Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات و سیاستمداران آلمانی بعد از عملیات تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی و مصوبه پارلمان عراق مبنی بر لزوم خروج نیروهای بیگانه از این کشور همچنان بر سر دو راهی ماندن و یا رفتن از عراق قرار دارند. ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۰ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بعد از ترور سردار سلیمانی توسط آمریکا و مصوبه پارلمان عراق برای خروج نیروهای بیگانه از عراق سردرگمی و اختلاف نظر شدیدی در عرصه سیاسی آلمان درباره لزوم ماندن و یا عقب نشینی نیروهای نظامی این کشور از عراق ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان اخیرا مدعی شده است که دولت عراق خواستار پیشبرد عملیات ارتش آلمان در عراق است. وی مدعی شده است که "عادل عبدالمهدی"، نخست وزیر عراق این پیام را به نمایندگان دولت آلمان ارسال کرده است.

"هایکو ماس" اعلام کرده است که عادل عبدالمهدی علاقه زیادی به ادامه عملیات بین المللی در عراق نشان داده و درباره باقی ماندن نیروهای ارتش آلمان در این کشور سخن گفته است.

البته عبدالمهدی روز چهارشنبه اعلام کرده بود که بغداد می خواهد تصمیم پارلمان درباره لزوم بازگشت همه نیروهای بیگانه از این کشور را اجرایی کند.

"آنگرت کرامپ- کارن بائر"، وزیر دفاع آلمان هم روز گذشته به صورتی غیر منتظره به عراق سفر کرد تا طی مذاکراتی با مقامات ارشد نظامی در این کشور مسئله پیشبرد عملیات بین المللی مبارزه با داعش در عراق را مورد بررسی قرار دهد.

دولت و اپوزیسیون آلمان هم روز گذشته در پارلمان این کشور درباره ادامه عملیات آموزشی نیروهای آلمانی در عراق که در حال حاضربه دلیل تنش ها در این کشور به حال تعلیق در آمده است با هم گفتگو کردند.

حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" و حزب چپ خواستار خروج هر چه سریع تر نیروهای آلمانی از عراق هستند.

"هایک هنسل" از نمایندگان حزب چپ پارلمان آلمان در این باره گفته است که اگر آلمان این کار را نکند به عنوان نیروهای اشغالگر شناخته خواهد شد.

حزب افراطی جایگزینی برای آلمان هم درخواست کرده که پارلمان باید موافقت خود با عملیات ارتش آلمان در عراق را ابطال کند. یکی از سیاستمداران این حزب گفته است که نیروهای آلمانی تنها باید در عملیات های امن و قانونی شرکت کنند.

هایکو ماس، از دولت و پارلمان عراق درخواست کرده است که با یکدیگر مذاکره کرده و موضع خود در این باره را اعلام کنند.

وی تاکید کرد: "ما به مسئولین عراقی آشکارا گفته ایم که همواره به استقلال عراق احترام می گذاریم و این بدین مفهوم است که ما به هر گونه تصمیمی که بغداد اتخاذ کند احترام خواهیم گذاشت."

وی در عین حال از تمایل کشورش برای ادامه عملیات نیروهای ارتش آلمان در خاک این کشور سخن گفته است.

هشدار گردان‌های حزب‌الله به آمریکا: از عراق خارج نشوید با مقاومت مسلحانه مردمی روبرو خواهید شدتأکید رهبران عراقی بر لزوم تسریع تشکیل دولت جدیدادعای آمریکا درباره ازسرگیری عملیات‌های مشترک با عراق

نخست وزیر عراق اعلام کرده بود که دولت به تصمیم پارلمان احترام گذاشته و در راستای اجرای آن کار می کند. وی تاکید کرده بود که اجرای این مصوبه پارلمان مهم است چرا که استقلال و تمامیت ارضی عراق را تضمین می کند.

بر اساس اطلاعات وزارت دفاع آلمان، "کارن بائر" در بغداد با نظامیان بلند پایه عراقی دیدار و گفتگو کرده است. وی قبل از سفر به عراق به اردن رفته و با نیروهای آلمانی مستقر در این کشور دیدار کرده است. حدود 290 نیروی آلمانی در پایگاه نظامی در اردن مستقر بوده و از آنجا به ائتلاف بین المللی به اصطلاح مبارزه با داعش به رهبری آمریکا کمک می کنند.

برخی از کشورهای ناتو از جمله آلمان در پی ناامنی های ایجاد شده در عراق بعد از ترور سردار سلیمانی بخشی از نیروهای خود را از این کشور خارج کرده اند.

"پیترتایبر"، معاون وزیر دفاع آلمان هم در سخنانی در پارلمان این کشور گفته است آلمان همچنان یک شریک مطمئن عراق بوده و خواهد ماند. وی پیشبرد عملیات نیروهای آلمانی در عراق را نه تنها برای پایداری این کشور بلکه برای امنیت اروپا هم مهم ارزیابی کرده است.

در این میان وزارت دفاع آلمان یک ویدئو را منتشر کرده است که وزیر دفاع این کشور در آن درباره باقی ماندن نیروهای آلمانی در عراق سخن گفته و البته این تصمیم برلین را منوط به اجازه بغداد دانسته است.

"آنگرت کرامپ-کارن بائر"، وزیر دفاع آلمان بعد از سفر به عراق این مسئله را آشکار کرده است که ارتش آلمان می خواهد همچنان در عراق فعال بماند.

وی شب گذشته اعلام کرده است که برلین به این عملیات نیاز دارد و خواهان ماندن در عراق مشروط بر اینکه بغداد به دعوت خود از برلین پایبند باشد است.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89,90/CT7 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان" اخبار "عراق"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار عراق اخبار آلمان اخبار عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۵۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد

پارلمان عراق با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، امروز یکشنبه قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

به گزارش مشرق، پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

در مقابل آمریکا نسبت به تصویب این قانون ابراز نارضایتی و نگرانی شدید کرد.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار مطلبی در پلتفرم «ایکس» اظهار کرد: به شدت بابت تصویب اصلاحیه قانون مبارزه با فساد و همجنس‌گرایی در عراق نگران هستیم، این اصلاحیه گروه‌های در معرض خطر بیشتر در جامعه عراق را تهدید کرده و توان عراق در توسعه اقتصاد و جذب سرمایه‌های خارجی را کاهش می‌دهد.

در مقابل «محسن المندلاوی» رئیس پارلمان عراق شنبه در بیانیه‌ای تاکید کرد: تصویب قانون مبارزه با فساد، گامی ضروری برای حفظ زیرساخت‌های ارزش‌های جامعه و مصلحت عالی کشور برای حفاظت از مردمش در برابر فراخوان‌ها به انحطاط اخلاقی و فساد جنسی است که کشورهای جهان را در بر گرفته است.

المندلاوی در ادامه نیز اظهار کرد: این قانون حمایت قانونی برای مبارزه با این اقدامات و مبلغان آنها را فراهم کرده و نقص موجود در قوانین عراق در این حوزه را برطرف کرد.

رئیس پارلمان عراق گفت: همجنس‌گرایی در عراق که سرزمین انبیا، ائمه و اولیای صالح است، جایی ندارد.

پیشنویس این قانون در ابتدا شامل مجازات اعدام برای روابط همجنس‌گرایانه بود اما پس از مخالفت‌های گسترده آمریکا و کشورهای اروپایی با آن، اصلاحاتی پیش از تصویب بر آن اعمال شد.

عفو بین‌الملل نیز مخالفت خود را با تصویب این قانون اعلام کرد و مدعی شد که این قانون به منزله «نقض حقوق اصلی انسان‌ها» است.

در مقابل «رائد المالکی» نماینده پارلمان عراق با اشاره به وجود مخالفت‌هایی از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا با تصویب این قانون تاکید کرد: این قانون مساله‌ای داخلی است و مداخله از سوی هیچ طرفی را نمی‌پذیریم.

بر اساس این قانون، مجازات ۱۰ تا ۱۵ سال حبس برای روابط همجنس‌گرایانه در نظر گرفته شده و فعالیت هرگونه نهادی برای تبلیغ فحشا و همجنس‌گرایی در عراق ممنوع شده و مجازات آن هفت سال حبس است.

همچنین بر اساس این قانون، تغییر جنسیت بیولوژیک برای افراد طبق میل شخصی‌شان ممنوع بوده و برای فردی که بخواهد این کار را انجام دهد و یا هر پزشکی که این کار را برای فرد انجام دهد، یک تا سه سال حبس در نظر گرفته می‌شود.

همچنین مجازات مشابهی برای هر مردی که عمدا رفتارهای زنانه داشته و یا آن را ترویج دهد، در نظر گرفته شده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • امیرسرتیپ بختیاری: مرتضی رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست
  • محسن رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند
  • امیر سرتیپ بختیاری: محسن رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند
  • امیر بختیاری: تقلیل اقدامات ارتش در سال ابتدایی جنگ بی‌انصافی است/ در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت/ از سال دوم جنگ وحدت فرماندهی بین ارتش و سپاه از بین رفت
  • ترکیه: ۱۵ تروریست در شمال عراق از پای درآمدند
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین