Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@02:32:00 GMT

ضعف غرب کشور در تیمداری فوتبال

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۴۶۲۵۳

ضعف غرب کشور در تیمداری فوتبال

ایسنا/لرستان آغاز فوتبال در لرستان به دهه‌های ۲۰ و ۳۰ برمی‌گردد آن‌هم بدون زمین و توپ و لباس ورزشی!

آن زمان جوانان در زمین‌های خاکی که اندازه مشخصی نداشت با توپ‌های چرمی سنگین و پس‌داریا والیبال و فوتبال بازی می‌کردند. رفته‌رفته این ورزش وارد دبیرستان‌های خرم‌آباد شد و تعدادی از دبیران به همراه دانش‌آموزان هر از چند گاهی به فوتبال می‌پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوتبال که با استقبال مردم همراه شده بود در لرستان کج‌دار و مریز ادامه داشت و امکانات اولیه نیز در چندین شهر فراهم شد و روز به روز علاقه‌مندان این رشته بیشتر و بیشتر می‌شد.

فوتبال لرستان در دهه ۵۰ با ایجاد هیات و ارکان آن سازمان‌دهی شد و سال ۵۳ تیم جوانان این دیار به فینال رقابت‌های قهرمانی کشور راه یافت و در حالی که ۲ بر یک جلو بود در نهایت ۳ بر یک مغلوب تیم خوزستان شد و با نایب‌قهرمانی از اصفهان برگشت.

بعد از آن نام لرستان در فوتبال‌ بیش از پیش شنیده می‌شد و دیدارهای دوستانه زیادی با استان‌های مختلف برگزار شد و چندین بازیکن لرستانی با تیم‌های مطرح کشور قرارداد بستند.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مسابقات قهرمانی کشور شهریور ۵۸ با شرکت ۲۱ تیم در ۴ گروه به میزبانی تهران برگزار شد که تیم لرستان در دیدار رده‌بندی ۳ بر یک آذربایجان شرقی را در پایان وقت‌های اضافی شکست داد و سوم شد و فوتبال در استان ما همچنان می‌درخشید.

لرستان سال ۶۴ در نخستین دوره لیگ قدس حضور داشت و تا سال ۶۷ که آخرین دوره این رقابت‌ها برگزار شد، همواره استان ما از بهترین تیم‌ها بود و سال ۶۸ که رقابت‌ها در قالب باشگاهی برگزار شد دیگر کمتر نام لرستان به گوش رسید.

این شرایط ادامه داشت و سال‌های زیادی تیم‌های لرستان در لیگ‌ دسته اول و دوم حضور داشتند تا اینکه ۲۰ اردیبهشت ۹۱ تیم‌ گهر زاگرس دورود با برتری در دو بازی رفت و برگشت مرحله پلی‌آف لیگ دسته اول برابر ایرانجوان بوشهر، جواز حضور در دوازدهمین دوره لیگ برتر باشگاه‌های کشور را بدست آورد.

در آن دوره با توجه به کمبود امکانات و مشکلات زیادی که گهر داشت عنوان عجیب‌ترین تیم تاریخ لیگ برتر را به خودش اختصاص داد و به لیگ دسته اول سقوط کرد و یکی دو سال بعد منحل شد.

ناگفته پیداست که تیم‌های غرب کشور هرگاه به لیگ برتر صعود کرده‌اند به علت نبود زیرساخت‌ها با مشکلات زیادی مواجه بوده که می‌توان به تیم‌های شیرین فراز کرمانشاه و گهر دورود اشاره کرد و بعد از این دو تیم دیگر غرب کشور سهمیه‌ای در لیگ برتر نداشته و تیم پاس تهران هم که به همدان آمد در حال حاضر شرایط خوبی ندارد.

نبود اسپانسر و کافی نبودن زیرساخت‌ها باعث شده که غرب کشور در تیم‌های باشگاهی سطح اول جایگاه خاصی نداشته باشد و با توجه به شرایط بعید است که در آینده نزدیک هم به چنین جایگاهی برسیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی ليگ برتر فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۶۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استان لرستان همواره به دلیل تنوع آب‎ و ‎هوایی بی‌نظیر، آثار تاریخی و باستانی فراوان و جاذبه‌های بی‌نظیر و بکر گردشگری موردتوجه گردشگران بوده و به علت قرار گرفتن در مسیر ارتباطی استان‌های خوزستان و کرمانشاه در فصول گردشگری به ویژه ایام نوروز پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
شهرستان سلسله نیز با قرار گرفتن در شمال استان و به دلیل جوشش بیش از ۴۰۰ چشمه و سراب دارای آب و هوایی دلپذیر و طبیعتی دل‌انگیز و فرح‌بخش است به‌گونه‌ای که زیبایی‌های دل‌فریب و آثار تاریخی بسیار این شهرستان هرسال در ایام گردشگری، گردشگران بسیاری را از اقصی نقاط استان و کشور به این شهرستان که به بهشت لرستان معروف است می‌کشاند و بی‌شک این شهرستان می‎تواند در سایه‌سار توجه بیشتر مسئولان به یکی از شهرستان‎های پربازدید برای گردشگران تبدیل شود.
سراب هنام یکی از جاذبه‌های طبیعی زیبای شهرستان سلسله است که در۱۵ کیلومتری شرق شهر الشتر واقع شده است و به علت قرارگرفتن در کنار خانه تاریخی رحمتی پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور است.
آنچه سبب وجه تمایز این سراب با دیگر سراب‎های منطقه شده، سرچشمه گرفتن آن از دل بنایی تاریخی خانه رحمتی است.
خانه‌ای تاریخی که در سال ۱۳۲۰ و در دوران پهلوی اول توسط شخصی بنام مردان رحمتی ساخته شده و به همین دلیل این بنای تاریخی خانه رحمتی نام گرفته است.
مساحت این بنای ارزشمند در حدود ۳۰۰ متر مربع بوده و گویا توسط دو معمار الشتری با مصالحی از سنگ و چوب ساخته شده، این اثر در سال ۱۳۸۵ از طرف مالک آن به اداره کل میراث فرهنگی استان واگذارشده و با شماره ۱۶۰۷۹ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شهرداری الشتر نیز  باهدف جذب بیشتر گردشگر اقداماتی در جهت زیباسازی محیط اطراف این سراب کرده است .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دیگر خبرها

  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • کشور مهیای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس است
  • کشور محیای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس است
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • فیلم| تصاویری از مسیر ریلی راه آهن لرستان
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان