Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@16:29:11 GMT

چین: ناو‌های آمریکایی را به دقت زیرنظر داریم

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۵۱۲۶۷

چین: ناو‌های آمریکایی را به دقت زیرنظر داریم

چین از تحرکات جدید آمریکا در قبال هنگ‌کنگ انتقاد کرد و به واشنگتن هشدار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رویترز، وزارت خارجه چین امروز (جمعه) اعلام کرد که ارتش این کشور به دقت یک ناو آمریکایی که وارد خلیج تایوان شده را زیر نظر دارد. چین همچنین از واشنگتن خواست تا به اصل چین واحد احترام گذاشته و از آن تبعیت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نیروی دریایی آمریکا روز پنجشنبه بدون اشاره به جزئیات خاصی اعلام کرد ناو کلاس تیکوندروگا مجهز به موشکهای هدایت شونده ماموریت خود به مقصد خلیج تایوان را به اتمام رسانده است.

این اولین ماموریت آبی از طریق خلیج تایوان پس از انتخابات رهبری تایوان در هفته گذشته به شمار می‌رود.

امروز همچنین ویلیام برنت کریستنسن، دیپلمات آمریکایی که مدیر انسیتو آمریکایی در تایوان نیز به شمار می‌رود در نشستی در تایپه گفت که آمریکا در سال جاری میلادی به دنبال تعامل بیشتر تایوان با دنیا است. وی در این سخنرانی پکن را به ممانعت از مشارکت تایوان در اکثر سازمان های بین المللی متهم کرد.

گنگ شوانگ، سخنگوی وزارت خارجه چین در جریان یک کنفرانس خبری فت که چین از آمریکا می‌خواهد از اصل چین واحد تبعیت کرده و در مورد مسائل مربوط به تایوان به شیواه‌ای برخورد کند که روابط چین-آمریکا و یا ثبات در منطقه را تحت تاثیر قرار ندهد.

وی در ادامه گفت که ارتش چین تردد این ناو آمریکایی را به دقت زیر نظر داشته و دنبال کرده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۱۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • پیگیری تمرینات جوانان ایران زیرنظر حسین عبدی
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • ببینید | دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان!
  • معلمی که هوشیارانه دانش‌آموزانش را زیرنظر دارد
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان! + فیلم
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم