Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا عسکری روز شنبه در نشست مشترک روسای بیمارستانهای فعال در عرصه گردشگری سلامت افزود: تحریم ها، بسیاری از حوزه های کشور را نشانه رفته و در این شرایط گردشگری سلامت هم تحت تاثیر قرار می گیرد. همه از مشکلات آگاه هستیم و باید به دنبال راه حل باشیم.

دلالان آبروی نظام سلامت را خدشه دار کرده اند

وی گفت: در سال های گذشته فعالیت دلالان آبروی نظام سلامت دچار خدشه کرده، بنابراین تغییر مسیر یک ضرورت انکار ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تغییر باید از خودمان در وزارت بهداشت و بیمارستانها شروع کنیم. یکی از تغییرات این است که باید بیمارستانها به توانمندی های هر چه بیشتر مجهز شوند.

باید انتظارات گردشگران سلامت را تامین کرد

مدیرکل نظارت بر درمان وزارت بهداشت افزود: وقتی یک گردشگر سلامت با سطح انتظار خاصی وارد کشور می شود باید انتظاراتش برآورده شود. به همین علت در صدور مجوز بیمارستانها مراکز مجاز جذب بیمار خارجی و توریست درمانی استانداردهای سختگیرانه تری اعمال شد و انتظارات جدیدی اضافه شد، از جمله اینکه بیمارستانهای فعال در این عرصه باید سایت اطلاع رسانی پویا داشته و کارشناسان آگاه به زبان های خارجه را در اختیار داشته باشند. سایت این بیمارستان ها در واقع باید مسیر درمان را از ابتدا تا انتها مشخص کند. کف انتظار این است که بیمارستان ها تمام مسیر درمان را شفاف معرفی کنند.

عسکری اضافه کرد: این یک واقعیت است که هم از نظر کیفت کادر درمان و هم تجهیزات پزشکی نه تنها هیچ کم نداریم بلکه از بسیاری از نقاط دنیا بهتر هستیم اما باید ارائه خدمات به نحوی باشد که برای بیمار خارجی رضایتمندی ایجاد کند.

ایران حرف های زیادی برای گردشگری سلامت دارد

وی گفت: ایران در زمینه ارائه خدمات گردشگری سلامت حرف های زیادی برای گفتن دارد و اگر چنین نبود با وجود این همه مشکلاتی که برای کشور ایجاد کرده اند، این همه اقبال گردشگران سلامت و بیماران خارجی را برای دریافت خدمات درمانی در کشورمان نداشتیم.

مدیرکل نظارت بر درمان وزارت بهداشت افزود: این آبرو را آسان به دست نیاورده ایم بنابراین سختگیری هایی که در ماههای اخیر انجام شد تا سطح خدمات بیمارستانهای فعال در زمینه جذب بیمار خارجی بالا برود همه در مسیری است که در این زمینه با آبرو و قدرتمند ظاهر شویم و با قوت هر چه بیشتر این سختگیری ها را افزایش می دهیم.

سطح خدمات آژانس های گردشگری بایدد ارتقا یابد

عسکری گفت: با وجود احترامی که برای آژانس های جذب گردشگران سلامت قائل هستیم اما حتما باید سطح خدمات این آژانس ها ارتقا پیدا کند درغیر این صورت بیماران سر در گم می شوند. باید بپذیریم که توریستی که در حوزه سلامت دریافت خدمات می کند با یک توریست طبیعی یا تاریخی تفاوت دارد بنابراین وجود تسهیلگران خدمات توریست درمانی در کشور لازم است.

وی افزود: با ایجاد شرکت های تسهیلگری گردشگری سلامت در ماههای گذشته شاهد هستیم که کیفیت خدمات توریست درمانی در کشور به مراتب بهتر شده است. روسای بیمارستان ها باید با شرکتهای تسهیلگر سلامت صحبت کنند و نیازهای یکدیگر را بشناسند.

مدیر کل نظارت بر درمان وزارت بهداشت گفت: درخواست ما از همه دست اندرکاران خدمات گردشگری سلامت اعم از شرکت های تسهیلگر، بیمارستانها، وزارت خارجه، سازمان نظام پزشکی این است که همکاری ها را افزایش دهند تا مسیر را بهتر طی کنیم و دغدغه های کشور را در نظر بگیریم تا با تعامل بهتر بتوانیم شاهد ارتقای بسیار چشمگیر کشور در حوزه گردشگری سلامت که یکی از ظرفیت های بزرگ اقتصادی کشور است را در ماههای آینده شاهد باشیم.

برچسب‌ها سلامت گردشگری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت گردشگری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سلامت گردشگری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!

نتیجه یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که محبوب‌ترین نقاط برای گردشگران در اروپا در عین حال بیشترین مراکز مورد علاقه جیب‌بُرها در این قاره هم هستند.

به گزارش زی‌سان به نقل از یورونیوز؛ این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصد‌های اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشور‌های فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهر‌های این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند.

برج ایفل در پاریس

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است.

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکار‌های تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشور‌های اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهر‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

tags # سرقت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان