Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، علی رمضانی افزود: در پرسش مهر بیستم که مهلت ثبت نام آن تا ۱۷ دی ماه بود، میزان مشارکت جشنواره پرسش مهر بیستم نسبت به نوزدهم بیش از ۲۰ درصد افزایش داشته است که این تعداد در حوزه ادبی، پژوهشی و سرود آوایی، نمایشی و فضای مجازی است.

وی با ارائه آمار تفکیکی ادامه داد: در حوزه ادبی پژوهشی ۴۵۲ هزار و ۹۶۰ نفر، در حوزه سرود و آوایی یک میلیون و ۳۹۲ هزار و ۷۳۹ نفر، در حوزه فیلم و هنرهای نمایشی ۳۴ هزار و ۸۱۴ نفر، در حوزه رسانه و فضار مجازی ۶۶ هزار و ۳۱۶ نفر  و در حوزه هنرهای دستی تجسمی ۶۵۱ هزار و ۲۱۱ نفر شرکت  کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضانی گفت: سوالی که رییس جمهوری مطرح کرد مطالبه اصلی دانش آموزان است و یکی از برنامه های مهم معاونت پرورشی و فرهنگی ایجاد محیط با نشاط در مدارس است.

رمضانی خاطر نشان کرد: تفاوت برگزاری مسابقات فرهنگیان نسبت به سال های گذشته در این است که آثار از مدرسه مستقیم به دبیرخانه ستاد پرسش مهر ارسال شد؛ تا راستی آزمایی دقیق تری داشته باشیم و فرهنگیان توانمند در این حوزه ها شناسایی شوند. ممکن بود در مناطق نتوانند داوری دقیقی از آثار فرهنگیان داشته باشند.

مدیر کل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای پرورشی آثار فرهنگیان را در ۱۷ رشته شامل  شعر، داستان، وبلاگ، فیلم کوتاه، نمایشنامه نویسی، طراحی، تصویرسازی، پوستر، عکاسی، خوشنویسی، مجسمه سازی، کاریکاتور، نقاشی خط و نقاشی آبرنگ و نقاشی رنگ روغن ذکر کرد و گفت : فضا برای حضور فرهنگیان آماده و مهیا بوده است.

رمضانی افزود: اعتقاد برای حضور فرهنگیان در این قبیل جشنواره ها بر این است که اینها می توانند جریان ساز فرهنگی در کشور باشند و دانش آموزان را در این امر یاری کنند و در جامعه جریان ساز باشند تا در حوزه فرهنگ روح تازه ای دمیده شود. به دنبال آن هستیم در دانش اموزان تربیت تمام ساحتی و در معیار سند تحول بنیادین داشته باشیم.

وی ادامه داد:  سیاست بر این است که همه دانش آموزان بتوانند یک مهارت را بیاموزند. این کار را در کانون های فرهنگی تربیت دنبال می کنیم دانش آموزان برگزیده به عنوان همیار مربی در انجمن های کانون های فرهنکی تربیتی انتخاب می شوند.

رمضانی گفت: جشنواره پرسش مهر متعلق به آموزش و پرورش است که در گذشته به وسیله معاونت متوسطه انجام می شد و الان به معاونت پرورشی و فرهنگی واگذار شده است. در گذشته بودجه مناسبی از جانب نهاد ریاست جمهوری به این بخش احتصاص داده می شد.

مدیر کل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: امید است با وجود حجم بزرگ این فعالیت و اثرگذاری مثبت آن در جامعه، نهاد ریاست جمهوری در کنار آموزش و پرورش قرار گیرد و به سوال با ارزش رییس جمهوری که آیا مدرسه محیط با نشاطی هست؟ و چه اقداماتی می توان انجام داد تا این محیط شاداب تر باشد، به شایستگی پاسخ داده شود.

وی اظهار داشت: این پرسش با استقبال دانش آموزان و فرهنگیان قرار گرفت. امید است با حضور شخص رییس جمهوری مراسم اختتامیه را با شکوه بیشتری برگزار کنیم.

دبیرخانه پرسش مهر در تهران و کانون شهید مفتح درنظر گرفته شده و در حال بررسی اولیه آثار ارسال شده به دبیرخانه است. 

رییس جمهوری هر ساله در روز اول مهر که برای نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید به یکی از مدارس می رود، پرسشی را از دانش‌آموزان می پرسد و با طرح این پرسش یک جریان تربیتی و علمی را در میان دانش‌آموزان به راه می اندازد. امسال اول مهرماه ۹۹-۹۸ هم رییس جمهوری به مدرسه دخترانه شاهد حضرت خدیجه (س) منطقه ۱۸ تهران رفت و پرسش مهر را تحت عنوان «محیط مدرسه از نظر شما چگونه است» مطرح کرد؟ رییس جمهوری در پرسش مهر امسال از دانش‌آموزان خواست تا نظر خود را درباره محیط مدرسه مطرح کنند و بگویند که دولت، معلمان و خانواده‌ها برای دلپذیرتر و شادتر شدن محیط مدارس چه کاری باید انجام دهند.

پرسش مهر براساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، توسط عالی‌ ترین مقام اجرایی کشور برای دانش‌آموزان و معلمان سراسر کشور اجرا می شود  و رییس جمهوری وقت متناسب با مطالعات و پژوهش های دفتر رییس جمهوری یکی از مهم ترین مسائل کشور یا تعلیم و تربیت را به عنوان پرسش مهر مطرح می کند.

پرسش مهر سال تحصیلی ۹۹- ۱۳۹۸ که از سوی رییس جمهوری مطرح شد، به عنوان بیستمین پرسش مهر و هفتمین پرسشی روحانی است، البته هدف از پرسش مهر پرورش روحیه پرسشگری و توانایی نقد و تحلیل پدیده‌ ها، ایجاد تعامل بیشتر میان معلمان و دانش‌آموزان، ایجاد نشاط، شادابی و تحرک بیشتر در مدارس، ترویج و تقویت امر تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش، گسترش و تقویت فعالیت‌ های گروهی و کشف و رشد و پرورش استعدادهای بالقوه است.

برچسب‌ها حسن روحانی وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان فرهنگیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسن روحانی وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان فرهنگیان حسن روحانی وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۶۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد

ایسنا/مازندران مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه گفت: تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار در دولت سیزدهم به سرانجام رسید.

علی خلیل نژاد ۱۴ اردیبهشت در جمع خبرنگاران پیوست فرهنگی را یکی از الزامات برنامه‌های تدوین شده است مجموعه عنوان کرد.

وی در خصوص ظرفیت‌های آموزشی و زیرساخت‌های موجود در شهرستان گفت: ۵۲ مدرسه شهری و روستایی، ۵۰۰۴ دانش آموز، بیش از ۵۵۰ پرسنل، ۱۱۳ کلاس درس و ۱۱ مدرسه چندپایه، مهمترین داشته‌های آموزش و پرورش سوادکوه است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه اظهار کرد: ساماندهی نیروی انسانی، بررسی و حل چالش‌ها، اختصاص یک میلیارد تومان برای مدرسه آیت‌الله خامنه‌ای پل‌سفید و ۵۰۰ میلیون برای مکان دانشگاه پیام نور سابق زیراب، خرید تجهیزات مدارس به میزان چندین برابر مصوب کمیته برنامه ریزی، آسفالت ۶ مدرسه، خرید تجهیزات ورزشی با اعتبار یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، اختصاص امتیاز ۲ مرکز جامع سنجش و آموزش که کد سازمانی گرفته شد و استقرار مدرسه استثنایی تربیت در زیراب نیز بخشی از عملکرد آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

وی افزود: همچنین تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار به سرانجام رسید.

خلیل نژاد به تعامل و همکاری خیرین مدرسه‌ساز با اداره آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سال گذشته مجمع خیرین مدرسه یار آموزش و پرورش سوادکوه تشکیل شد و ۵۰ مدرسه را با کمک خیرین برای تعمیر، تجهیز و رنگ آمیزی و سیستم نرم افزاری و سخت افزاری برنامه‌ریزی شد.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه با بیان اینکه این شهرستان هشت معلم شهید و ۲۷ شهید دانش‌آموز دارد، خاطر نشان کرد: همایش ۸۰۰ نفره دختران حاج قاسم و یادواره شهدای معلم و دانش آموز در طرح لاله‌های روشن از مقاومت تا شهادت در همه مدارس با یک شهید شاخص در راستای حرکت در مسیر شهدای معلم و دانش آموز برگزار شد.

وی در خصوص دفتر خبرگزاری پانا گفت: دفتر خبرگزاری پانا مختص دانش آموزان را در سال گذشته افتتاح کردیم تا دانش آموزان علاقمند به حوزه خبر در این مجموعه فعالیت کنند؛ به همین خاطر۷۰ نفر از دانش آموزان استعدادیابی شدند و کلاس‌های آموزشی و مهارت‌افزایی برای آنان برگزار شد.

فعال شدن شورای ورزشی آموزش و پرورش شهرستان، برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی با حضور ۱۲۰ دانش‌آموز دختر و ۶۰ دانش آموز پسر، یادواره شهدا و تشییع شهدای خوشنام در ۶ مدرسه و مکان آموزش و پرورش، ثبت نام هزار و ۷۹۰ دانش آموز در پایگاه‌های اوقاف فراغت، برگزاری المپیاد دانش آموزی در ۵۰ مدرسه، انجام دو دوره بازی‌های بومی محلی دانش‌آموزی، کمک به عتبات عالیات و پویش نذر حسینی با استقبال دانش‌آموزان، حضور ۱۲۰ دانش آموز و ۴۰ فرهنگی در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، تعامل نزدیک با ادارات و نهادها، مشارکت ستاد اجرایی حضرت امام که بنیاد برکت و اهدای ۱۳۰ میلیونی مواد دندان پزشکی قرارگاه پیشرفت و بنیاد برکت برای ترمیم دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی از مهمترین رخدادهای آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه در پایان از انتخاب ۳ معلم نمونه استانی و ۸ نمونه شهرستانی و منتخب آموزشگاهی با نظر مدیر مدرسه اشاره کرد و گفت: در مقطع ابتدایی مریم فرهادپور، در مقطع متوسطه اول فرحزاد کریمی و در مقطع متوسطه دوم اعظم امیری راه یافته استانی هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد