Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@04:05:13 GMT

مبارزه با لورانتوس در جنگل های خرم آباد

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۴۷۴۰۲

مبارزه با لورانتوس در جنگل های خرم آباد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، شیرزاد_نجفی با اشاره به اینکه ۷۵۰ میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در این عملیات هزینه شده است خاطرنشان کرد: اجرای کامل این طرح در جنگل هایی که آلوده به آفت لورانتوس هستند نیازمند اعتبارات زیاد و کلانی می باشد که در صورت کسب اعتبار، اینگونه مبارزات فیزیکی نیز در سایر نقاط جنگلی آلوده اجرا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آفت لورانتوس یک توده گیاهی با برگهای کوچک گوشتی است که به عنوان یک بیماری نیمه‌انگلی، درخت میزبان خود را آلوده کرده و با تغذیه از درخت به تدریج موجب خشک شدن آن می شود و علاوه بر درختان جنگلی، درختان میوه روستاهای اطراف مراتع را نیز از بین می برد.

نحوه انتشار آفت گیاهی لورانتوس را از طریق پراکنش بذر و انتقال فضولات پرندگان

نجفی نحوه انتشار آفت گیاهی لورانتوس را از طریق پراکنش بذر و انتقال فضولات پرندگان عنوان کرد و بیان داشت: تنها راه مبارزه با آفت لورانتوس مبارزه فیزیکی است که در آن باید سرشاخه‌های آلوده از درختان جنگلی قطع و سوزانده شوند تا درختان شادابی خود را باز یابند. این مقام مسئول در پایان و در بخش دیگری از سخنان خود گریزی به اختصاص  ۲۱_هکتار از اراضی ملی در شهرستان های خرم آباد، کوهدشت، الیگودرز و پلدختر بمنظور اجرای سایت های تولید انرژی_پاک( پنل های خورشیدی ) زد و اظهار کرد: با انجام این کار، از قطع درختان و تخریب اراضی ملی جلوگیری بعمل آمده است .

46

کد خبر 1343104

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جنگل طبیعت درخت زمین رانش زمین فرونشست زمین استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز در دومین روز از هفته زمین پاک، با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری در خصوص محیط زیست افزود: حضرت آقا تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

گفتنی است، جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز همزمان با دومین روز از هفته ملی زمین پاک با حضور، موسوی شهردار منطقه ١١، حلیا سادات حسینی مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار، شادی مالکی سرپرست سازمان مدیریت تاکسیرانی شهر تهران و جمعی از مدیران شهری به میزبانی منطقه ١١ در بوستان رازی برگزار شد.

کد خبر 6087377 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۸ کیلوگرم تریاک در خلیل آباد
  • شهرهای مختلف چگونه با امواج گرمایی مبارزه می‌کنند؟
  • هوای هیچ شهری امروز آلوده نیست / پاک‌ترین هوا سهم بجنورد شد
  • آغاز مبارزه بیولوژیکی با آفت برگ خوار بلوط
  • ۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • این فیلم مستند پرونده خون‌های آلوده را دوباره باز کرد
  • شهرهایی که درختان را اولویت قرار دادند
  • باغداران مبارزه به موقع با آفات درختان مرکبات را جدی بگیرند