Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید راضی نوری در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که تفاوت سیاسی انتخابات مجلس یازدهم با  سایر انتخابات‌ها چیست؟ گفت: انتخابات منصه حضور و ظهور مردم است. ما انتخابات برگزار می‌کنیم تا ارزش‌های انقلاب را زنده کنیم. مردم در شرایط فعلی دغدغه اقتصادی دارند و به کسی رأی می‌دهند که دغدغه اقتصادی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظرم مسائل و برنامه‌های اقتصادی عامل متمایزکننده انتخابات دوم اسفند با دیگر انتخابات‌ها است.

نماینده مردم شوش در مجلس افزود: ما در انقلاب و نظام اصولی داریم که تحت هیچ شرایطی از آنها بازنمی‌گردیم. این اصول ستون‌های انقلاب اسلامی را شکل می‌دهد. مردم می‌توانند بر اساس این اصول نماینده خود را انتخاب کنند. مردم باید کسی را انتخاب کنند که دغدغه مردم و رهبری را داشته باشد. مجلسِ برآمده از این افراد، یک مجلس مقتدر و ولایتمدار است که می‌تواند مباحث قانونی اقتصاد مقاومتی را ترسیم کند.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه «چشم ما نباید به خارج باشد» گفت: نتیجه نگاه به بیرون شوک‌های اقتصادی است که مردم هم‌اکنون درگیر آن هستند. مجلسی که چشمش به بیرون از مرزها نباشد، مجلسی ولایی و مقتدر است. این مردم هستند که مجلس را انتخاب می‌کنند نه کس دیگری. مجلس ولایت‌مدار و مقتدر خود به خود مشکلات داخلی مردم را حل می‌کند. از طرفی نامزدهای انتخابات نیز نباید به مسائل قومیتی یا محلی بپردازند. چشم کاندیداها باید به منافع عمومی باشد. نامزد انتخابات مجلس یازدهم باید سرباز وفادار نظام و خدمتگزار مردم باشد.

این عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در مورد میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس یازدهم گفت: قهر با صندوق رأی خواسته دشمنان ایران است. انقلاب مردم ایران، انقلاب نان و آب نبود. انقلاب ارزش‌ها و اعتقادات بود. دشمنان برای هر کشوری که بخواهد به جایی برسد، موانعی ایجاد می‌کنند. آل‌سعود و اسرائیل و آمریکا هر لحظه و هر ساعت شیطنت می‌کنند. نامزدهای انتخاباتی نباید آب به آسیاب دشمن بریزند. وقتی مردم می‌بینند که فرزندان مسئولان در خارج از کشور تحصیل می‌کنند، پای صندوق رأی نمی‌آیند. مردم اگر بدانند که نامزدی از جنس خودشان است، به او رأی می‌دهند. مردم به نامزدی رأی می‌دهند که سوار ماشین بنز نشود. اشرافی‌گری، آب به آسیاب دشمن ریختن است.

نوری تاکید کرد: حضور مردم در انتخابات وقتی پررنگ خواهد بود،‌ که نامزدهای آنها به اصول و ستون‌های انقلاب پایبند باشند و برنامه‌هایی در همان راستا داشته باشند. ما انتظار داریم که مردم دید عمیقی داشته باشند و با انتخاب فرد اصلح مجلسی قدرتمند را به وجود آورند. اعتقاد من این است که اگر می‌خواهیم مملکت حفظ شود،‌ باید پشتیبان ولایت‌فقیه باشم. اگر پشتیبان ولایت فقیه هستیم باید با شکم گرسنه هم رأی بدهیم. اگر افراد متدین متخصص و ولایت‌مدار را انتخاب کنیم، مجلسی مقتدر تشکیل می‌دهیم. به نظرم فضای گرم انتخاباتی شکل گرفته است. هر موقع که رهبر معظم انقلاب درخواست کرده مردم به صحنه آمده‌اند. مردم در اسفند ۹۸ پای صندوق‌های رأی خواهند آمد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • رهبر انقلاب: با مباشر قتل و پشتیبان قتل نمی‌شود با روی خوش و ملایمت رفتار کرد
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • شهدای روحانی الگوی مجاهد تبیین محسوب می‌شوند