Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بطری‌های آب برای بسیاری از افراد محبوب هستند، اما جالب است بدانید این بطری علاوه بر ناسالم بودن برای محیط زیست می‌تواند برای بدن افراد نیز بسیار خطرناک باشد.

این بطری‌ها دارای نوعی ماده شیمیایی است که معمولاً با نام BPA شناخته می‌شود. این ماده شیمیایی برای ساخت پلاستیک پلی کربنات استفاده می‌شود و می‌تواند به داخل آب نفوذ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان BPA را به طیف گسترده‌ای از موضوعات بهداشتی مرتبط کرده اند. این شامل برخی از اختلالات غدد درون ریز است که بر باروری مردان و زنان تأثیر می‌گذارد و خطر ابتلا به برخی سرطان‌های وابسته به هورمون مانند سرطان پستان و سرطان پروستات و همچنین مشکلاتی مثل سندرم تخمدان پلی کیستیک را در زنان افزایش می‌دهد.

BPA تنها مسئله آب بطری نیست. یک مطالعه جدید نشان می‌دهد بطری‌های آب ۹۳ درصد ذرات ریز از پلاستیک، معروف به میکروپلاستیک داخل آب بطری می‌ریزند. با این حال، بسیاری از تولید کنندگان امروز در حال انتخاب محصولات بدون BPA هستند.

بر اساس تحقیقات سال ۲۰۱۵ که در دیدگاه‌های بهداشت محیط منتشر شده است، برخی آن را با BPS یا BPF جایگزین می‌کنند، که باز هم هر دو ممکن است سلول‌های شما را مختل کنند. این تحقیق همچنین توضیح می‌دهد که چرا پلاستیک یکی از مواردی است که شما هرگز نباید مایکروویو کنید.

بطری‌های پلاستیکی قابل بازیافت نیز شرایط بهتری ندارند. محققان انواع مختلف بطری‌های قابل بازیافت را که توسط ورزشکاران به مدت یک هفته مورد استفاده ورزشکاران قرار گرفتند آزمایش کردند و دریافتند که تعداد باکتری‌ها به بیش از ۳۱۳ باکتری می‌رسد. بر این اساس برای هیدراتاسیون بدون آسیب بدن بهتر است از استفاده مجدد از بطری‌های یکبار مصرف خودداری کنند.

منبع: انتخاب

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بطری پلاستیکی دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۳۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب های بی خوابی و شب بیداری

وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب آمریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ۷ موردی که همین الان باید از شرشان خلاص شوید! پشیمان نمی‌شوید!
  • خورشید را هرگز از این زاویه ندیده‌اید/ فیلم
  • واکنش سپاهان به حواشی پیرمرد حاشیه‌ ساز؛ گویا رگ غیرت شما فقط در برخی موارد بیرون می‌زند!
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • دستگاه پرکن مایعات چیست و چند نوع هستند
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • هواداران دورتموند و سردادن شعار تو هرگز تنها قدم نخواهی زد، سرود معروف هواداران لیورپول / فیلم
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو