Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نشریه علمی-تخصصی از جزئیاتی جدیدی از زرادخانه هسته‌ای آمریکا پرده برداشت.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یک نشریه علمی-تخصصی-هسته‌ای جزئیاتی را در خصوص زرادخانه هسته‌ای آمریکا افشا کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از این نشریه گزارش داد آمریکا در حال حاضر هزار و ۷۵۰ کلاهک هسته‌ای مستقر شده و ۲ هزار و ۵۰ کلاهک هسته‌ای ذخیره دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین آمریکا ۲ هزار ناو جنگی آماده بکارگیری در اختیار دارد که به این ترتیب شمار ناوهای جنگی آمریکا به ۵ هزار و ۸۰۰ خواهد رسید.

همچنین در این گزارش آمده است از هزار و ۷۵۰ کلاهک هسته‌ای مستقر شده آمریکا ۴۰۰ مورد برای موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای و نزدیک به ۹۰۰ کلاهک نیز برای زیردریایی‌ها بکار می‌رود. ۳۰۰ کلاهک اضافی در پایگاه‌های مربوط به هواپیماهای بمب افکن آمریکا مستقر هستند. ۱۵۰ کلاهک دیگر نیز در پایگاه‌های نظامی آمریکا در اروپا قرار دارند.

این نشریه در ادامه افشا کرد تسلیحات هسته‌ای آمریکا در حدود ۲۴ نقطه در ۱۱ ایالت این کشور و ۵ کشور اروپایی نگهداری می‌شوند. بیشتر سلاح‌های هسته‌ای در مجتمع مهمات و ذخیره سازی زیر زمینی در پایگاه هوایی کرتلند در جنوب شهر آلبوکرکی نگهداری می‌شوند.

بنا به گزارش ها، هزینه نوسازی و حفاظت از زرادخانه هسته‌ای آمریکا در ۳۰ سال آینده بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار خواهد بود. بر اساس گزارش پیشین دفتر بودجه کنگره، برنامه‌های کنونی برای نوسازی هواپیماها و کشتی‌های قدیمی و سیلوهای موشکی، که زرادخانه هسته‌ای آمریکا را تشکیل می‌دهند، چیزی بالغ بر ۵۰ درصد بیشتر از آن خواهد بود که آمریکا فقط از تجهیزات فعلی خود محافظت کند.

بر اساس گزارش دفتر بودجه کنگره، هزینه‌های نوسازی از ۲۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ به ۴۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۷ افزایش خواهد یافت و در اوایل سال ۲۰۳۰ به بعد هم هر ساله با حدود ۵۰ میلیارد دلار افزایش همراه خواهد بود. این در حالی است که، ان بی سی نیوز پیشتر از تمایل شدید رئیس جمهور آمریکا برای توسعه زرادخانه‌های هسته‌ای این کشور خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا زرادخانه هسته ای سلاح های هسته ای آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۸۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • ۹ کشور هسته‌ای جهان چند کلاهک دارند؟
  • پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • دستگیری ۵ مخل نظم و امنیت در مشهد
  • افشای صحبت‌های محمد صلاح در درگیری با کلوپ
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست