Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از ارسال ۶۳۰ تُن مواد غذایی به مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: واریز وجوه نقدی به حساب ٩٩٩٩٩ جمعیت هلال احمر نزد تمامی بانک‌های کشور برای اهدای کمک‌ها در نظر گرفته شده است. ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

مرتضی سلیمی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به حضور فعال امدادگران جمعیت هلال احمر در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: از زمان وقوع سیل در روستاهای سیستان و بلوچستان امدادرسانی آغاز شده است و این روند ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از هفته گذشته تا به امروز محموله‌هایی شامل مواد غذایی و سایر اقلام بهداشتی و پتو به مناطق سیل‌زده ارسال شده است که بر اساس آمار 200 تُن مواد غذایی از طریق هوایی و 430 تُن نیز از طریق زمینی به مناطق سیل‌زده ارسال شده است.

سلیمی درباره اقلام مورد نیاز سیل‌زدگان نیز گفت: مهمترین اولویت‌های مورد نیاز در مرحله امدادرسانی و بازتوانی در مناطق آسیب‌دیده برای مشارکت هدفمند و اهداء مستقیم به جوامع آسیب در خوراکی‌ها شامل آرد، حبوبات، انواع کنسرو، مواد پروتینی، روغن، برنج، ماکارونی، سویا، چای و اقلام غیرخوراکی شامل پتو، زیرانداز، پشه‌بند، ملافه و پارچه، پلاستیک ضخیم، طناب و اقلام بهداشتی از جمله صابون، پودرهای شوینده، لباس زیر، اقلام بهداشت فردی است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: در حال حاضر استان‌های خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کرمان، فارس و یزد به عنوان‌ استان‌های معین و امدادی مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان انتخاب شده‌اند و براساس برنامه‌ریزی امداد‌رسانی به سیل‌زدگان تا بازگشت به شرایط عادی ادامه خواهد داشت.

سلیمی همچنین درباره زمان امداد‌رسانی به سیل‌زگان گفت: پیش‌بینی می‌شود تا یک ماه آینده این روند ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به روش‌های کمک به سیل‌زدگان خاطرنشان کرد: واریز وجوه نقدی به حساب ٩٩٩٩٩ جمعیت هلال احمر نزد تمامی بانک‌های کشور،  واریز به شماره کارت‌های 6104337999999996 نزد بانک ملت و 5894631850259730 نزد بانک رفاه کارگران، کد دستوری #١١٢* از راه‌های جمع آوری کمک‌های نقدی است علاوه بر اینکه  جمعیت هلال احمر آمادگی جمع آوری اقلام غیرنقدی شامل  انواع پتو، موکت، زیرانداز نو، مواد غذایی و بهداشتی را دارد و هموطنان می‌توانند از طریق دفاتر این جمعیت کمک‌های غیر نقد خود را اهدا کنند.

تامین رایگان سیمان برای بازسازی مناطق سیل‌زده سیستان‌وبلوچستان توسط بنیاد مستضعفاننخستین محموله کمک‌ها به مناطق سیل‌زده سیستان توسط بهزیستی ارسال شد+ تصاویر

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT1 واژه های کاربردی مرتبط

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان امداد و نجات هلال احمر سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۷۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در مناطق درگیر سیل بیش از ۴۳ هزار زن باردار حضور داشتند که بیش از ۲۰۰۰ نفر که پرخطر بودند را جابجا کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی اظهار داشت: برنامه‌ریزی و کارهای مطالعاتی به اتمام رسیده، بخشی از قراردادها منعقد شده و کارهای زیرساختی در حال انجام است تا مجدداً شاهد سیلاب‌های غیرقابل کنترل و بروز خسارات گسترده نباشیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته و امسال در بحث سیلاب اقدامات موثری صورت گرفت. ساخت سدهای پیشین، زیردان، کهیر، خیرآباد و ماشکید علیا نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند. 

وی تاکید کرد: سیل بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد، کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها داشتند‌.

کرمی با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها بیان کرد: حجم بارندگی بی‌سابقه و بیش از 270 میلی‌متر در این زمان کوتاه بود که با عنایت‌های خداوند متعال کمترین مشکلات و خسارت‌ها را مشاهده کردیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به پیش بینی های انجام شده و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم برای کنترل سیلاب را داشتیم. 

وی با اشاره به ظرفیت 175 میلیون متر مکعبی سد پیشین و 217 میلیون متر مکعبی سد زیردان گفت: بر اساس پیش بینی انجام شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

کرمی با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته افزود: این سد کمترین حجم آب حدود 50 میلیون متر مکعب را دارا بود و با توجه به ظرفیت 380 میلیون متر مکعبی این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از 9300 متر مکعب بود، کنترل شد.

وی با بیان اینکه در نبود سد کهیر کنارک، کهیر و روستاهای اطراف آن آسیب و مشکلات بزرگی را متحمل و به زیر آب می‌رفتند، ادامه داد: با توجه به حجم سنگین آب بخش های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چندین برابر می‌شد.

کرمی با اشاره به نبود تلفات جانی در 48 ساعت اول بیان کرد: تعداد چهار نفر بعد از سیلاب در رودخانه‌ها و هوتک‌ها غرق و جان خودشان را از دست دادند و با توجه به پیش بینی‌ها و آماده باش بودن همه دستگاه های اجرایی به مردم اطلاع رسانی کامل انجام شده بود تا از خسارت‌های جانی جلوگیری شود.

وی افزود: در مناطق درگیر سیل بیش از 43 هزار زن باردار حضور داشتند که بیش از 2000 نفر که پرخطر بودند را جابجا کردیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش اساسی مردم در کنترل و امدادرسانی در سیلاب ادامه داد: با توجه به حضور مردم، هلال احمر، سپاه پاسداران، ارتش، مرزبانی و سایر نهادها در بحث امدادرسانی و کنترل سیلاب دچار مشکل نشدیم و جای تشکر دارد.

وی با تاکید بر بازگشایی همه محورها، راه‌ها و جاده‌ها ادامه داد: بیش از 210 کیلومتر راه اصلی، 1100 کیلومتر راه فرعی، 3750 کیلومتر راه روستایی و 855 دستگاه پل در این سیل آسیب دیده است.

کرمی بیان کرد: همچنین بیش از 2500 واحد مسکن دچار خسارت شده است که با توجه به برآوردها کار ساخت و مرمت آنها در حال انجام است. 

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بعد از چند سال خشکسالی این نعمت الهی جای شکرگزاری دارد و باید سجده شکر به جا بیاوریم منابع آبی تامین شده و با وزارت نیرو توافق کرده ایم از طریق سدها بخش کشاورزی را توسعه بدهیم و آبرسانی و آب شرب این مناطق را تامین کنیم.

وی ادامه داد: کار مطالعاتی برای ساخت دو سد کاریانی و کاجو در منطقه قصرقند برنامه‌ریزی شده است که با دستور رئیس جمهور برای کار اجرایی آن اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غرق شدن جوان ۲۸ ساله در رودخانه شهرستان زهک
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • امدادرسانی‌ هلال‌احمر به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی اخیر