Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه هفتم دانشگاه آزاد اسلامی در گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه بررسی شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به همت اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی اولین نشست هم‌اندیشی خبرگان گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در راستای تدوین برنامه هفتم دانشگاه آزاد اسلامی در محل اندیشکده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام ابراهیم کلانتری در این نشست یادآوری کرد: خبرگان گروه به منزله اتاق فکر معاونت فرهنگی و دانشجویی عمل خواهد کرد و ضمن بررسی چالش‌های فرهنگی دانشگاه، به ارائه راهکارهای مناسب برای تقویت اثر بخشی فعالیتهای فرهنگی خواهد پرداخت.

وی تأکید کرد: سیاست‌گذاری نباید از میدان عملیات فاصله بگیرد زیرا در این صورت سیاست‌گذاران، برنامه‌ها و راهبردهایی تعیین می‌کنند که ناظر به اجرا نیست و مجریان در مسیر دیگری حرکت می‌کنند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بر همین اساس از اعضای خبرگان گروه درخواست می‌شود؛ ضمن اینکه دو سوم بحث‌هایشان در حوزه مطالعاتی و راهبردی باشد سعی کنند یک بخش از بحث‌ها هم ناظر به اجرا باشد تا مشکلات اجرایی پیش نیاید.

در ادامه هر یک از اعضا به اظهار نظر درباره دیدگاه‌های خود درباره وضعیت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و چالش‌های پیش‌رو پرداختند.

حسن امامی، معاون اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن جمع‌بندی دیدگاه‌ها درباره فلسفه تشکیل اندیشکده توسط هیئت امنای دانشگاه پرداخت.

وی یادآوری کرد: تدوین برنامه هفتم دانشگاه و تعیین راهبردهای دانشگاه مهم‌ترین مأموریت پژوهشکده است که در همین راستا هفت گروه مطالعاتی شکل گرفته است و به دلیل رویکرد دانشگاه در جهت اسلامی‌سازی محیط، گروه فرهنگی و اجتماعی یکی از مهم‌ترین گروه‌های اندیشکده است.

معاون اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: اعضای خبرگان گروه‌ها نباید وارد حوزه اجرا شوند و در خصوص مأموریت اصلی خود که بازسازی شاخص‌ها، تعیین راهبردها، تشخیص چالش‌ها، ارائه الگوهای ارزیابی و همکاری در تدوین برنامه هفتم دانشگاه است، گفتگو و بحث کنند.

امامی اضافه کرد: به منظور تقویت بنیه علمی گروه می‌توان نسبت به ایجاد شبکه متخصصین اقدام کرد و دایره صاحب‌نظران را گسترش داد. امامی در ادامه به گروه‌های هفت‌گانه اندیشکده مطالعات راهبردی اشاره کرد که شامل گروه مطالعات راهبردی آموزش و پژوهش زیر گروه علوم انسانی و هنر، گروه مطالعات راهبردی آموزش و پژوهش زیر گروه علوم، مهندسی و کشاورزی، گروه مطالعات راهبردی فرهنگی و اجتماعی، گروه مطالعات راهبردی امور اقتصادی و مدیریتی، گروه مطالعات راهبردی ارزشیابی و رتبه‌بندی، گروه مطالعات راهبردی حقوقی و امور بین الملل و گروه مطالعات راهبردی فناوری و آینده پژوهی است. 

به گزارش آنا، اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی، توسط هیئت امنای دانشگاه و در راستای برنامه‌محور کردن فعالیت‌های دانشگاه، برای تعالی تا سطح دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، شکل گرفته است که پایه‌های اصلی آن را گروه‌های مطالعاتی تشکیل می‌دهد.

مأموریت این گروه‌ها همکاری با اندیشکده در حوزه تعیین راهبردها، چالش‌های پیش‌رو و ارائه الگوهای مناسب برای رصد برنامه‌های علمی، آموزشی و اقتصادی دانشگاه است. یکی از گروه‌های هفت‌گانه اندیشکده، گروه مطالعات راهبردی فرهنگی و اجتماعی است که مسئولیت آن بر عهده معاون فرهنگی و دانشجویی است.

برای این‌گروه یک کارگروه تخصصی منظور شده است که در جهت مأموریت‌ها به عنوان بازوی فکری گروه عمل می‌کند. همچنین برای بهره‌مندی از صاحبان تجربه و نظر در حوزه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، یک گروه خبرگانی تشکیل شده است که به منزله صاحبان فکر و اندیشه، زمینه تغذیه علمی و فکری گروه را فراهم می‌کنند.  

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: معاون فرهنگی دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۶۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی

رئیس دانشگاه آزاد ‌گفت: در هفته‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، ۶ برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته در بین دانش‌آموزان دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چالوس، محمد مهدی طهرانچی در اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که در چالوس برگزار شد اظهار داشت: مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش‌آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختن به مباحث آموزشی از اهداف این گردهمایی بود.

وی افزود: آینده آموزش عالی در حقیقت در گرو توجه به حرکت هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور همچنین افزود: در هفته‌ای که گذشت 120 هزار نفر در رشته ریاضی، 6 برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته در بین دانش‌آموزان دارد که اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

وی بیان کرد: وقتی دانش آموزان براساس علایق و دریافت هایشان  انتخاب رشته می‌کنند، دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد که انشالله با همت و تلاش برطرف خواهد شد.

طهرانچی با اشاره به اینکه  ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفتیم تصریح کرد: در هنر و رسانه بحث جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه بسیار مهمی دارد که به این مبحث نیز از سوی بیش از 70 جامعه شناس از دانشگاه های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند در جایگاه دقیقی قرار بدهند و ما دانشی را داشته باشیم که در این جنگ ترکیبی  بتوانیم متکی بر جامعه شناسی و دیگر علوم نقش آفرینی جدی کنیم.

وی در پایان درباره افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد گفت: دولت امسال 20 درصد افزایش حقوق برای اعضای دولت در نظر گرفته است و ما در جلسه شورای معاونین در حال تهیه لایحه‌ای برای هیأت امنای دانشگاه آزاد کشور هستیم که طی آن 30 تا 35درصد حقوق کارکنان افزایش خواهد یافت.

سید عبدالله میرغیاثی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هم گفت: باید با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.
وی در  اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی درچالوس بیان کرد: در این اجلاسیه زمینه  و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است گفت:  همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد استان مازندران با اشاره به اینکه توجه به ظرفیت 13 واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد باید انجام شود گفت: درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم.

وی بیان کرد: باید بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای نیز اقدام کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درخصوص برگزاری اجلاسیه بیان کرد: این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

وی گفت: تلاش می کنیم گروه‌های علمی و دانشی در گروه‌های مختلف انسانی با یکدیگر همفکری کنند و بتوانند اقبال اجتماعی دانشجویان و جامعه هدف را نسبت به این رشته‌ها افزایش دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد