Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان گفت: سالانه نیاز آبی استان بیش از دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب است.

وحید خرمی در گفت وگو با ایسنا در زمینه بهره گیری از منابع آبی استان و جلوگیری از هدر رفت آب گفت: بر اساس مدول که نیاز محصول برنج در استان از طریق سازمان جهاد کشاورزی و سایر نهادهای ذیربط انجام می شود، بیش از دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب نیاز آبی است که حداقل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب را باید از سد سفیدرود تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عدد در سال های مختلف به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب و کمتر نیز کاهش یافته است اما این نقصان از سوی جهاد کشاورزی در اراضی حس نشده است.

وی افزود: شرکت آب منطقه ای گیلان از سال ۹۲ با تشکیل کارگروهی تلاش کرده است تا نقصان منابع آبی را مدیریت کند.

خرمی ادامه داد: کارگروهی متشکل از کارشناسان نهادها و سازمان هایی نظیر آب منطقه ای گیلان، جهاد کشاورزی، موسسه تحقیقات برنج، هواشناسی، حفظ حقوق بیت المال و ... از سال های پیش تشکیل شده و به طور مستمر جلساتی برگزار می‌شود و تمامی روش های ممکن برای آبیاری و کاهش مصرف را در مباحث این کارگروه در طی سالیان گذشته تمرین شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان با بیان اینکه در سال ۹۶ کمبود آب در مخزن سد سفیدرود داشتیم و نگرانی ها برای فصل کشاورزی وجود داشت، خاطرنشان کرد: امسال با برنامه‌ریزی دقیق در محدوده آبخور سد سفیدرود مشکل خاصی نداشتیم.

وی به لایروبی انهار و سر دهنه سازی در استان اشاره کرد و گفت: بخش عمده  لایروبی انهار و سر دهنه سازی در حیطه ی وظایف آب منطقه ای گیلان است که همه ساله انجام می‌شود و غالبا این لایروبی ها در فصل اسفند و فروردین با توجه به نزدیک شدن به فصل زراعی صورت می‌گیرد.

خرمی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰۰۰ کیلومتر لایروبی در سطح استان انجام شده است و  امسال نیز این امر با توجه به نیاز و ضرورت مناطق به لایروبی انجام خواهد شد و به میزان لایروبی های انجام شده افزوده خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۵۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته

مدیر منطقه شش شهرداری قم از صرف ۲۱۹ میلیارد تومان بودجه برای اجرای پروژه‌های عمرانی منطقه در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: بهسازی ۱۵ هزار متر مربع از پیاده‌روهای سطح منطقه انجام شد.

احمد ترکمن در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به اینکه درصد بالایی از منطقه شش بافت فرسوده است، اظهار کرد: ۹۹ درصد پروژه‌های عمرانی انجام شده در سال گذشته بازسازی بوده است.

وی افزود: در سال گذشته ۲۱۹ میلیارد تومان به منظور اجرای پروژه‌های فنی و عمرانی در منطقه شش شهری صرف شده است.

مدیر منطقه شش شهرداری قم با اشاره به پروژه‌های فنی و عمرانی انجام شده در منطقه خاطرنشان کرد: احداث و بهسازی پیاده رو به طول ۱۵ هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان، احداث سالن فرهنگی شهریار با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان و احداث ایستگاه سوم آتش نشانی و خدمات ایمنی با اعتباری بیش از ۱۴ میلیارد تومان از جمله پروژه‌های اجرا شده در منطقه است.

ترکمن از توزیع ۲۱ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت در منطقه خبر داد و تاکید کرد: در سال گذشته پروژه احداث و بهسازی شوارع فرعی شامل زیرسازی، جدول گذاری، لکه‌گیری و آسفالت، به طول ۲۱۰ هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان در منطقه شش اجرا شده است.

وی اضافه کرد: به دنبال اجرای پروژه احداث و بهسازی نهر و کانال‌های دفع آب‌های سطحی و حفر چاه، در سال گذشته ۵۳ حلقه چاه در منطقه شش حفر شد.

مدیر منطقه شش شهرداری قم گفت: پروژه احداث و بهسازی نهر و کانال‌های دفع آب‌های سطحی و حفر چاه به طول ۲۳ کیلومتر مربع با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد در منطقه صورت گرفت.

ترکمن هزینه ۲۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های ترافیکی منطقه را مورد توجه قرار داد و افزود: در راستای اجرای پروژه‌های ترافیکی ۸۲ کیلومتر از معابر منطقه شش شهر قم در سال گذشته خط‌کشی شد.

کد خبر 747272

دیگر خبرها

  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد برای مدیریت سیلاب
  • لایروبی و رسوب برداری ۲۸۰ هزار مترمکعب از بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه ۶ قم در سال گذشته
  • بودجه عمرانی ۲۱۹ میلیارد تومانی منطقه شش قم در سال گذشته
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد