Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: صحبتی از ممنوع الکاری اهالی سینما مطرح نشده و تلاش همه بر این است کسی از قطار انقلاب اسلامی پیاده نشود.

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر پنجشنبه شب با اشاره به تعابیر نادرست از صحبت‌های اخیر وی عنوان کرد: صحبت من این بود که حمایت‌ها از اهالی فرهنگ و هنر مربوط به هنرمندانی است که در چارچوب نظام، باری را جهت ایجاد آرامش و رفع بحران‌ها بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعی است هر فردی نقطه نظراتی دارد و این به معنای نادیده گرفتن نظرات متفاوت در جامعه هنری نیست، اما اگر در این راه جریانسازی خاصی جهت تضعیف نظام صورت گیرد اتفاق خوبی نیست.



وی با اشاره به التزام حداکثری جامعه فرهنگی هنری به چارچوب نظام و نقش آفرینی‌ها و خلق آثار درخور توجه درباره دفاع مقدس در سینمای ایران عنوان کرد: تلاش ما این است کسی از قطار انقلاب و کشور پیاده نشود و همه را باید حمایت کرد و هرکسی ظرفیتی دارد و سعه صدر درباره اختلاف سلیقه‌ها نیز باید وجود داشته باشد و در عین حال باید مراقبت کنیم حرکت‌ها از چارچوب نظام خارج نشود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره بحث ممنوع الکاری هنرمندان منتقد از سوی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: من این را نگفتم؛ من تاکید کردم حمایت‌ها به سمت کسانی باشد که در چارچوب نظام، برای حل مسائل و بحران‌ها کمک می‌کنند و ظرفیت‌های خود را در این بخش قرار می‌دهند. امروز هم اعلام می‌کنم در جامعه باید با استفاده از ظرفیت‌های هنر و سینما کمک کنیم تا بحران‌های جامعه برطرف شود و ناخواسته به این بحران‌ها اضافه نکنیم.

پژمانفر عنوان کرد: اگر کسی باری به دوش جامعه اضافه کند نباید انتظار داشته باشد که در حمایت‌ها در اولویت باشد. مجلس تاکید دارد حمایت‌ها به سمت کسانی باشد که به حل بحران‌های جامعه کمک می‌کنند و اعتبارات محدود در اختیار کسانی قرار گیرد که در راه حل مسائل جامعه قدم بر می‌دارند.

وی گفت: نگاه حمایتی اگر باشد به هنرمندانی است که برای رفع بحران‌ها از طریق هنر و سینما کمک می‌کنند. در عین حال صحبت و حرفی از ممنوع الکاری اهالی فرهنگ و هنر در مجلس مطرح نبوده و نیست.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۶۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی اضافه نشده است و با توجه به شاخص‌های جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 

وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در این زمینه به کمیسیون رسید و در هم ادغام که در نهایت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید ۲۰ نفر متعلق به حوزه‌های جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی افزوده شوند. 

نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق این قانون باید در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است.

جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در این مقوله نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر این زمینه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد؛ و‌ی ابراز امیدواری کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • فهرست کاندیداهای مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • گلرو: طوفان‌الاقصی باعث بیداری دانشجویان آمریکایی شد
  • ممنوع‌الخدمات کردن نباید به‌عنوان یک حکم عمومی استفاده شود
  • از ظرفیت های موجود در جامعه هنرمندان مهاجر استقبال می کنیم