Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@08:05:16 GMT

آتش در لانه روباه قرمز

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۵۹۶۶۴

آتش در لانه روباه قرمز

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، موزیلا، تولیدکننده مرورگر محبوب Firefox، با بحران روبرو شده و می خواهد بسیاری از نیروهای خود را اخراج کند. سوالی که کارشناسان را درگیر کرده این است که موزیلا تا چه میزان نیروهای خود را تعدیل می کند. این تصمیم که شوک شدیدی بین کارکنان موزیلا ایجاد کرده، چهارشنبه گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلایل پشت پرده این تصمیم مدیران شرکت سازنده مرورگر Firefox چه می تواند باشد؟

موزیلا 70 کارمند را اخراج کرد

«میچل بیکر»، رئیس هیئت مدیره موزیلا در رابطه با اخراج 70 کارمند بیانیه ای صادر کرد. بیکر گفت: « ما در حال سرمایه گذاری مهمی برای تأمین مالی نوآوری خود هستیم. برای رسیدن به این هدف مجبور بودیم انتخاب های دشواری انجام دهیم.»

وی افزود که آنها از تأثیر اولویت های سرمایه گذاری بر کارکنان بسیار ناراحت هستند.

موزیلا بعد از تعدیل نیروهای خود، احتیاط بیشتری در مورد درآمد و هزینه ها نشان خواهد داشت. مدیر شرکت موزیلا در این رابطه گفت:« باید در مورد مسائل مالی احتیاط بیشتری کنیم و راه صرفه جویی را در پیش بگیریم.»

تا پایان سال 2017، موزیلا 1200 کارمند داشت. این شامل کارمندان بنیاد موزیلا و شرکت تابعه آن Mozilla Corporation نیز می شود اما اخراج 70 نفر فقط کارکنان Mozilla Corporation را تحت تأثیر قرار داد.

اولویت های موزیلا

بیکر، رئیس هیئت مدیره موزیلا، امنیت شبکه و حفظ حریم خصوصی کاربران، هوش مصنوعی، سیستم های تشخیص هویت، وب غیرمتمرکز و اطلاعات گسسته را از اولویت های جدید این شرکت اعلام کرد. از این اقدام موزیلا می توان فهمید که شرکت مذکور بر امنیت فضای وب برای کاربران متمرکز شده است.

کاهش شدید تعداد کاربران موزیلا فایرفاکس

موزیلا که در حال حاضر میلیون ها نفر از آن استفاده می کنند، روزبه روز کاربران خود را در برابر رقیب خود «گوگل کروم» از دست می دهد. این کاهش به وضوح در آمار کاربران قابل مشاهده است. تعداد کاربران Firefox که 3 سال پیش 312 میلیون نفر بود، در دسامبر گذشته به 253 میلیون نفر کاهش یافت.

انتهای پیام/

289 / 159 Firefox موزیلا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: موزیلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۹۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد صادرات نفت ونزوئلا در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌ها و اسناد مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد پس از انصراف مالکان و مشتریان نفتکش‌ها از بارگیری و خروج چند کشتی از آب‌های ونزوئلا، صادرات نفت این کشور در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که این کشور مجوز ۶ ماهه سال گذشته میلادی صنعت نفت ونزوئلا را تمدید نخواهد کرد و به شرکت‌ها تا پایان ماه مه فرصت داد تا مبادله‌های در حال انجام خود را متوقف کنند.

در مجموع ۳۷ کشتی در ماه آوریل از بنادر ونزوئلا حرکت کردند. داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی بر اساس حرکت نفتکش‌ها نشان داد ونزوئلا در ماه آوریل به‌طور میانگین ۵۴۵ هزار بشکه نفت خام و سوخت در روز صادر کرده است که نسبت به بالاترین سطح صادرات روزانه این کشور در ماه مارس یعنی ۸۷۳ هزار و ۵۰۰ بشکه و ۷۰۳ هزار بشکه نفت صادرشده در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

حدود ۶ نفتکش بزرگ در هفته‌های گذشته پس از ماه‌ها انتظار برای بارگیری نفت خام در بنادر تحت اداره شرکت نفت دولتی ونزوئلا، بنادر این کشور را بدون بارگیری ترک کرده‌اند. داده‌ها و اسناد این شرکت همچنین نشان می‌دهد که تاخیر در بارگیری و ترس مشتریان از پایان یافتن دوره مجوز صادرشده از سوی واشینگتن و در نتیجه تکمیل نیافتن فروش نفت از دلایل خروج نفتکش‌ها به‌شمار می‌رود.

حداقل دو نفتکشی که بدون بارگیری بنادر ونزوئلا را ترک کردند در اجاره پالایشگاه دولتی اورلن لهستان بودند و پیش‌بینی می‌شد که به سمت آسیا حرکت کنند.

دولت لهستان در حال بررسی خسارت حدود ۴۰۰ میلیون دلاری است که واحد تجاری پالایشگاه اورلن در سوئیس به‌عنوان پیش‌پرداخت محموله‌های نفتی ونزوئلا داده و شرکت این مبلغ را دریافت نکرده است.

محموله‌های بارگیری‌نشده به صادرات شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا به آسیا در ماه آوریل خسارت زد و در نتیجه صادرات این کشور با ۶۴ درصد کاهش به ۲۰۶ هزار بشکه در روز رسید. صادرات ونزوئلا به آمریکا با ۳۴درصد افزایش به ۲۳۸ هزار بشکه در روز رسید که دلیل آن تولید بیشتر و صادرات شرکت سرمایه‌گذاری مشترک بین شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا و شرکت شورون بود.

ونزوئلا همچنین ۲۳۶ هزار تن فرآورده جانبی نفت و مواد پتروشیمی در ماه آوریل صادر کرد که از ۴۶۳ هزار تن محصول صادراتی این کشور در ماه مارس کمتر است. واردات سوخت این کشور در ماه آوریل با اندکی افزایش نسبت به ماه مارس از روزانه ۵۳ هزار بشکه به حدود ۵۷ هزار بشکه در روز رسید.

دیگر خبرها

  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • کارت قرمز به جای تشویق به نجات جان! اخراج بازیکن به خاطر درخواست کمک برای هوادار بیمار
  • شرایط فروش قسطی جک J ۴ و کی ام سی T ۸
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • اطلاعیه مهم برج میلاد در مورد یک ادعای جنجالی
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • صحنه ای زیبا از تخم‌گذاری یک پرنده روی آب در تالاب انزلی | ویدئو
  • تخم‌گذاری پرنده کشیم بزرگ در تالاب بین‌المللی انزلی + فیلم