Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رضا رحمانی امروز پنجشنبه در همایش ملی استانداردسازی مراکز پرورش و تکثیر زالوی طبی با رویکرد صادرات، کاربردهای درمانی و قوانین مقررات در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار داشت: اکنون بصورت مجاز سه میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه زالوی طبی در کشور تولید می شود.

 وی بدون اشاره به ریز آمار در سایر بخش ها از جمله تولیدات غیرمجاز گفت که پرورش زالوی طبی در ایران طی ۱۰ تا  ۱۵ سال اخیر مورد توجه قرار گرفته و مجوزهای زیادی هم برای متقاضیان صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: صدور مجوز برای پرورش زالوی طبی محدودیتی ندارد مگر برای واحدهای زیر ۵۰ هزار قطعه در سال که دلیل آن رعایت مسائل بهداشتی است.

رییس گروه ماهیان زینتی و سایر آبزیان سازمان شیلات ایران بر سرمایه گذاری در فرآوری از محل پرورش زالوی طبی هم تاکید کرد و گفت: اکنون پرورش زالو فقط برای استفاده درمانی است و اگر به فرآوری آن توجه و سرمایه گذاری شود می توان از صادرات هم صحبت کرد.

رحمانی با تاکید بر حمایت از پرورش دهندگان زالوی طبی در کشور فقدان تشکل صنفی را یکی از آسیب های جدی این بخش عنوان کرد.

در این همایش که شماری از کارشناسان دستگاه های مرتبط، محققان، کارآفرینان حوزه پرورش زالوی طبی و دکتر حسن حاج طالبی کارآفرین و متخصص طب سنتی حضور داشتند، بر اهمیت سرمایه گذاری در این حوزه و حمایت دولت از تولید کنندگان تاکید و مشکلات پیش رو هم مورد بررسی قرار گرفت.

 گلستان از جمله استان هایی است که طی چند سال اخیر ورود خوبی در حوزه پرورش زالوی طبی و فرآوری آن با فعالیت نخستین شرکت دانش بنیان داشته و در این ارتباط از حمایت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان هم بهره مند شده است.

اکنون مجتمع تکثیر و پرورش زالوی طبی در شهر سرخنکلاته از توابع شهرستان گرگان با رویکرد تولیدی – تحقیقاتی به روش دانش بنیان فعالیت دارد.

زالو مصرف خوراکی ندارد اما خاصیت بالای درمانی در طب سنتی و سرمایه گذاری در تولید فرآورده های زیاد مانند انواع پماد و دارو توجیه اقتصادی آن را به عنوان صنعتی درآمدزا و پایدار تبدیل کرده است.

به گفته امیر دامغانی یکی از کارشناسان حوزه پرورش زالوی طبی در گلستان، زالو در طبیعت سالی یک بار اقدام به زایش می کند و در هر بار هم حدود ۱۰ تخم می گذارد اما با انجام تحقیقات می توان زایش را به سالی بیش از دو بار در مراکز تکثیر افزایش داد.

برچسب‌ها گرگان گلستان سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گرگان گلستان سازمان شیلات ایران رضا رحمانی گرگان گلستان سازمان شیلات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی