Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - دومین دوره مسابقات معاملات الگوریتمی از صبح امروز رسما کار خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار پول نیوز، در دومین دوره مسابقات معاملات الگوریتمی،۲۷ تیم از سراسر کشور در محل سابق شرکت بورس تهران رقابت خود را آغاز کردند.

 

یاسر فلاح مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس در حاشیه آیین گشایش دومین دوره از رقابت های معاملات الگوریتمی با اشاره به اینکه امسال متقاضیان دو برابر سال گذشته بودند گفت: در سال ۹۷ تنها۳۰ تیم برای حضور در مسابقات اعلام آمادگی کردند که این رقم برای سال ۹۸ به ۶۵ تیم رسید که از میان ۶۵ تیم متقاضی ، ۲۷ تیم از سراسر کشور انتخاب شدند
وی ادامه داد: در معاملات الگوریتمی، ماشین و هوش مصنوعی جایگزین انسان شده و در هر ثانیه چندین سفارش در سامانه معاملات ثبت می شود که نتیجه قطعی آن افزایش سرعت و حجم معاملات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کمیته اجرای دومین مسابقات معملات الگوریتمی با اشاره به این مطلب که بی شک، با توسعه هوش مصنوعی و ورود ماشین ها به بازار سرمایه میل به تخلف هم کاهش می یابد افزود: این معاملات به عنوان ابزار اتوماتیک خلق ثروت در بازار سرمایه، نقش شایعات را کمرنگ کرده و سدی در مقابل اغوای قیمتی است.
وی خاطرنشان کرد: در معاملات الگوریتمی، دانش مالی و فناوری اطلاعات ترکیب می‌شود و الگوریتم‌ها و هوش مصنوعی به کمک معامله‌گران می‌آیند تا بازدهی بهتری در بازار سرمایه کسب کنند.
از نگاه فلاح با افزایش معاملات الگوریتمی دیگر شاهد پدیده هایی همچون صف نشینی، تقلید، سیگنال فروشی و تک سهم شدن افراد نخواهیم بود.
وی معتقد است: معاملات الگوریتمی به اصلاح قیمت‎گذاری‎، افزایش نقدشوندگی‎ و حجم و رشد داد و ستد در بازارسرمایه کمک می کند.

افزایش نقدشوندگی به کمک معاملات الگوریتمی

سید مصطفی رضوی عضو هیات مدیره سازمان بورس نیز در مراسم افتتاحیه این مسابقات ضمن حمایت از برگزاری چنین مسابقاتی در کشور گفت: این نوع معاملات می تواند به بازار سرمایه و اهالی بازار کمک شایانی کند زیرا سرعت و دقت رایانه ها با روش های سنتی جایگزین می شوند.
وی ادامه داد: سابقه استفاده از کامپیوتر برای ثبت سفارش در بازار های مالی به دهه هفتاد میلادی و بورس نیویورک باز می گردد. این نوع معاملات به شکل گسترده توسط تامین سرمایه ها، صندوق های باز نشستگی، صندوق های سرمایه گذاری و صندوق های پوششی که نیاز به اجرای تعداد زیادی سفارش و انجام سفارشات با سرعت بالا دارند و ممکن است از عهده معامله گران معمول خارج باشد، انجام می گیرد.
رضوی اعتقاد دارد این سیستم ها دارای راهبرد های معاملاتی از قبیل معامله گری جعبه سیاه و معامله گری کمی نیز می شوند، که شدیدا به فرمول های ریاضی پیچیده و برنامه های کامپیوتری سریع وابسته هستند.
عضو هیات مدیره سازمان بورس تاکید کرد: در حال حاضر بیش از هفتاد درصد از معاملات سهام در ایالات متحده و ژاپن به وسیله نرم افزار های الگوریتمیک انجام می شود، در حالیکه این رقم در هندوستان به عنوان یک کشور در حال توسعه به ۴۰ درصد و در چین به ۳۰ درصد می رسد.
وی تصریح کرد: در ایران معاملات الگوریتمی در سال های اخیر مورد استقبال و حمایت نهاد ناظر قرار گرفته و خوشبختانه در مسیر توسعه قرار دارد. یکی از راه های تشویق سرمایه گذاران به استفاده از این سامانه و فرهنگ سازی عمومی استفاده از بستر مسابقات است.

گفتنی است این مسابقات ۶ هفته ادامه خواهد داشت و برگزیدگان در اولین روزهای اسفند ماه اعلام می شوند.

 

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: الگوریتمی رضوی پول نیوز بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۰۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری

محمد خبری زاده کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بانک‌ها املاک بسیاری دارند و بار‌ها بار‌ها جدا از بحث قانونی بر این نکته تاکید شده که نباید بنگاهداری دارند بنگاهداری بانک‌ها که معایب مختلفی از جمله تحت تاثیر قرار گیری شاخص‌های کلان اقتصادی را به همراه دارد.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: گاهی خود بانک‌ها تمایل به عرضه و فروش املاک خود دارند، اما به سبب شرایط و میزان مبالغ مورد نیاز متقاضی برای آنها وجود ندارد حالا صندوق املاک و مستغلات این امکان را فراهم می‌کند که بانک‌ها بتوانند این املاک خود را به واحد‌های خرد تبدیل و به متقاضیان بیشتری با فروش برسانند.

خبری زاده افزود: در کل صندوق‌های املاک و مستغلات این امکان را فراهم می‌کنند تا علاقه‌مندان به سرمایه گذاری در حوزه مسکن و زمین با سرمایه‌های خرد خود هم بتوانند در این‌حوزه سرمایه‌گذاری کنند مسیری که می‌تواند به کاهش بنگاهداری داری بانک‌ها کمک قابل توجهی کند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: بانک مرکزی هم به سبب همین موارد مطرح شده این اجازه را به بانک‌ها داده که بتوانند صندوق املاک و مستغلات تاسیس کنند تاسیس صندوقی که شاید کمی نادیده هم گرفته شده، اما در مجموع مسیری مناسب، شفاف و در دسترسی برای بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • بورس تغییر جهت داد
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • شاخص بورس امروز ۵ اردیبهشت/رشد۱۰۷۱ واحدی
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • محرک جدید بورس
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • بورس امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری