Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در یک سخنرانی پیشنهادات خود برای اعمال اصلاحاتی در قانون اساسی این کشور را اعلام کرد. یکی از این پیشنهادات، ممنوع شدن انتصاب افراد دارای تابعیت مضاعف در سمت‌های ارشد کشور بود.

وی در بخشی از این سخنرانی که در مسکو انجام شد، گفت: «پیشنهاد می‌کنم که در سطح قانون اساسی، برای افرادی که سمت‌های دارای اهمیت حیاتی را در اختیار می‌گیرند مؤلفه‌های الزام‌آوری در زمینه امنیت و حاکمیت ملی در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به بیان دقیق‌تر، سران شوراها، اعضای شورای فدراسیون، نمایندگان مجلس دوما، نخست‌وزیر و معاونانش، وزرای دولت فدرال، سران آژانس‌های فدرال و قضات نباید هیچ‌گونه شهروندی خارجی، یا اقامت دائمی یا هرگونه مجوز دیگری داشته باشند که به آن‌ها این امکان را بدهد که به صورت دائمی خارج از کشور زندگی کنند.»

پوتین افزود: «هدف و مأموریت اشتغال در دولت، خدمت به مردم است و کسانی که وارد این مسیر می‌شوند، باید بدانند که با این کار (خدمت در دولت)، بدون هرگونه چون و چرایی، زندگی خود را به شکلی جدایی‌ناپذیر، با روسیه و مردم روسیه متصل می‌کنند.»

رئیس‌جمهور روسیه ادامه داد: «این مؤلفه‌ها باید برای نامزدهای ریاست‌جمهوری حتی از این هم سختگیرانه‌تر باشد. من پیشنهاد می‌کنم که الزامی رسمی تعیین شود که ذیل آن کسانی بتوانند نامزد ریاست‌جمهوری شوند که برای دستکم ۲۵ سال در روسیه اقامت دائمی داشته و نه فقط در دوره انتخابات، بلکه در هیچ‌برهه‌ای پیش از آن هم هیچ‌گونه شهروندی یا اقامت دائمی خارجی نداشته باشند.»

پوتین در مورد دلیل این پیشنهاد توضیح بیشتری نداده، اما بحث ممنوعیت به کارگیری افراد دوتابعیتی در سمت‌های عالی حکومتی موضوعی است که در بسیاری از کشورهای جهان مورد بحث قرار گرفته و شماری از کشورها قوانینی در مورد آن تصویب کرده‌اند.

استدلال مطرح‌شده در این زمینه این است که افرادی که تابعیت مضاعف داشته باشند، ممکن است «وفاداری دوگانه» (Dual loyalty) داشته باشند، به این مفهوم که هنگام تصمیم‌گیری در مورد موضوعات مهم ملی، منافع کشور ثانوی را به منافع تابعیت نخست خود ترجیح دهند. این مسئله همچنین این امکان را به مدیران می‌دهد که در صورت تعقیب قضایی در کشور نخست، به کشور ثانوی مهاجرت کرده و خود را از پاسخگویی مصون کنند.

کد خبر 478629 برچسب‌ها روسیه - ولادیمیر پوتین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روسیه ولادیمیر پوتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۴۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه

 

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، همزمان با پیشروی نیرو‌های روسی در میدان جنگ با اوکراین، در عرصه سیاسی نیز جنگ لفظی بین مقامات بلندپایه روسیه و اروپا، بویژه با رهبران فرانسه بالاگرفته است.

 سرگئی لاوروف در پاسخ به اظهارات اخیر رئیس جمهور فرانسه درباره مقایسه پوتین با هیتلر واکنش نشان داد.

وزیر امور خارجه روسیه گفت امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه با «روس هراسی به سبک غارنشین‌ها» به دنبال بدست گرفتن رهبری اروپاست.

لاوروف لاوروف در گفتگو با شبکه تلویزیونی بوسنیایی ATV، به سخنان اخیر مکرون اشاره کرد و گفت رئیس جمهور فرانسه اخیراً در مصاحبه‌ای گفته است که روسیه تهدید اصلی اروپا و فرانسه است و جاه طلبی‌های آدولف هیتلر و ناپلئون بناپارت به این دلیل است که این کشور‌ها روسیه را یک تهدید می‌دیدند.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: ماکرون اکنون در حال اتخاذ مواضع شدید ضد روسیه است، اما دلیل این اقدام، تلاش ماکرون برای بدست گرفتن رهبری در اروپا است.
رئیس دستگاه سیاست خارجی روسیه گفت: این نوع از روس‌هراسی که مکرون به شیوه غارنشینی آن را تبلیغ می‌کند، ضروری به نظر نمی‌رسد، مگر آنکه او با سواری گرفتن از این موضوع قصد داشته باشد رهبری اروپا را بدست گیرد.

پیش از این، مکرون در سخنرانی خود درباره آینده اروپا گفته بود، اتحادیه اروپا به یک راهبرد دفاعی مشترک نیاز دارد که عنصر کلیدی آن تسلیحات هسته‌ای فرانسه است.

رئیس جمهور فرانسه همچنین احتمال اعزام نیرو به اوکراین در صورت شکست روسیه از خط مقدم و ارائه چنین درخواستی توسط کی‌یف را رد نکرد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اظهارات مکرر سیاستمداران غربی در مورد احتمال مداخله مستقیم در مناقشه اوکراین را روندی بسیار خطرناک توصیف و تاکید کرد: تشدید تنش در بیانیه‌های رسمی مایه نگرانی است.

دیگر خبرها

  • ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!
  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • ماکرون: فرانسه در وضعیت جنگی با روسیه قرار ندارد
  • یک رهبر ارشد حماس: پیروزی نزدیک است
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • سوئیس: به اوکراین سلاح نمی‌دهیم
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ماکرون با شی درباره تجارت و اوکراین صحبت می‌کند
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند