Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه اجتماعی توییتر یکی از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی است که در چند سال اخیر توانسته است کاربران زیادی را جذب خود کند. کاربران در این شبکه اجتماعی امکان به اشتراک گذاری تصویر و ویدیو را دارند اما محور اصلی این شبکه اجتماعی ارسال متن است و کاربران بیشتر در این شبکه اجتماعی متن ارسال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از بزرگ‌ترین ایرادات موجود در توییتر که کاربران از سال ۲۰۱۶ آن را به توییتر گزارش داده‌اند و از این شرکت انتظار دارند تا آن را بر طرف کند، نبود گزینه ویرایش در توییت‌های ارسال شده است.

کاربران مدت زیادی است که از عدم وجود قابلیت ویرایش پست‌های ارسال شده در این شبکه اجتماعی اعلام نارضایتی می‌کنند و برای ویرایش پست‌های خود مجبور به پاک کردن پست ارسال شده و ارسال مجدد آن هستند. تا چندی پیش مدیران توییتر اعلام می‌کردند که قرار است به زودی این مشکل بر طرف شود و کاربران از این پس توانایی ویرایش پست‌ها را نیز داشته باشند؛ اما به تازگیJack Dorsey  یکی از مدیران توییتر و در پاسخ به سوال یکی از کاربران از زمان حدودی در دسترس قرار گرفتن این قابلیت از سوی توییتر اعلام کرد: لطفا درباره این موضوع دیگر توییتر سوال نکنید.

پس از آن ویدیویی از مدیر توییتر منتشر شد که در آن اعلام می‌کند قرار نیست این قابلیت به توییتر اضافه شود.Jack Dorsey اعلام کرد شرکت ما در مقطعی اعلام کرد که قصد دارد این قابلیت را به شبکه خود اضافه کند اما در حال حاضر این قابلیت از اولویت‌های ما نیست و موارد بسیار مهم‌تری در دستور کار شرکت توییتر قرار دارد. شاید یکی از علت‌های اضافه نشدن قابلیت ویرایش پیام‌‌ها در توییتر به موضوع ارسال پیامک از سوی توییتر مربوط شود چرا که توییتر چند وقتی است سرویس پیامکی توییت‎‌های خود را راه اندازی کرده و پس از ارسال پیامک، امکان ارسال آن وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: عرضه نسخه بهبود یافته P30 Lite هوآوی برای دور زدن گوگل

با این حال باید در روزهای آینده منتظر ارسال خبری جدید از سوی این شبکه اجتماعی باشیم و ببینیم که نظر قطعی این شرکت چه خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قابلیت جدید توییتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۴۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

MEC چیست و از کی در ایران است؟

MEC مخفف Mobile Edge Compute، پلتفرم محاسبه لبه شبکه موبایل است که به توسعه دهندگان این توانایی را می‌دهد تا محاسبات مورد نیاز و برنامه‌های کاربردی را در لبه شبکه موبایل یعنی نزدیک‌ترین جا به مشترک یا دستگاه سیم‌کارت‌خور، با تأخیر کمتر مهیا کند.

به گزارش عصرخبر، این پلتفرم را دو شرکت هوآوی، چاینا موبایل و به طور مشترک در اکتبر 2018 با نام 5G SA یا 5G standalone   راه اندازی کردند تا با حذف ریسک‌های امنیتی، کنترل ریسک‌های اپلیکیشن‌های صنعتی، تأمین حفاظت بهره گیری از Big Data  را در سناریوهای ارائه خدمات گوناگون در مقیاسی بزرگتر یا به عبارتی 5G+1  ارزیابی و عملیاتی کنند.

در جریان این راه اندازی و با هدف تقویت اکوسیستم صنایعی که از این مزیت بهره برداری می‌کنند، MEC  نیز برجسته و ارائه شد. به عبارتی بهره‌گیری از MEC یا Mobile Edge Computing، باعث می‌شود محاسباتی که بر بستر شبکه، در هسته شبکه انجام می‌شود، به کاربر نزدیک شده و از توان پردازشی که سمت صنایع، در دانشگاه‌ها و هر نهادی که دارای مرکز داده است، وجود دارد، استفاده حداکثری شود.

این قابلیت در کنار قابلیت‌های دیگری که حالت 5G Standalone  در اختیار مشترکان می‌گذارد، به بهره‌گیری بیشتر از مزایای قابلیت‌های دیجیتال شبکه‌ ارائه‌دهنده این امکان، منجر می‌شود.

یکی از قابلیت‌های نسل 5 اینترنت، تأخیر بسیار کم و قابلیت دسترسی با پهنای باند بالا برای برآوردن نیازهای کنترل از راه دور است. برهمین اساس،MEC  با پردازش ترافیک محلی و محاسبه منطقی، شرایطی را فراهم می‌کند که تأخیر در شبکه5G  کاهشی چشمگیر داشته باشد.

از جمله موارد مورد استفاده این تکنولوژی، می‌توان به توسعه کارآمد پورت‌های هوشمند و کاهش هزینه‌های عملیاتی اشاره کرد. در این حالت، کسانی که از شبکه5G بهره می‌گیرند، بدون اتکا به شبکه 4G، مستقیماً با شبکه بالاتر اتصال برقرار می‌کنند تا از شبکه نسل 5 مستقل بهره بگیرند.

این مزیت برای صنایع و ارائه‌دهندگان 5G  که با صنایع در ارتباط هستند، مزیتی ویژه محسوب می‌شود.

در ایران نیز، ایرانسل 3 دی ماه سال 1402، همزمان با برگزاری نمایشگاه تلکام با رونمایی از 5G SA  یا حالت مستقل5G، این امکان را برای مشترکانش فراهم کرده است تا از این سرویس نیز بهره بگیرند.

همچنین مذاکراتی با صنایع جهت انجام طرح‌هایی با استفاده از5G-SA و MEC شروع شده است تا بتوان کاربردهایی عملی برای این تکنولوژی را اندازی کرد.

علاوه بر این، همراه‌اول نیز یک روز بعد از ایرانسل اعلام کرد در حوزه سلامت نمونه‌ کاربردی 5G  را با بهره گیری از فناوری MEC ارائه کرده است. البته تا کنون همراه‌اول درباره ارائه 5G Standalone که لازمه MEC است اطلاعی نداده است. MEC قابلیتی است که با بهره‌گیری از حالت مستقل 5G Standalone  قابلیت استفاده و بهره‌برداری دارد.

آنچه از MEC  می‌توان انتظار داشت، آن است که در کاربردهای صنعتی، بتواند شرایطی را فراهم کند تا کاهش مصرف انرژی و بالابردن بهره‌وری از شبکه مستقل 5G، بیشترین بهره به مشترکان برسد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: احتمال هشت رقمی شدن شماره‌های موبایل

دیگر خبرها

  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • MEC چیست و از کی در ایران است؟
  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • بروزرسانی های اساسی واتساپ در راه است
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی
  • جادوی ویرایش تصاویر؛ قابلیت‌های هوش مصنوعی جدید فتوشاپ معرفی شد
  • با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید
  • با واتساپ بدون اینترنت ، فایل منتقل کنید