Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@21:50:12 GMT

لزوم اجرای طرح ۶۰ روزه صادرات دام زنده

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۵۵۷۷۶

منصور پوریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با تاکید بر اینکه فشار اقتصادی بر دامداران افزایش یافته است، اظهار کرد: در حال حاضر تنها دام‌های سنگین زیر 400 کیلوگرم مشتری دارند و دام‌های بالای این وزن بدون مشتری مانده است.

وی ادامه داد: دام‌های زیر 400 کیلوگرم نیز با قیمت مناسب از دامداران خریداری نمی‌شود و بسیاری از آن‌ها دام خود را با قیمت سربه‌سر یا به زیان می‌فروشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته پوریان؛‌ قیمت خرید هر کیلوگرم دام سنگین تا وزن 400 کیلوگرم از دامداران 22 تا 25 هزار تومان است در حالی تولید هر کیلوگرم دام برای دامداران در یک دوره پروار از 25 تا 26 هزار تومان تمام می‌شود.

وی شرایط بازار برای دام سبک را نیز نابسامان توصیف کرد و گفت: تولید برای دامداران دام سبک نیز زیان‌ده شده است به نحوی که ادامه تولید برای آنان نیز مقرون به صرفه نیست.

پوریان قیمت خرید هر کیلوگرم دم سبک از دامداران را 32 تا 35 هزار تومان و قیمت تمام شده تولید را 32 تا 33 هزار تومان عنوان کرد.

وی با اشاره به پیشنهاده‌های مطرح شده برای خروج از صنعت دامپروری کشور از شرایط زیان اقتصادی،‌ افزود: تولید دام داخلی به مرحله‌ای رسیده که اجرای پیشنهادهای خرید تضمینی یا خرید برای مصرف کننده عمده دیگر کارساز نیست و باید به دنبال راهکارهای گشت که در کوتاه مدت بیشترین اثر را داشته باشد.

پوریان اجرای طرح 60 روزه صادرات را راهکار مناسب و سریع برای خروج صنعت پرواربندی دام از شرایط کنونی دانست.

وی افزود: صادرات موقت تنها راهکاری است که می‌تواند در مدت زمانی کوتاه صنعت پرواربندی کشور را از شرایط کنونی خارج کند.

پوریان با بیان اینکه نگهداری دام بیش از زمان دوره پروار در هر ساعت هزینه بیشتری را بر دامدار تحمیل می‌کند، اظهار کرد: هر روز به بحران در  صنعت پرواربندی کشور نزدیک‌تر می‌شویم، اما بحران بیشتر برای بازار گوشت قرمز در سال آیند خواهد بود.

به اعتقاد رئیس شورای تامین دام کشور؛‌ در صورت ادامه شرایط موجود در سال آینده با کاهش تولید داخل به دلیل عدم ادامه فعالیت دامداران روبه‌رو خواهیم شد که نتیجه آن کاهش عرضه و موج دوم گرانی گوشت قرمز خواهد بود.

پوریان اضافه کرد: نوع سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به نحوی است که ادامه تولید را برای دامداران سخت کرده و بازار گوشت قرمز را به بی‌راهه جایگزینی واردات به جای تقویت تولید داخل خواهد برد.

به گزارش ایلنا؛ مرتضی رضایی معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی نیز پیش تر در نشت خبری در پاسخ به ایلنا درباره نتایج انباشت دام در دامداری‌های کشور، گفت: در صورتی که با انباشت دام در دامداری‌ها جلوگیری نشود، موج دوم گرانی گوشت ایجاد خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صنعت گوشت گوشت قرمز واردات راه نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۵۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه یک روزه

قیمت جوجه یک روزه عامل مهمی در صنعت مرغداری است. این امر به‌طور مستقیم بر هزینه کلی تولید و در نهایت بر سودآوری مرغداران تاثیر می‌گذارد. - اخبار بازار -

قیمت جوجه‌های یک روزه تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند تقاضا، عرضه، نژاد و کیفیت است. در ادامه مطالب بیشتری می‌خوانیم.

عوامل موثر بر قیمت جوجه یک روزه

همان‌طور که گفته شد برخی عوامل شامل تقاضا، عرضه، نژاد و کیفیت بر قیمت جوجه‌های یک روزه تاثیرگذار هستند که در ادامه شرح داده شده است. لازم به ذکر است برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جوجه یک روزه و قیمت‌های بروز و دقیق انواع جوجه به وبسایت مجله دام فارم مراجعه کنید و از اطلاعات و قیمت‌های دقیق آگاه شوید.

تاثیر میزان تقاضا و عرضه بر قیمت جوجه

تقاضا برای جوجه‌های یک روزه معمولا زیاد است، به‌ویژه در فصول اوج مصرف که مرغداران در حال تجدید انبار در مرغداری‌های خود هستند. این تقاضای بالا می‌تواند قیمت‌ها را بالا ببرد و خرید جوجه‌ها را برای مرغداری‌ها گران‌تر کند. از سوی دیگر، در فصول کم‌پیک، زمانی که تقاضا کم است، قیمت‌ها احتمالا کاهش پیدا کند.

تاثیر نژاد بر قیمت جوجه

نژاد نیز در تعیین قیمت جوجه یک روزه نقش بسزایی دارد. برخی از نژادها به دلیل ژنتیک برترشان گران‌تر هستند که می‌تواند منجر به نرخ رشد بهتر، تولید تخم مرغ بیشتر یا کیفیت بهتر گوشت شود. صاحبان مرغداری که به دنبال به حداکثر رساندن سود خود هستند ممکن است مایل به پرداخت قیمت بیشتر برای نژادهای باکیفیت باشند.

تاثیر کیفیت بر قیمت جوجه

کیفیت خود می‌تواند بر تعیین قیمت جوجه یک روزه تاثیر بگذارد. جوجه‌هایی که سالم، تغذیه شده و عاری از بیماری هستند برای مرغداران ارزشمندتر هستند زیرا شانس بیشتری برای زنده ماندن و رشد دارند. در نتیجه، تامین کنندگان ممکن است برای جوجه‌هایی که این استانداردهای کیفی را دارند، قیمت بالاتری در نظر بگیرند.

یکی از بهترین فروشگاه‌های اینترنتی که می‌توانید محصولات مختلف مثل انواع نهاده‌های دامی و جوجه‌های یک روزه در نژادهای مختلف و دیگر محصولات دامی و مرغداری‌ها را خریداری کنید، فروشگاه دام فارم است که محصولاتی باکیفیت و با قیمت به‌صرفه به شما خریداران عرضه می‌کند.

پرورش جوجه یک روزه

پرورش جوجه‌ها مستلزم توجه دقیق به نیازهای آن‌ها است تا سلامت و تندرستی آن‌ها تضمین شود. با توجه به اهمیت قیمت جوجه یک روزه، چندین فاکتور کلیدی وجود دارد که باید هنگام مراقبت از جوجه‌های جوان در نظر گرفت:

فراهم کردن محیطی تمیز و گرم برای جوجه‌ها ضروری است. دمای حدود 95 درجه فارنهایت برای هفته اول زندگی آنها ایده‌آل است و به تدریج هر هفته پنج درجه باید کاهش پیدا کند. این را می‌توان با استفاده از یک لامپ حرارتی یا پرورش‌دهنده برای تنظیم درجه حرارت در فضای زندگی آن‌ها به‌دست آورد.جوجه‌ها همچنین به آب تمیز و غذای اولیه با کیفیت بالا نیز نیاز دارند. مهم است که به‌طور مرتب منبع آب آنها را بررسی و دوباره پر کنید تا مطمئن شوید که هیدراته می‌مانند. خوراک استارتر باید به‌طور خاص برای جوجه‌های یک روزه فرموله شود و حاوی تمام مواد مغذی لازم برای رشد و نمو آن‌ها باشد.نظارت بر جوجه‌ها برای هر گونه علائم بیماری یا ناراحتی بسیار مهم است. مشکلات رایجی که باید مراقب آن باشید شامل بیماری پوستی که با تمیز کردن ناحیه آسیب دیده قابل درمان است و مشکلات پا که ممکن است نیاز به تنظیم رژیم غذایی یا محیطی داشته باشد.

قیمت انواع نژاد جوجه یک روزه

قیمت نژادهای مختلف جوجه یک روزه متفاوت است. قیمت جوجه یک روزه در برخی از نژادها ممکن است به دلیل نادر بودن یا ویژگی‌های خاصی که آنها را برای اهداف خاصی مطلوب می‌کند گران‌تر باشد. از سوی دیگر، نژادهای رایج‌تر ممکن است مقرون‌به‌صرفه‌تر و به راحتی در دسترس باشند. پس قیمت جوجه یک روزه تحت تاثیر عوامل مختلفی خواهد بود.

برای خریداران مهم است که در انتخاب نژاد جوجه یک روزه به نیازها و بودجه خاص خود توجه کنند. هنگام تصمیم‌گیری در مورد خرید جوجه یک روزه باید عواملی مانند تولید تخم مرغ، کیفیت گوشت و مزاج را در نظر گرفت. خریداران همچنین باید شهرت پرورش‌دهنده را نیز در نظر بگیرند تا جوجه‌های سالمی را خریداری کنند.

انواع جوجه‌های یک روزه براساس نژاد قیمت‌های مختلفی دارند و شامل موارد زیر می‌شوند:

قیمت جوجه آرین:جوجه یک روزه نژاد آرین  با سرعت کمتری رشد می‌کند و بنابراین قیمت کمتری هم دارد.قیمت جوجه راس: جوجه راس معمولا قیمت بالاتری از دیگر نژادها دارد و این امر احتمالا به دلیل تفاوت در شرایط پرورش و واکسیناسیون جوجه‌ها است.قیمت جوجه کاب: قیمت جوجه یک روزه نژاد کاب از آرین بالاتر و از دیگر نژادها پایین‌تر است. این جوجه‌ها فروش خوبی در بازار دارند.قیمت جوجه پلاس: جوجه یک روزه  نژاد پلاس دارای ویژگی‌های خاص و در نتیجه قیمت بالاتری هم دارند. ویژگی‌های این جوجه‌ها باعث رشد سریع‌تر و عملکرد بهتر آن‌ها می‌شود.

 

جمع‌بندی

قیمت جوجه یک روزه موضوع پیچیده‌ای است که تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. مرغداری‌ها باید هنگام خرید جوجه‌ها این عوامل را به دقت در نظر بگیرند تا مطمئن شوند که بهترین ارزش را برای پول خود دارند. صاحبان مرغداری با درک پویایی بازار و تصمیم‌گیری آگاهانه می‌توانند هزینه‌های تولید خود را بهینه کنند و در نهایت سودآوری خود را بهبود بخشند.

منابع

https://dam.farm/mag/arian-and-iranian-chickens/

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • جوجه یک روزه
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنعت آب و برق