخی به خصوص مساجد تاریخی، امامزاده‌ها و… می‌باشد که در سطح استان وجود دارد و بالغ بر ۳۰۰ اثر نیز در این حوزه به ثبت ملی رسیده که امید است بتوانیم به صورت مشترک این آثار را مرمت و بازسازی کرده و تحویل مردم و گردشگران دهیم.

وی ادامه داد: بحث دوم برگزاری تورهای گردشگری مذهبی و تعریف مسیرهای گردشگری مذهبی استان است که با توجه به وجود چشم اندازهای مذهبی به ویژه امامزاده‌هایی که در استان وجود دارد بتوانیم این مسیرها و این تورها را به خوبی تعریف کرده و در اختیار گردشگران ورودی استان دهیم‌.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: بحث سوم راه اندازی موزه وقف، قرآن و کتابت استان آذربایجان شرقی است که برای اولین بار قرار است در سطح کشور انجام شود که با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان اوقاف و امور خیریه استان در محل مسجد کبود تا پایان تابستان سال جاری برنامه ریزی شده تا انجام شده و به پایان برسد.

حجت الاسلام حسینی همچنین پیگیر ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهری بعنوان اولین باغ مزار ایران شد تا با ثبت آن هم موقوفه احیا شده و هم مجموعه برای گردشگری ایجاد گردد.

حمزه زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در این جلسه افزود: مولدسازی و استفاده بهینه از بناهای تاریخی موقوفه استان یکی دیگر از موضوعات اساسی است که در این راستا بسته‌های سرمایه گذاری برای پروژه تاریخی استان تعریف شده که در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت تا تبدیل به یک کاربری‌های فرهنگی گردشگری مرتبط با موضوعات فعالیت حوزه همچون هتل بوتیک، رستوران‌های سنتی و مراکز عرضه محصولات فرهنگی و صنایع دستی استان شوند در این خصوص مصوب شد تا ۵ پروژه از جمله کاروانسرای جمال آباد شهرستان میانه، کاروانسرای الخرج، حمام میلان و حمام شنب غازان به صورت مشترک تعریف بسته شود تا در اختیار سرمایه گذاران قرار بگیرد.

کد خبر 6097646

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود