Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید زادبوم روز پنجشنبه در نشست با فعالان اقتصادی در بندرعباس اظهارداشت: این مبلغ از طریق بانک‌های عامل و با تعرفه پایین در اختیار صادر کنندگان قرار می‌گیرد و معتقدیم قیمت وام‌های بانکی که برای صادرات اختصاص می‌یابد باید پایین‌تر از وام‌های عادی بانک‌ها باشد.

افزایش تجارت با اتحادیه اوراسیا

  وی در بخش دیگری از سخنان خود به توافقنامه تجاری تجارت ترجیحی با اتحادیه اوراسیا پرداخت و گفت: در ۹ ماهه امسال میزان صادرات غیر نفتی ایران به کشورهای اتحادیه اوراسیا از نظر ارزش ۷۵ درصد و از نظر وزنی ۱۱۶ درصد بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران خاطر نشان کرد: از سال آینده مذاکره تجارت آزاد با این اتحادیه آغاز می‌شود که این ظرفیت خوبی برای صادرات در اختیار کشور قرار می‌دهد.

زادبوم اضافه کرد: موافقت‌نامه موقت تشکیل منطقه آزاد تجاری بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو شامل کشورهای روسیه، ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان و بلاروس،  از آبان ماه سال جاری اجرایی شده‌است.

تجار و بازرگانان برای کسب اطلاع بیشتر درباره این موافقت‌ نامه می‌توانند با مراجعه به وب سایت سازمان توسعه تجارت به آدرس tpo.ir  بخش "توسعه تجارت با اوراسیا" از اطلاعات مربوط به اتحادیه اقتصادی اوراسیا و روابط تجاری این اتحادیه با ایران و جهان و مفاد موافقت‌نامه یاد شده استفاده کنند.

این موافقت‌نامه مفصل‌ترین و جامع‌ترین موافقت‌نامه تجاری است که تاکنون ایران منعقد کرده‌است و شامل ۹ فصل قواعد عمومی، تجارت کالا، چاره کارهای تجاری، موانع فنی فرا راه تجارت، اقدام‌های بهداشتی و بهداشت گیاهی، قواعد مبدا، تسهیل تجاری، حل و فصل اختلافات و مقررات پایانی است.

موافقت‌نامه تجاری بین ایران و کشورهای اوراسیا شامل دو فهرست کالایی ترجیح‌های اعطایی دو طرف که تعداد اقلام مشمول آن توسط کشورمان به اوراسیا ۳۸۰ قلم و تعداد اقلام اعطایی اوراسیا ۵۰۳ قلم کالا است و مطابق فهرست اعطایی اوراسیا تعرفه ۱۷۵ ردیف کالا از جمله انواع فرش دستباف و ماشینی، پسته، انواع میگو، میوه هایی مانند پرتقال و لیمو، سبزیجات، خرما، بیسکوییت و شیرینی، برخی محصولات از جمله پلیمرهای پروپیلن، ورق های پلاستیکی، محصولات بهداشتی صفر شده‌است.

کشور درگیر جنگ اقتصادی است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران فعالیت در بخش اقتصادی را حضور در میدان جنگ دانست و افزود: دشمن تلاش دارد رگ‌های اقتصادی کشور را مسدود کند که باید هوشمندانه مقابله کنیم.

زاد بوم افزود: امروز دیگر تولید نباید منحصر به تامین نیازهای داخلی باشد بلکه باید صادرات محور باشد و تولیدکنندگان با برنامه بوده و ضمن توجه به نیاز داخلی، تولید صادرات محور داشته باشند.

اقتصاد کشور دارای مشکل‌های ساختاری است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: اقتصاد کشور به دلیل وجود درآمدهای نفتی، یارانه و مسایل دیگری مشکل ساختاری دارد که تحریم‌ها هم بر آن اضافه شده ،از طرفی نمی‌توان کاری نکرد، راه برون رفت از مشکل‌ها رونق تولید است ولی تولید باید صادرات محور باشد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز داشت: نوسان نرخ ارز و تلاطم‌های اقتصادی وجود دارد ولی باید با هم تلاش می‌کنیم و شرایط به سمت بهبودی پیش رود.

زادبوم در پاسخ به فردی که گفت با وجود این همه مشکل در ساختار اجرایی کشور دیگر در ایران فعالیت اقتصادی نخواهد کرد گفت: وجود مشکل‌ها را قبول دارم و به خاطر کشورم و علاقه‌ای که به آن دارم در ایران می‌مانم و تلاش خود را برای کاهش مشکل‌های آن بکار می‌گیرم.

برچسب‌ها سازمان توسعه تجارت ایران صندوق توسعه ملی روسیه هرمزگان بندرعباس زادبوم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان توسعه تجارت ایران صندوق توسعه ملی روسیه هرمزگان بندرعباس زادبوم سازمان توسعه تجارت ایران صندوق توسعه ملی روسیه هرمزگان بندرعباس زادبوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۵۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • سفر هیأت تجاری و اقتصادی ترکمنستان به افغانستان
  • تجارت ۸۵۰ میلیون یورویی ایران و اتحادیه اروپا در ۲ ماه
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا