Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل عوض زاده روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در پی بارندگی شدید و وقوع سیل در ناحیه مرکز و جنوب سیستان و بلوچستان خسارت‌های زیادی به شبکه‌های توزیع برق وارد شده است.

وی ادامه داد: سیلاب سبب تخریب و آسیب حدود ۱۸۳ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف، ۶۶ دستگاه ترانسفورماتور هوایی و قطع برق تعداد زیادی از روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع برق سیستان وبلوچستان گفت: این شرکت با تشکیل ۱۸۴ گروه اجرایی شامل نیروهای شرکت، پیمانکاران و بکارگیری ۴۶دستگاه جرثقیل، ۲۳ دستگاه بالابر و ۱۸۴ دستگاه خودروی سبک برای گروه‌های عملیاتی از ساعات اولیه وقوع سیل برای ترمیم و اصلاح شبکه‌های آسیب دیده و رفع خاموشی‌ها پرداخت.

وی بیان کرد: برای تسریع در برقراری برق نقاط مختلف روستاهای دور دست نسبت به اصلاح موقت شبکه و برقدار کردن روستاهای آسیب دیده اقدام شده که جا دارد از تمام تلاش‌های صورت گرفته از ادارات برق شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند وسرباز قدردانی کرد.

عوض زاده ادامه داد: نیروهای اعزام شده در مناطق مختلف روستایی و صعب العبور در هوای سرد و شرایط کوهستانی تلاش کرند تا برق در کمترین زمان وصل شود.

رییس اداره برق قصرقند نیز اظهار داشت: با توجه به بارندگی سیل آسا که در هفته گذشته رخ داد وضعیت این شهرستان را در شرایط بحرانی قرار داده و موجب وارد آمدن خسارات بسیار زیاد به تاسیسات برقی شد.

جواد بشارت از جمله خسارت‌های سیلاب را شکسته شدن ۴۰ اصله تیر فشار متوسط و سایر تجهیزات توزیع با برآورد اولیه تقریبی ۷۰۰ میلیون تومان در شهرستان قصرقند عنوان کرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه در ساعات اولیه بعد بحران که منجر به تخریب راه‌های دسترسی به مناطق مختلف قصرقند شده بود تمامی خطوط در حالت پایدار قرار گرفتند.

رییس اداره برق قصرقند تصریح کرد: بیشترین مشکلات وارده به تاسیسات برقی در مناطق کوهستانی و صعب العبور کاجو به وقوع پیوست که  بدلیل حجم بسیار زیاد آب و کوهستانی بودن منطقه عملا راه دسترسی به آن مسدود و امکان خدمت رسانی وجود نداشت.

وی ادامه داد: این در حالی بود که همزمان ۲ گروه (یک گروه از روستاهای بالادست از طریق سرباز و یک گروه از حوزه پایین دست حوزه قصرقند) به منطقه اعزام و توصیه شده بود که به هر طریق ممکن مشکلات را بررسی و مرتفع کنند.

بشارت گفت: اتفاق جالبی که برای اولین بار در کشور در حوزه برق قصرقند رخ داده است این بود که بدلیل عدم وجود راه دسترسی کاجو تجهیزات برقی و سیمان توسط بالگرد به منطقه مورد نظر انتقال داده شده و برق بخشی از حوزه کاجه بعد از سه ساعت وصل شد.

وی با بیان اینکه خط اصلی قصرقند به کاجه روز گذشته وصل شده و پس از بررسی کامل  تمام روستاها برقدار می‌شوند،افزود: عملیات چک نهایی برای برقدار شدن کامل تمامی روستاها برای ایمنی روستاییان برای جلوگیری از حوادث احتمالی در حال انجام است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان خسارت سیل قصرقند شركت‌ توزيع نيروی برق پروندهٔ خبری سیل زمستانی در جنوب و جنوب شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان خسارت سیل قصرقند شركت توزيع نيروی برق سیستان و بلوچستان خسارت سیل قصرقند شركت توزيع نيروی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۵۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بناها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. - اخبار استانها -

محمدهادی طهرانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: طی بارندگی های شدیدی که هفته‌های اخیر در استان رخ داد بخش زیادی از بناها و آثار تاریخی استان خسارت هایی از 15 تا 90درصد دیده‌اند.

وی افزود: در همین راستا و پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی استان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در شهرستان نیکشهر با ریزش حصار، دیوارها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود 90درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوارها 50 درصد تخریب شده‌اند. همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوارها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل‌ها تا 45 درصد دچار تخریب شده‌اند. 

طهرانی گفت: برج‌ها و دیوارها و فضاهای داخلی قلعه هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل‌ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت‌هایی تا 40 درصد به هر کدام از این بناها وارد شده است. در مجموع بارندگی‌های اخیر به 60 اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان و بلوچستان خسارت هایی بین 15 تا 90 درصد وارد کرده است. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بناها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از 184 میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی ممکن است بارندگی‌هایی که در روزهای آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • هزینه خسارت سیل به روستاهای سیستان و بلوچستان اعلام شد
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • پرداخت بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ‌سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • امدادرسانی هوایی به مناطق سیلزده قصرقند تداوم دارد
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی به بنا‌های تاریخی سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان