Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی کیایی در نشست خبری خود با خبرنگاران با بیان اینکه بیمه‌های اتکایی به موضوع صدور بیمه‌نامه‌های شخص ثالث ورود نمی‌کنند، گفت: هر شرکت بیمه، خود ریسک را اختیار کرده و بر این اساس، به سمت صدور بیمه‌نامه شخص ثالث حرکت می‌نماید بنابراین بیمه اتکایی با توجه به اینکه پشتوانه قوی ریسک ندارد، وارد صدور بیمه‌نامه شخص ثالث نشده است چرا که پرتفو را زیان‌ده می‌کند اما اگر نرخ‌های بیمه شخص ثالث تعدیل شود، ممکن است برای ورود به آن تصمیم‌گیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیمه‌های اتکایی اجباری برای بیمه مرکزی زیان‌ده است و بر این اساس، باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

کیایی از فروش سهم دولت در یک شرکت بیمه اتکایی تا چند روز آینده خبر داد و گفت: اگرچه این سهم به صورت بلوکی فروخته می‌شود، اما تمایل ما این بود که بتوانیم این بخش از سهم دولت را به صورت خُرد به فروش برسانیم و سهامداران خرد آن را خریداری نمایند چرا که سهم سهام شناور ما بالا می‌رود و به راحتی می‌توانیم وارد بازار بعدی بورس شویم اما به هر حال این سهم دولت است و صاحب سهم، سیاستگذار خواهد بود.

این مقام مسئول در صنعت بیمه خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مورد تأکید برنامه ششم، خصوصی‌سازی شرکت‌های بیمه بوده است که البته خصوصی‌سازی نیز تعاریف مختلفی دارد. به عنوان مثال، در رابطه با بیمه البرز فردی که شائبه دولتی بودن داشت، باعث شد که سهم دولت در این شرکت بیمه به فروش نرود درحالی‌که وزیر امور اقتصادی و دارایی تمایل دارد که به سمت خصوصی‌سازی شرکت‌های بیمه پیش برویم.

وی با بیان اینکه یک شرکت بیمه اتکایی که قرار است سهام آن ظرف روزهای گذشته واگذار شود، سه بار در معرض فروش قرار گرفته است، گفت: اگر قوانین اجازه دهد، می‌تواند بعد از عرضه مکرر و عدم فروش سهام، بخش قابل واگذاری را از طریق سهام خُرد به فروش رساند.

کیایی از تمرکز بیمه مرکزی بر روی فرمول جدید توانگری شرکت‌های بیمه خبر داد و گفت: امیدواریم این فرمول بتواند به نفع صنعت بیمه باشد.

این مقام مسئول در صنعت بیمه از تسویه تعهدات بیمه‌ای کشتی سانچی خبر داد و گفت: چهار ماه پول ما برای تسویه خارجی بیمه سانچی چرخید و ۷ تا ۸ درصد هزینه اضافی را به ما تحمیل کرد اما به هر حال تعهدات اکنون تسویه شده است.

وی ظرفیت مجاز قبول اتکایی این شرکت را بر اساس آخرین ظرفیت اعلامی توسط بیمه مرکزی ۹۶۱ میلیارد ریال عنوان و خاطرنشان کرد: در وضعیت فعلی به دلیل حذف تعرفه‌ها و حاکمیت دیدگاه نرخ‌محور در بازار بیمه و رقابت‌های شرکت‌های بیمه بر روی نرخ و کاهش مستمر آن، بسیاری از ریسک‌های تحت پوشش بر اساس نرخ و شرایطی بیمه می‌شود که فاقد حداقل منطق ارزیابی ریسک و تجزیه و تحلیل آن است. بدیهی است در صورت بهبود روند فروش بیمه و مبنا قرار دادن مدیریت ریسک، نرخ و صدور بیمه‌نامه‌ها، می‌توانیم در برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌های خود تجدیدنظر کرده و زمینه مشارکت هر چه بیشتر در ریسک‌های صنعت بیمه را فراهم آوریم.

کیایی گفت: عمدتاً بیمه‌نامه‌های پر ریسک یا بیمه‌نامه‌های با سرمایه‌های بالا به بیمه‌گران اتکایی واگذار می‌شود. از سوی دیگر، با در نظر گرفتن تعدد و تنوع جغرافیایی ریسک‌های پذیرفته شده، همواره خساراتی وجود دارد که شرکت‌های بیمه واگذارنده در مقاطع تهیه گزارش‌های فصلی خسارت‌های معوق، از وجود آن بی‌اطلاع بوده یا تخمینی برای انجام آن ندارند.

این مقام مسئول در صنعت بیمه در خصوص نرخ ارز برای تسعیر حساب‌ها خاطرنشان کرد: برای تسعیر حساب‌های ارزی، بر اساس استعلام‌های به عمل آمده از بانک‌ها، اقدام به تسعیر سپرده‌های ارزی به صورت حواله‌های با منشأ داخلی با نرخ بانک مرکزی، طلب و بدهی فی‌مابین با شرکت‌های داخلی نیز با نرخ بانک مرکزی و بدهی با شرکت‌های خارجی هم با نرخ نیما صورت می‌گیرد اما به دلیل فشارهای سازمان حسابرسی، مجبور هستیم حساب‌های سپرده‌های ارزی به صورت حواله با منشأ داخلی دلار را با نرخ ۷۷۷۶۴ ریال، یورو را با نرخ ۹۱,۲۹۰ ریال تسعیر و در خصوص حساب‌های بیمه‌ای فی‌مابین شرکت‌های داخلی و خارجی بر اساس نرخ سامانه نیما، تسعیر نمائیم.

کد خبر 4828410 محبوبه فکوری

منبع: مهر

کلیدواژه: نفتکش سانچی بیمه اتکایی بانک مرکزی ایران سیل سیستان و بلوچستان سقوط هواپیما قیمت دلار بازار سهام قیمت نفت بورس سقوط هواپیمای اوکراینی قیمت سکه بهار آزادی وزارت جهاد کشاورزی سازمان هواپیمایی کشوری قیمت طلا عبدالناصر همتی وزارت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۹۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود

عباس اهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توانمندسازی و تحقق درآمد پایدار مددجویان، حق بیمه اجتماعی چهار هزار و ۱۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به سازمان تأمین اجتماعی به طور ماهیانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام استان گیلان ادامه داد: بیش از ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان تحت حمایت مشمول این طرح به سازمان تأمین اجتماعی طی سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای در بین مددجویان افزود: بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان اضافه کرد: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرح‌های اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.

اهرابی با بیان اینکه حق بیمه تأمین اجتماعی مددجویان، با هدف بهره‌مندی آن‌ها از مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد: با پرداخت حق بیمه اجتماعی، مددجویان می‌توانند از مزایای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی برخوردار شوند.

وی، افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است که در سال گذشته ۲۲۳ نفر از بیمه شدگان از مزایای دریافت مستمری، بازنشستگی و مستمری برای بازماندگان و ازکارافتادگی بهره مند شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۸۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۲۷ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز می‌شود و طی سال گذشته حدود چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان در این خصوص واریز شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت دیگر نیز اخذ شد، اضافه کرد: بدین منظور بیش از ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت.

کد خبر 6096762

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود