Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم مناطق سیل‌زده شرق هرمزگان در شرایط سختی بسر می‌برند و برای رهایی از مشکلات عمیقی که سیل به وجود آورده همتی ملی را طلب می‌کنند اما تاکنون هیچ مسؤول کشوری به شرق هرمزگان سفر نکرده است!

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، سیل در مناطق شرقی استان هرمزگان از جمله در روستاهای شرقی شهرستان جاسک و بسیاری از روستاهای بشاگرد، خسارات فراوانی را به زیرساخت‌ها و زندگی مردم وارد کرده است و به گفته استاندار هرمزگان، عمق خسارات بسیار فراتر از تصاویری است که تاکنون از این منطقه پخش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این میان سوال آن است که چرا مسؤولان استان با انتقال دقیق مشکلات و حجم ویرانی‌های سیل شرق هرمزگان که بسیاری روستاها را غیرقابل سکونت ساخته، زندگی و کشاورزی و دام‌های فراوانی را به نابودی کشانده و هنوز راه و برق شماری از روستاها را قطع نگاه داشته است، از مسؤولان ملی برای سفر به استان و مشاهده حجم عظیمی از خسارات و گرفتاری‌های مردم این منطقه دعوت نمی‌کنند؟

از همان آغازین روزهای وقوع سیل در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان تاکنون رئیس مجلس، رئیس جمهور، چندین تن از وزرا و معاونان وزرا و روسای سازمان‌های تخصصی امدادی در کشور به چابهار و مناطق سیل‌زده جنوبی استان سیستان و بلوچستان سفر کرده و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفته و در حال تدبیر در خصوص امورات مردم این مناطق هستند اما در این مدت به جز استاندار هرمزگان که در سفری یک روزه و هوایی، هنوز مسؤولی ملی به جاسک و بشاگرد سرکشی نکرده است.

همچنین امکانات و مزایایی نیز از سوی دولت برای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده که نامی از مناطق سیل‌زده استان هرمزگان در آن دیده نمی‌شود و این در حالی است که به گفته معاون عمرانی استانداری هرمزگان، حجم خسارات سیل در مناطق شرقی هرمزگان از یک هزار میلیارد تومان فراتر رفته است و ضرورت به میدان آوردن امکانات و اعتبارات ملی برای عبور از این بحران را گوشزد می‌کند.

 

از شخص استاندار هرمزگان انتظار می‌رود که با انتقال دقیق مشکلات و مصائب مردم مناطق سیل‌زده شرق هرمزگان در کنار مدیریت هر چه بهتر و بیشتر روند امداد و خدمات رسانی به مناطق سیل‌زده، از مسؤولان عالی کشوری که تصمیمات آنان در زمینه تخصیص اعتبار و پرداخت فوری‌تر تسهیلات به مردم موثر است برای سفر به استان دعوت کرده و در این راه از ظرفیت نمایندگان مجلس نیز بهره گرفته شود. عادی جلوه دادن فضای مناطق سیل‌زده شرق هرمزگان باری از دوش مردم این مناطق بر نخواهد داشت.

مبادا مردمان دلیر شرق هرمزگان را در هیاهوی بازی‌های سیاسی و انتخاباتی این روزها که برخی برای رفتن به مجلس از هیچ رفتار مخرب و دلسردکننده‌ای دریغ نمی‌کنند، فراموش کنیم.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: هرمزگان سیل مسؤولان ملی بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۹۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان

عبدالحمید حمزه‌پور  مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان  افزود: برای آبرسانی به این شهرها و روستاها ۳۰ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار سرمایه گذاری شده است.

وی گفت: سال گذشته طرح آبرسانی به ۶ شهر و ۱۵۶ روستا در قالب ۶۶ طرح با سرمایه گذاری ۲۹ هزار و ۷۸۷ میلیارد ریال اجرایی شد که ۲۲۵ هزار و ۹۷۲ نفر از جمعیت این استان به آب پایدار دست یافتند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان افزود: در دولت سیزدهم نیز لوله‌گذاری خط انتقال به میزان ۵۸۰ کیلومتر، توسعه شبکه توزیع آب به طول ۵۴۴ کیلومتر و اصلاح شبکه آب به طول ۲۰۶ کیلومتر از محل طرح‌های عمرانی و محرومیت زدایی و جاری در استان انجام شد.

حمزه‌پور گفت: جهاد آبرسانی به شهرها و روستاهای به‌ویژه مناطق کم برخوردار و دارای تنش آبی یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم و طرح‌های شاخص وزارت نیرو بوده که این مهم باعث افزایش رضایت‌مندی مردم شده است.

در حال حاضر سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب از منابع مختلف برای تامین آب آشامیدنی مردم هرمزگان تولید، انتقال و توزیع می‌شود؛ از این میزان ۴۰ درصد از طریق چاه‌ها، ۳۵ درصد از طریق آب شیرین‌کن‌ها و ۲۵ درصد نیز از محل منابع سدها و بخشی از چشمه‌ها تامین می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • علت عدم ساخت بیمارستان در سلطان آباد شهرستان خوشاب
  • مسؤولان به وضعیت راه‌های نامطلوب استان بوشهر رسیدگی کنند
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فناور است
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فن‌آور است
  • پرداخت ۲۰ میلیارد زکات فطریه از سوی هرمزگانی‌ها
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان