Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمران روستایی بنیادمسکن لرستان گفت: تاکنون تنها یک سوم روستاهای در معرض خطر استان ایمن‌سازی شده‌اند.

هادی جعفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، با اشاره به وجود هزار 569 روستای بالای 20 خانوار در لرستان، اظهار کرد: تاکنون برای 661 روستا طرح هادی اجرا شده است.

وی خاطرنشان کرد: 54 روستا به دلایلی همچون در حرائم قرار گرفتن، قابلیت تهیه طرح هادی را ندارند، ضمن اینکه برای دیگر روستاهای باقی‌مانده عملیات تهیه طرح در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمران روستایی بنیادمسکن لرستان با بیان اینکه تنها یک سوم روستاهای در معرض خطر استان ایمن‌سازی شده‌اند، افزود: بنا بر قانون ششم توسعه بایستی امسال 30 درصد روستاهای در معرض خطر ایمن‌سازی شوند، با این وجود به دلیل کمبود اعتبار تاکنون برای لرستان این مهم محقق نشده است.

جعفری بیان داشت: امسال 220 میلیارد تومان برای ایمن‌سازی روستاهای سیل‌زده استان تخصیص یافت که بین ستادهای معین فعال در امر بازسازی توزیع شد.

وی با اشاره به اختصاص 34 میلیارد تومان از ردیف اعتبارات ملی برای اجرای پروژه‌های طرح هادی در محدوده روستاهای استان، تصریح کرد: این اعتبار در قالب 34 پروژه ایمن‌سازی تعریف شده که عملیات اجرایی برخی نیز در دست اقدام است.

معاون عمران روستایی بنیادمسکن لرستان ادامه داد: همچنین برای پروژه‌های آسفالتی 32 میلیارد تومان اعتبار مصوب پیش‌بینی شده بود که تنها 30 درصد آن محقق شد و اکنون در حال برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار هستیم.

جعفری به کاهش سهم اعتبارات استانی برای روستاهای استان اشاره کرد و گفت: 10 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی برای روستاها تخصیص داده شد که با توجه به کاهش شدید اعتبارات و پرداخت دیون و مطالبات گذشته، پروژه جدیدی را برای بازنگری روستاهای استان در دست اقدام نخواهیم داشت.

انتهای پیام/ 85018

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا لرستان اعتبارات توسعه بنیاد مسکن لرستان هادی جعفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۴۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای سال‌ها این باور عمومی وجود داشته است که افراد دارای کف پای صاف، بیشتر در معرض درد و مشکلات ماهیچه‌ای-استخوانی در زندگی هستند.

هرچند این ایده که داشتن کف پای صاف به طور اجتناب‌ناپذیری منجر به درد یا سایر مشکلات ماهیچه‌ای-استخوانی می‌شود قرن‌ها قدمت دارد، با این حال تنها در نیمه دوم دهه ۱۹۰۰ میلادی بود که این فرضیه رواجی همگانی یافت.

در ان زمان متخصصان پا در ایالات متحده مفهوم داشتن پاهای «عادی» را رایج کردند. این مفهوم شامل این فرضیه بود که نداشتن قوس مشخص یا پاشنه صاف، پاهای شما را غیرطبیعی و مستعد آسیب‌دیدگی می‌کند. زیرا مثلاً به هنگام راه رفتن، صاف شدن قوس فشار بیشتری را روی پاها می‌آورد.

با این حال اکنون محققان در دانشگاه کبک در تروآ-ریویر کانادا ادعا می‌کنند که این فرضیه بی‌اساس است.

در مطالعه‌ای که در این دانشگاه انجام شد، محققان مجموعه پژوهش‌های پیشین درباره پای صاف را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که تقریباً هیچ ارتباطی بین داشتن کف پای صاف و احتمال ابتلا به یک اختلال ماهیچه‌ای-استخوانی مانند درد پاشنه، زانو یا لگن وجود ندارد.

گابریل موازان، استاد طب اطفال در دانشگاه کبک و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: «اگر به مجموعه تحقیقات انجام‌شده نگاه کنیم، صاف بودن کف پا شما را در معرض خطر بیشتری برای سه یا چهار مشکل قرار می‌دهد، فقط همین. اگر باز هم کف پای صاف‌تری داشته باشیم، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سه یا چهار مشکل دیگر خواهید بود و برای پاهای با قوس بیشتر چهار مورد آسیب احتمالی دیگر وجود خواهد داشت.»

این باور افسانه‌ای که کف پای صاف شما را بیشتر در معرض آسیب قرار می‌دهد، اغلب منجر به مداخلات پزشکی غیر ضروری در افراد و نگرانی‌های قابل توجه در بین بیماران در مورد ظاهر پاهایشان شده است.

این در حالی است که نویسندگان مقاله جدید می‌گویند کف پای صاف بدون علامت، معمولاً به هیچ درمانی نیاز ندارد. آقای موازان در این خصوص می‌گوید: «داشتن کف پای صاف طبیعی است. این یک نوع آناتومیک است. شما فقط باید با آن راحت باشید.»

دکتر موازان با بیان اینکه پزشکان باید از انتقال «باورهای غلط» به بیماران خود دست بردارند، گفت: «در ابتدا دانشگاه‌ها باید این آموزش را به فیزیوتراپیست‌ها، درمانگران پا و پزشکان عمومی متوقف کنند که داشتن کف پای صاف معضل است و همواره منجر به مشکلات سلامتی در آینده می‌شود».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • مسدود شدن مسیر روستاهای دشتی بر اثر سیل
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • نخلستان‌های کهن در روستاهای خوزستان + فیلم
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد