Web Analytics Made Easy - Statcounter

مگر نه این است که صنعت گردشگری در بیش از ۱۵۰ کشور، یکی از ۵ منبع اصلی درآمد ارزی است و در بیش از ۸۰ کشور، رتبه­ اول را به ‌خود اختصاص داده‌ است؛ باید به همان اندازه که برای رفع تحریم‌ها و مقابله با آن تلاش شد، برای رونق صنعت گردشگری هم تلاش می‌شد. ۲۷ دی ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۹ اجتماعی سفر نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ با پیگیری اخبار اقتصادی ایران طی سالهای اخیر آنچه به چشم می‌خورد اخبار مرتبط با تحریم‌های اقتصادی و مشکلات ناشی از آن برای ارزآوری و تزریق ارز به بازار کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر این مشکلات پیش آمده هم ناشی از مراودات مالی از دریچه‌ بانک‌ها برای پرداخت ارز به کشور است؛ بانک‌هایی که به دفعات، در انتقال ارز ناشی از فروش نفت به کشور کارشکنی‌ کرده‌اند. جدای از تمام این مشکلات، سؤال اصلی اینجاست که چرا هیچوقت به درستی دنبال راه‌های جایگزنی نبوده‌ایم! مگر نه این است که صنعت گردشگری در بیش از 150 کشور، یکی از 5 منبع اصلی کسب ارز خارجی است و در بیش از 80 کشور، رتبه­ اول را به ‌خود اختصاص داده‌است.

گردشگری توانسته بخش عمده‌ای از مشکلات کشورهای فقیر را برطرف کند و به عنوان اصلی‌ترین منبع درآمدی آنها مورد توجه قرار گیرد اما چرا این موضوع برای ایران مصداق ندارد؟ از زمانی که امریکا به عنوان اصلی‌ترین دشمن ایران، فرآیند تحریم‌های کشور را آغاز کرد، به فکر راه‌های جایگزین آن هم بود و با سیاست اسلام‌هراسی و ایران هراسی سیاست‌های فرهنگی خود برای ممانعت از حضور گردشگران به ایران را پیش گرفت. ایجاد محدودیت ورود به امریکا برای کسانی که به ایران سفر کرده باشند هم از سیاست‌های دیگر امریکا در حوزه بین‌الملل بود تا ورود گردشگر به ایران را محدود کند.

اما تمام این هزینه‌ها و برنامه‌های راهبردی طولانی‌‌مدت ایران هراسی برای ممانعت از ورود گردشگران به ایران برای چیست؟ آیا این صنعت نمی‌تواند مرجع ارز‌آوری کشور باشد؟

باید به همان اندازه که برای رفع تحریم‌ها و مقابله با آن تلاش شد، برای رونق صنعت گردشگری هم تلاش می‌شد؛ وقایع پیش‌ آمده در هفته‌های اخیر، تاثیراتی بر صنعت گردشگری کشور نیز داشته است؛ به دنبال همین شرایط رییس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر مسافرت هوایی و جهانگردی ایران ـ در نامه‌ای خطاب به علی‌اصغر مونسان ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ نوشته بود: «همانطور که مستحضرید، در شرایط فعلی کشور با توجه به شرایط خاص منطقه و کنسلی گسترده تورهای ورودی و به دنبال آن احتمال بروز ضرر و زیان مالی دفاتر و آژانس‌های هواپیمایی فعال در زمینه ورود گردشگر به ایران، وجود دارد. خواهشمند است دستور فرمایید به منظور جلوگیری از خسارات احتمالی دفاتر و آژانس‌های فعال در حوزه تورهای ورودی، هماهنگی‌های لازم را با نهادهای ذی‌ربط و خصوصا جامعه آژانس‌های فعال در حوزه تورهای ورودی، نهادهای ذی‌ربط و خصوصا جامعه هتل‌داران برای همکاری در لحظات «فورس ماژور» مبذول کنند. »

این نامه در شرایطی نوشته شد که از یک طرف موضوع "بنزین" گردشگری داخلی را تا حدی مختل کرده بود و از طرف دیگر سیاست‌های شرح داده شده، از حضور گردشگران خارجی کاسته بود و وقایع اخیر هم به این مشکلات دامن زد. درست است که شرایط خوبی را برای صنعت گردشگری سپری نمی‌کنیم، اما استفاده از اصطلاح «فورس ماژور» در این نامه مباحثی را پیش کشید. اینکه به چه شرایطی «فورس ماژور» می‌گویند مورد بررسی قرار گرفت.

شرایط «فورس ماژور» یا «فوق‌العاده» زمانی تعیین می‌شود که پروازها و هتل‌ها طی یک وضعیت ویژه همچون تهدیدات امنیتی، شرایط جوی و یا اعمال محدودیت و یا ممنوعیت از سوی دولت‌ها برای سفر به مناطقی خاص، خارج از اراده مسافر کنسل می‌شوند. در صورت اعلام رسمی این وضعیت، هیچ یک از هتل‌ها و آژانس‌ها مجاز نیستند از مردم پولی بابت کنسلی اقامتگاه و پرواز، کسر و یا آن‌ها را مشمول جریمه کنند؛ اما آیا در حال حاضر واقعا وضعیت گردشگری کشور در شرایط فورس ماژور است؟!

ولی تیموری؛ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی و گردشگری طی گفت‌وگویی درباره میزان تأثیر اتفاقات اخیر و لغو پروازهای خطوط هواپیمایی بر صنعت گردشگری گفته: شرایط فورس‌ماژور کاملاً تبیین‌شده و تعریف دارد همچنین در قراردادهای همکاری با هتل‌ها و دفاتر، این موضوع پیش‌بینی شده و همه این را می‌دانند؛ با اعلام من که نمی‌شود گفت که در این شرایط هستیم یا نه! طی سال‌های همکاری این موضوع در مراکز گردشگری، دفاتر مسافرتی و هتل‌ها پیش‌بینی شده و همه آن را رعایت کرده‌اند؛ پس اگر در این‌ شرایطِ طبق تعاریف فورس ماژور وجود داشته باشیم، قطعاً این همکاری‌ها اتفاق خواهد افتاد و لازم به گفتن نیست.

اما برخی شرکتهای گردشگری اصرار به بحرانی جلوه دادن وضعیت گردشگری و درخواست کمک از وزارت میراث فرهنگی دارند؛ آن هم در شرایطی که خود وزارت میراث فرهنگی اطلاعی از آمار لغو تورهای خارجی در کشور ندارد. باید قبل از هر چیز منتظر پاسخ وزارت میراث فرهنگی به این ادعاها بود.

جدای از این موارد چندی پیش بر لزوم توجه به گردشگری داخلی داشتیم و پتانسیلی که در این صنعت نادیده گرفته می‌شود، بعد از گرانی بنزین بخشی از این صنعت، آسیب دید و هنوز هم برای درمان این بخش آسیب‌دیده فکری نشده‌ است؛ اگر مروری هم بر گردش مالی گردشگری داخلی و خارجی داشته باشیم متوجه خواهیم شد که فعلا تمرکز بر کدام گونه گردشگری اهمیت بیشتری دارد. در بیانی دیگر در شرایط فعلی باید بر گردشگری داخلی و در بلند مدت بر گردشگری خارجی تمرکز کرد.

سهم صفردرصدی "گردشگری" در سهمیه‌بندی بنزین!

صدا و سیما در توسعه گردشگری داخلی می‌تواند اهمیت زیادی داشته باشد؛ صدا و سیما هم همکاری خود برای ترویج گردشگری را منوط انجام کار ملی کرده‌ است نه تبلیغات سازمانی؛ رمضانعلی موسوی‌مقدم قائم مقام سازمان صدا و سیما درباره جزئیات این همکاری گفته‌ است: اگر در ارتباط با تولیداتی که داریم وزارت میراث فرهنگی نقش خودش را کمتر کند، یعنی تبلیغ عملکرد مدیران خودشان نباشد و کار ملی انجام دهند، ما بیشتر می‌توانیم همکاری کنیم. اگر در مجموعه کارهای تبلیغاتی که انجام می‌شود هدف آموزشی مطرح باشد، از 50 تا 70 درصد تخفیف درنظر می‌گیریم. این‌موضوع را به بخش بازرگانی هم اعلام کرده‌ایم.

انتهای پیام/

R1356/P/S2,1416/CT4 واژه های کاربردی مرتبط گردشگری سلامت گردشگری سیاه گردشگری سازمان میراث فرهنگی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری سلامت گردشگری سیاه گردشگری سازمان میراث فرهنگی گردشگری سلامت گردشگری سیاه گردشگری سازمان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۶۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟

از ابتدای پيروزی انقلاب تاکنون دشمنان نظام با تکیه بر فشارهای اقتصادی ،جنگ روانی و تحریم همواره سعی داشته تا ملت ایران را تحت فشار قرار دهد .آمریکا وهم پیمانانش گرچه همواره یک شعار ثابت دارند که هدف ما از اعمال فشار دستگاه دولت و حکومت است اما حقیقت امر دیگریست .آنان به خوبی می‌دانند که با اعمال تحریم‌ها و جنگ اقتصادی این اقشار جامعه هستند که تحت فشار قرار می‌گیرند در واقع قصد دارند تا با تحت فشار قرار دادن ملت نظام اسلامی تسلیم زورگویی ها و زیاده خواهی های آنان بشود و از طریق رسانه های تحت امر خود نیز سعی دارند تا در کشور تولید آشوب کنند. در ادامه به بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره شکست دشمن در عرصه های مختلف و طراحی توطئه‌ های مذبوحانه آنان خواهیم پرداخت.

همانطور که رهبر انقلاب چند سال پیش فرمودند: با وقوع انقلاب اسلامی دشمنان در عرصه‌های گوناگون سیاسی، نظامی، فرهنگی و... دشمنیِ خود علیه ایران اسلامی را دنبال کردند و البته در تمامی این میادین ملت ایران پیروز صحنه بود: «ما در جنگ فرهنگی بر دشمن پیروز شدیم. در جنگ نظامی هم ما پیروز شدیم... در جنگ امنیّتی ـ سیاسی هم ما پیروز شدیم. جنگ امنیّتی ـ سیاسی‌شان سال ۸۸ و حوادث سال ۸۸ بود. برای آن حوادث سالها زحمت کشیده بودند؛ آن‌جور حوادث یک‌ساعته و یک‌روزه که به وجود نمی‌آمد؛ چند سال برای آن زحمت کشیده بودند؛ ملّت ایران و نظام جمهوری اسلامی بر توطئه‌ی دشمن فائق آمد و پیروز شد.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲ 

دشمن می‌خواهد ملت ایران را به ستوه بیاورد

امروز نقشه‌ی دشمن این سه چیز است: فشار اقتصادی، فشار روانی، و فشار عملی؛ هدف هر سه نوع فشارهای دشمن هم سیطره‌ی بر کشور عزیز ما ایران است.» ۱۳۹۷/۰۳/۱۴ ایشان در ادامه این سه محور اصلیِ تحرک دشمن را تشریح کردند: «فشار اقتصادی، تحریم است... مسئله‌ی آنها از فشار اقتصادی و تحریم، صرفاً زیر فشار قرار دادنِ دستگاه دولت و حکومت نیست؛ میخواهند ملّت ایران را به ستوه بیاورند به خیال خودشان؛ میگویند ملّت ایران را به ستوه بیاوریم تا نظام اسلامی ناچار بشود تسلیم زورگویی‌های ما بشود... در [فشار روانی] نقاط قوّتی که برای کشور و برای ملّت مایه‌ی اقتدار و مایه‌ی تقویت است نشان کرده‌اند و آنها را در تبلیغات و در برخوردها به‌عنوان نقاط چالش‌آفرین معرّفی میکنند... فشار عملی‌شان عبارت است از اینکه در کشور آشوب ایجاد کنند.» ۱۳۹۷/۰۳/۱۴

دشمنان با تحریم سعی در ایجاد نارضایتی دارند

ایشان همچنین درباره توطئه های جدید دشمن برای غلبه بر ملت ایران نیز فرموده اند: طراحیِ جدید دشمن» یک نقشه‌ی پیچیده و چند لایه است. با فشار اقتصادی ناشی از تحریم، سعی دارند نارضایتی اجتماعی ایجاد کنند: «در جنگ اقتصادی هدف آمریکا ایجاد نارضایی است؛ هدفشان این است؛ میخواهند نارضایی ایجاد کنند بلکه بتوانند این نارضایی را به اغتشاش داخلی تبدیل کنند.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲ 

ایشان بار دیگر نیز متذکر شدند: در واقع «فشار عملی» همان «جنگ امنیتی» دشمن برای ناامن‌سازی کشور و در ادامه‌ی پروژه‌ی تحریم است و این نه یک تحلیل که خبر است: «من یک خبری را به شما بگویم -این تحلیل نیست، خبر است- قضایای دی‌ماه [سال ۹۶] که یادتان هست... چند روز در چند شهر یک عدّه‌ای آمدند و شعار دادند و کارهایی مانند اینها کردند. دولت آمریکا به همراهی صهیونیست‌ها، به همراهی سعودی‌ها، سه سال یا چهار سال کار کرده بودند برای اینکه این قضایا را به وجود بیاورند؛ چقدر خرج کردند خدا میداند! سه سال، چهار سال کار کردند برای اینکه بتوانند چند روز در چند شهر کشور، دویست نفر، پانصد نفر، هزار نفر آدم را جمع کنند که یک شعاری بدهند... چند سال زحمت کشیدنِ آنها را برای ایجاد آن حادثه، ملّت ایران در ظرف چند روز از بین برد. بعد آنها گفتند که خب، این فلان عیبها را داشت، این عیبها را برطرف کنیم، سال آینده -یعنی سال ۹۷- دوباره همان حوادث را راه بیندازیم. رئیس‌جمهور آمریکا گفت شش ماه دیگر شما خبرهای مهمّی از ایران خواهید شنید؛ آن شش ماه دیگر، همین مرداد [سال ۹۷] بود.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲

دشمن از مطالبات مردمی سوءاستفاده می‌کند 

ایشان همچنین چندی بعد فرمودند: آنچه در آبان ۹۸ و پس از اجرایی شدن طرحِ مدیریت مصرف سوخت در برخی نقاط کشور به‌وقوع پیوست را باید در ادامه‌ی همین طرحِ عملیاتیِ سه ضلعی دشمن دید و فهم کرد. پروژه‌ای که پیش از این توسط آیت‌الله خامنه‌ای به آن اشاره شده بود. نقشه‌ای که بر سوء‌استفاده از مطالبات مردمی استوار است و «عوامل نفوذی» و «اشرار» به‌صورتی جدی در آن نقش‌آفرینی می‌کنند: «نقشه‌ی دشمن این است که از مطالبات مردمی سوءاستفاده کنند. ممکن است در یک شهری، در یک نقطه‌ای از کشور یک عدّه‌ای مطالبه‌ای داشته باشند، جمع بشوند، دنبال مطالباتند... دشمن در یک‌چنین مواردی نقشه میکشد، عوامل نفوذی خود را، در واقع اشرار و انسانهای خبیثی را به تعداد معدودی در این اجتماعات وارد میکنند تا اجتماعات آرام مردم را تبدیل کنند به حرکت ضدّ امنیّتی و حرکت آشوبگرانه... این نقشه‌ی دشمن است، ما خبر داریم؛ نشسته‌اند برنامه‌ریزی کرده‌اند برای این کار.» ۱۳۹۷/۰۳/۱۴ 

این هشدارهای حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در برخی مقاطع دیگر نیز تکرار شد. به‌صورت مشخص در آذرماه ۹۷ و در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدا، ایشان با اشاره به توطئه‌های دشمنان احتمال عملیاتی شدن این توطئه‌ها در سال ۹۸ را به‌صراحت مطرح کردند: «اینها گفتند در سال ۹۷ ما چنین میکنیم، چنان میکنیم، و نقشه‌هایی را برای جمهوری اسلامی ابراز کردند -یعنی در واقع نقشه‌شان لو رفت- این ممکن است فریب باشد؛ ممکن است جنجال را برای سال ۹۷ بکنند، نقشه را برای سال ۹۸ بکشند. همه باید حواسشان جمع باشد.» ۱۳۹۷/۰۹/۲۱البته در ابتدای سال ۹۴ نیز رهبر انقلاب به این توطئه‌ی دشمن اشاره کرده بودند: «[دشمنان] میخواهند این امنیّتی که امروز در کشور ما هست را به‌دست مردم از بین ببرند و مردم را وادار کنند به برهم زدن امنیّت؛ و حرکات اعتراضی را در کشور شروع کنند؛ دارند تحریک میکنند، دارند کار میکنند، دارند برنامه‌‌ریزی میکنند. این کاری است که باجدّیّت و با شدّت به‌دنبال آن هستند؛ خب این یک شرایط مهم است، این یک چالش بزرگ است.» ۱۳۹۴/۰۱/۰۱ این همه در حالی است که تنها چند روز قبل از اتفاقات رُخ داده پیرامون طرح مدیریت سوخت آیت‌الله خامنه‌ای در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش نسبت به مسئله‌ی فتنه هشدار دادند: «[نیروهای مسلّح و حافظ امنیّت] مراقب فتنه باشند... بایستی نیروهایی که حافظ امنیّت هستند آرایش لازم را، نظم لازم را برای مقابله‌ی با فتنه هم بگیرند، آمادگی‌های خودشان را برای فتنه هم بایستی حفظ بکنند.» ۱۳۹۸/۰۸/۰۸

وعده صادقی که ترمز دشمنان را کشید 

در سال ۱۴۰۱ نیز شاهد فتنه انگیزی و تدبیر اندیشی دشمنان با استفاده از ابزارهای رسانه ای برای ازبین بردن نظام اسلامی را نیز شاهد بودیم که این فتنه نیز توسط مردم و مسئولان کشور دفع شد و اسرائیل نیز اخیرا با مورد هدف قرار دادن سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه خواب جدیدی برای مردم ایران و جمهوری اسلامی ایران دیده بود که آن هم با عملیات وعده صادق به دست نیروهای سپاه دفع شد و این رژیم منحوس علی رغم جو پراکنی و ایجاد جنگ رسانه ای هرگز جرات پاسخ دهی را پیدا نکرد.

آمریکا و اسرائیل در طراحی توطئه های شکست جمهوری اسلامی به بن بست رسیده اند 

حمیدرضا ترقی، قائم مقام حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره شکست توطئه های جدید دشمنان در عرصه های مختلف اظهار کرد: دشمن سال‌هاست که با اتخاذ سیاست‌های مختلف همواره تلاش کرده تا به جمهوری اسلامی ایران ضربه بزند که همواره شکست خورده و اکنون در تدابیر و توطئه های جدید خود علیه مردم ایران نیز به بن بست رسیده است.

وی افزود: دشمنان همواره تلاش کردند تا نقش ایران را در منطقه کمرنگ کنند اما شاهد مأیوس شدن آنان هستیم و ایران نقش بسزایی در حل و فصل مسائل منطقه ای دارد.

ترقی متذکر شد: امروز نه تنها هیچ کدام از حیله ها و اهداف دشمنان محقق نشده بلکه برعکس باعث اقتدار بیشتر ایران در سطح جهان شده است .

قائم مقام حزب موتلفه اسلامی گفت: بدون شک روابط ایران و همسایگان نقش موثری در خنثی‌سازی توطئه ها و تلاش دشمن برای نابودی و انزوای جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت و یقینا دولت سیزدهم توفیق های بسیاری در این زمینه کسب کرده و به زودی شاهد خروج آمریکا از منطقه خواهیم بود.

گوش به زنگ تدابیر جدید دشمنان باشیم/ باید نسل جدید را نسبت به توطئه های دشمنان آگاه کرد 

همچنین غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره شکست توطئه های جدید دشمن علیه ملت ایران اظهار کرد : یاس و نومیدی که شامل حال دشمنان شده آنها را از این مسیر باز نداشته و آنان اکنون در حال اندیشیدن تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی هستند و بنابراین باید بسیار هوشیارانه عمل  ودائما آنان را رصد کنیم .

او افزود: طی چهل و پنج سال عمر انقلاب اسلامی شیطان بزرگ و پیروان او دائما در سیاست‌های خود علیه جمهوری اسلامی شکست می‌خورند اما باز هم اقدام به توطئه گری می‌کنند. 

مصباحی مقدم متذکر شد: یکی از مسائلی که باید بسیار به آن اهتمام داشته باشیم تربیت کودکان و نوجوانان است تا نسل جدید تحت تاثیر القائات دشمنان قرار نگیرد .

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این امر نیازمند آموزش و استفاده از استراتژی دشمن شناسی است بنابراین ضمن ناامید کردن دشمن در عرصه های مختلف باید همواره مراقب باشیم تا به واسطه آنان از روزنه های دیگر گزیده نشویم.

نظر رهبرانقلاب در خنثی سازی نقشه‌ های چند بُعدی و پیچیده دشمنان چیست؟

رهبر انقلاب در این راستا فرموده اند: اولا بدانیم که: «امروز عرصه‌ی اقتصاد، به‌خاطر سیاستهای خصمانه‌ی آمریکا، یک عرصه‌ی کارزار است، یک عرصه‌ی جنگ است، جنگی از نوع خاص. در این عرصه‌ی کارزار، هر کسی بتواند به نفع کشور تلاش کند، جهاد کرده است. امروز هر کسی بتواند به اقتصاد کشور کمک بکند، یک حرکت جهادی انجام داده است. این جهاد است.» ۱۳۹۴/۰۱/۰۱ و ثانیا در عرصه‌ی اقتصاد، کار جهادی را با تدبیر و کار عالمانه دنبال کنیم: «برای شکوفایی اقتصاد کشور، به کاری احتیاج داریم که هم مجاهدانه باشد، هم عالمانه باشد. با تنبلی، با بی‌حالی، کم‌انگیزگی، مسئله‌ی اقتصاد کشور حل نخواهد شد. کار جهادی باید انجام بگیرد، مدیریّتهای جهادی باید بر مسائل اقتصادی کشور احاطه داشته باشند... [یعنی] انسان می فهمد که برای خودش، برای پُر کردن کیسه‌ی خودش کار نمی کند، دارد برای مردم کار می کند، برای خدا کار می کند؛ هم این، و هم عالمانه؛ یعنی بنشینند و با موازین علمی، با شیوه‌ی دقیق عالمانه راه‌های صحیح را پیدا کنند؛ هم باسواد باشند، کارآمد باشند.» ۱۳۹۸/۰۱/۰۱

و در نهایت اینکه «بیداری و بصیرت» را با «عمل به تکلیف» و «امید» همراه کنیم: « قضایای معیشت، مردم را فشار می دهد، خیلی‌ها هم اوقاتشان تلخ است، ناراضی‌اند، امّا زیر بار توطئه و خواست سیای آمریکا و فلان رژیم بدبخت روسیاه که ملّت ایران نمی رود! دشمن ضعیف است، دشمن ناتوان است، دشمن شکست‌خورده است و مطمئنّاً در آینده هم دشمن در همه‌ی مراحل شکست خواهد خورد؛ به شرط اینکه من و شما بیدار باشیم، به شرط اینکه من و شما به وظایفمان عمل بکنیم، به شرط اینکه من و شما ناامید نشویم... و من مطمئنّم که ان‌شاءالله دست قدرت الهی پشت این ملّت است.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است
  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد