Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتبارات صندوق توسعه ملی در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان تاکنون ۳۵ درصد تخصیص پیدا کرده است و پروژه‌های آبخیزداری استان به پیشرفت ۸۱ درصدی رسید. ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، یکی از مهم‌ترین کارکردهای اجرای پروژه‌های آبخیزداری جلوگیری از وقوع سیلاب و رانش زمین است به‌همین دلیل چند سالی است که با موافقت مقام معظم رهبری اعتباراتی از صندوق توسعه ملی برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری در کشور از جمله استان گیلان اختصاص پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت از تخصیص اعتبار 29 میلیارد و 500 میلیون تومانی صندوق توسعه ملی برای اجرای پروژه‌های این دستگاه خبر داد و عنوان کرد: تا این لحظه حدود 35 درصد این اعتبار معادل 10 میلیارد تومان آن تخصیص پیدا کرده و امیدواریم این روند سرعت بیشتری بگیرد.

محسن یوسف‌پور پیشرفت 81 درصدی عملیات اجرایی پروژه های آبخیزداری استان گیلان را نویدبخش و مطلوب ارزیابی کرد و بیان داشت: مجموعه منابع‌طبیعی و آبخیزداری گیلان از سال‌های گذشته و قبل‌ از آن‌که بحث آبخیزداری و اهمیت اجرای آن برای جلوگیری از وقوع سیلاب مطرح شود نسبت به انجام پروژه‌های این حوزه اهتمام داشت.

5 میلیون متر مکعب رواناب در سازهای آبخیزداری و سدهای خراسان جنوبی ذخیره شدمناظره سدسازی و آبخیزداری ــ 2|نقش آبخیزداری در کاهش شدت سیلاب‌های بزرگ حداکثر 30 درصد است+فیلمتمامی سازه‌های آبخیزداری قشم آبگیری شد

وی تسریع بخشیدن به روند اجرای پروژه‌های آبخیزداری گیلان همزمان با تزریق سهم بیشتری از اعتبارات را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان از محل اعتبارات ملی در چهار محور پروژه تعریف کرده است که اجرای طرح‌هایی در زمینه‌های آبخیزداری، جنگل، مرتع و تملک اراضی از جمله آن محسوب می‌شود.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری گیلان با تأکید بر اینکه اجرای پروژه‌های آبخیزداری در مناطق بالادست از وقوع سیل جلوگیری می‌کند اظهار داشت: با اینکه گیلان از استان های سیل‌خیز کشور است اما در سیلاب بهار امسال استان دچار حادثه نشد که این امر در حقیقت نشان دهنده اهمیت اجرای پروزه های آبخیزداری است.

یوسف‌پور در پاسخ به این پرسش که امسال از محل درآمدهای عمومی چه میزان اعتبار به منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان اختصاص پیدا کرده است خاطرنشان کرد: اعتبارات این بخش تا این لحظه در بخش جنگل 43 درصد، در بخش مرتع 5 درصد و در بخش مربوط به اجرای طرح کاداستر 30 درصد تخصیص پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه پروژه‌های آبخیزداری به نحو بسیار قابل ملاحظه‌ای قادر به جلوگیری از پدیده فرسایش خاک هستند عنوان کرد: تحقیقات و بررسی‌های کارشناسی و علمی نشان می‌دهد اقدامات آبخیزداری در استان گیلان نه تنها مزایای یاد شده را در بر دارد بلکه در تقویت پوشش گیاهی منطقه نیز نقش بسیار مؤثری خواهد داشت.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری گیلان در تشریح بیشتر سیاست‌های اجرایی آبخیزداری ابراز داشت: اجرای مجموعه عملیات بیولوژیکی، شامل نهال‌کاری، علوفه‌کاری و بذرپاشی، اجرای عملیات مکانیکی و تهیه پروژه‌های مطالعاتی و نقشه‌برداری اراضی از جمله سیاست‌های اجرایی بخش آبخیزداری محسوب می‌شوند.

یوسف‌پور تقویت سفره‌های زیرزمینی و ممانعت از مهاجرت روستائیان به شهرها را از کارکردهای اجرای پروژه‌های آبخیزداری اعلام کرد و گفت: شاید برخی تصور کنند آبخیزداری مفهومی جدید است اما واقعیت این است که آبخیزداری از مهم‌ترین اقدامات اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری گیلان از سال‌های گذشته تاکنون بوده و هست.

انتهای پیام/614/ح

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ایدروم ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز شوراها ضمن قدردانی از همراهی خبرنگاران اظهار کرد: ما در آغاز به کار این دوره شورا، اولویت را به کارهای نیمه تمام و مانده از دوره‌های پیش معطوف کردیم و طرح تفصیلی شهر لاهیجان سرانجام پس از ۹ سال پس از رفع ایرادها، سرانجام ابلاغ شد.

ایدروم در ادامه به بازگشایی جزیره استخر لاهیجان اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از مطالبات بحق مردم لاهیجان بحث بازگشایی جزیره لاهیجان بود که مشکلات حقوقی بسیاری داشت که شورا با کمک دستگاه قضائی و دیگر مسؤولان شهر، پس از ۲۰ سال جزیره را بازگشایی کرد.

وی به معضل بزرگ زباله تموشل اشاره داشت و افزود: این معضل ۳۰ ساله به یک غده سرطانی تبدیل شده بود و ما در طول سه سال گذشته کارهای مطالعاتی انجام دادیم و با پیمان کار قرارداد بسته و کار با سرعت انجام شد که این پروژه تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت داشته است که در آینده با برنامه ریزی های انجام شده در سطح کشور، شهر لاهیجان در استان گیلان برای ساخت کارخانه تفکیک زباله در مقصد، انتخاب شده است.

پرداخت کامل مطالبات سنوات گذشته پرسنل شهرداری لاهیجان

رئیس شورای شهر لاهیجان به پروژه تالاب حاجی آباد اشاره کرد و ادامه داد: این پروژه به عنوان قطب جدید گردشگری در شهرستان لاهیجان قرار است امسال به بهره برداری برسد مجموعه شورا توانست با همت مجموعه شهرداری و پایه گذاری مسؤولان دوره‌های گذشته، پروژه بزرگ گردشگری تالاب حاجی آباد شامل رینگ دوچرخه سواری و پیاده راه را تکمیل کند.

ایدوریم به معضل ترافیک سطح شهر اشاره کرد و گفت: فاز اول پروژه بازگشایی مسیر بلوار حکیم زاده به سمت بوجایه و دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد و تملک بخشی از مسیر و شن ریزی ها صورت گرفت و همچنان ادامه دارد.

وی به لزوم بهره گیری از ظرفیت‌های میراث و تاریخی لاهیجان تاکید کرد و ادامه داد: پروژه هشت محل هشت بهشت یکی از اقدامات و برنامه‌های شهرداری بود و توانستیم در ابتدا بحث سنگ فرش محلات پرده‌سر و اردو بازار و بهسازی پل خشتی عاقلیه را انجام دهیم ولی متأسفانه به دلیل تداخل اماکن تاریخی در چندین دستگاه نتوانستیم مرمت و بازسازی برخی اماکن را انجام دهیم.

ایدروم با اشاره به مالکیت جنگل میرصفا اشاره کرد و ادامه داد: شورای شهر با پیگیری‌هایی که انجام داد منابع مالی جهت خریداری مالکیت جنگل میرصفا را تأمین کرد تا این بافت جنگلی با همین شکل و شمایل حفظ شود.

وی در پایان به طرح شهر همیشه روشن اشاره کرد و گفت: با توجه به گردشگری بودن شهر لاهیجان، شهرداری با اعتبارات خود بخشی از معضل روشنایی معابر شهر را حل کرد و این کار در سال جاری نیز ادامه دارد.

کد خبر 6099512

دیگر خبرها

  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود