Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۳۴۲ مدرسه در سیل سیستان غیرقابل استفاده و نیازمند تعمیرات اساسی هستند، از ارسال۲۰ کامیون تجهیزات آموزشی به این مناطق خبر داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهراله رخشانی‌مهر به منظور بازدید از فضا‌های آموزشی سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان، به همراه تیمی متشکل از خیران مدرسه‌ساز، مدیران و کارشناسان فنی که در قالب گروه‌های جهادی برای برآورد خسارات وارده به فضا‌های آموزشی و بررسی فنی و تخصصی میزان و نوع آسیب‌ها تشکیل شده است، به سیستان و بلوچستان سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در رابطه با همکاری مسئولان دستگاه‌های اجرایی و خیرین و نیکوکاران و آحاد مردم برای کاهش آلام مردم آسیب‌دیده اظهار کرد: با هدف برطرف‌کردن کمبود‌های تجهیزاتی و مشکلات مدارس آسیب‌دیده در سیل اخیر، در کوتاه‌ترین زمان تجهیزات مورد نیاز این مدارس به ارزش ۳ میلیارد تومان در قالب ۲۰ کامیون تهیه شده و در بین شهرستان‌ها و مناطق آسیب‌دیده توزیع شد.

رخشانی مهر افزود: این تجهیزات شامل میز و نیمکت دانش‌آموزی، سیستم رایانه و اسپیلت است که در حال حاضر از اولویت‌های مهم و مورد نیاز مدارس آسیب‌دیده است.

وی با اشاره به تاکید وزیر آموزش و پرورش مبنی بر رفع مشکلات و آسیب‌های ناشی از سیل اخیر در سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: شرایط ویژه این استان و کمبود‌ها و معضلاتی که در حوزه‌های مختلف از قبل وجود داشته نگاه‌های زیادی را به خود معطوف کرده است از جمله حضور و ورود موثر خیرین نیک‌اندیش که امیدواریم در این شرایط نیز این وفاق و همدلی بیش از پیش رقم بخورد و برای رفع مشکلات فضا‌های آموزشی این مناطق گام موثر برداشته شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ضمن قدردانی از همه تلاش‌های صورت گرفته در چند روز اخیر ادامه داد: سیل ویرانگر اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان صحنه‌های دلخراشی را در برخی مناطق پدید آورده است که عزمی ملی، استانی و منطقه‌ای را به صورت جدی و جهادی می‌طلبد تا برای تسکین آلام عزیزان هموطن شبانه‌روزی تلاش شود.

وی تاکید کرد: حضور با برکت خیرین نیکوکار مدرسه ساز در بحران‌ها، همواره تسکین‌بخش آلام مردم و موجب دلگرمی مسئولان بوده است. خیرین مدرسه‌ساز همواره یار و همراه دولتمردان بوده‌اند تا مشکلات مردم مناطق محروم و بویژه هموطنان گرفتار در مشکلات پیش‌آمده زودتر مرتفع شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به میزان خسارات وارده به فضا‌های آموزشی در این استان گفت: ۵۶ مدرسه غیرقابل استفاده و ۲۸۶ مدرسه نیازمند تعمیرات اساسی است که نیازمند مساعدت خیرین نیکوکار مدرسه‌ساز هستیم. منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان انقلاب اجتماعی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتا نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، مهدی اسعد امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران، ۱۰ هزار کلاس درس فیزیکی با هزار و ۸۰۰ فضای آموزشی در استان وجود دارد، اظهار کرد: در استان حدود هزار کلاس نیاز است که ۵۰۰ کلاس درس نیازمند تخریب بازسازی و ۵۰۰ کلاس جدید نیز باید احداث شود.

وی ادامه داد: مصوباتی در سفر اول و دوم جذب شده است، اما هدف اداره نوسازی و توسعه مدارس جذب حداکثری خیرین مدرسه‌ساز در ایجاد فضاسازی ایمن برای دانش‌آموزان استان است.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: طرح شناسنامه فنی آموزشی، تربیتی و ورزشی که در سال ۹۱ و ۹۲ تهیه شده است که نیازمند به‌روزرسانی است، در حال حاضر به دلیل شاخص پراکندگی سرانه آموزشی در برخی از مناطق استان سرانه آموزشی بیشتر از سرانه کشوری و حتی در برخی مناطق استان کمتر از این مقدار است، به‌روزرسانی این شناسنامه فنی می‌تواند عدد سرانه فضاهای آموزشی را به‌صورت واقعی‌تر نشان دهد.

اسعد با اشاره به این که ۱۳ هزار واحد مسکونی در منظریه قرار دارد، تاکید کرد: در شهرک منظریه شهرکرد عدد سرانه در نقطه سیاه یعنی کمتر از سه متر مربع به ازای هر دانش‌آموز قرار دارد، در حال حاضر فقط سه مدرسه در این شهرک وجود دارد که این تعداد باید به ۱۶ مدرسه برسد.

وی اضافه کرد: در استان ما با توجه به شرایط آب‌وهوایی استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی فقط در زمینه وسایل گرمایشی صورت می‌گیرد و هدف از این استاندارسازی این است که دیگر شعله آتشی در مدارس وجود نداشته باشد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی، گفت: حدود ۱۰ هزار کلاس درس نیازمند استاندارسازی وسایل گرمایشی هستند که هشت هزار کلاس درس استاندارسازی شده است و در سال جاری در قالب طرح شهید عرب و اعتبارت دولتی حدود ۴۰۰ کلاس درس دیگر نیز استاندار سازی می‌شوند.

اسعد با اشاره به مدارس کانکسی در چهارمحال‌وبختیاری، ادامه داد: ۱۹ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که در قالب طرح شهید پناهی ده مدرسه در حال ساخت است و نه مدرسه دیگر به‌خاطر مشکل تملک زمین هنوز به صورت کانکسی هستند.

وی اظهار کرد: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتاً نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سفر اول ریاست جمهوری حدود ۲۶۰ میلیارد تومان و در سفر دوم ۶۰۰ میلیارد تومان به نوسازی مدارس اختصاص داده شد.

اسعد با اشاره به نوسازی سرویس‌های بهداشتی در مدارس گفت: در دوسال کرونا به زیر بنای مدارس به خصوص سرویس‌های بهداشتی لطمه‌های زیادی وارد شد، در سال ۱۴۰۲ یک بخشی از این سرویس‌های بهداشتی که دارای اولویت بودند، نوسازی و بهسازی شدند همچنین در حال حاضر هیچ‌گونه مدرسه فاقد سرویس بهداشتی وجود ندارد.

کد خبر 747891

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی برای مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم