Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروز حناچی روز شنبه در حاشیه گردهمایی یک هزار و ۵۰۰ مدیرمدرسه تهران در برج میلاد به خبرنگاران توضیح داد: موضوع کمک شهرداری به این جشنواره مربوط به دو روز گذشته نیست و شهرداری همواره به این جشنواره‌ها کمک می‌کرده، ضمن اینکه کمک شهرداری صرفا مالی نیست بلکه می‌تواند در حوزه تبلیغات یا اجاره سالن‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جشنواره‌ها مهم هستند اما اقدامات ما نیز در چارچوب قانون و امکانات خواهد بود.

به گفته شهردار تهران، ارائه اعتبار به جشنواره که همیشه پول نیست بلکه می‌توان از امکانات شهرداری در اختیار آنها قرار داد.

حناچی همچنین در مورد از سرگیری پرداخت ۲ درصد از بهای تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری نیز گفت: می‌خواهیم فضای مناسبی را برای فعالیت کسب و کارهای اینچینی فراهم کنیم اما باید منافع دراز مدت شهر را در نظر بگیریم.

وی ادامه داد: ۲ درصد عوارض از بهای هر کرایه حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ تومان می‌شود که البته از یاد نبریم از آسفالت خیابان استفاده می کنیم و خودرو نیز هوا را آلوده می کند.
وی در پاسخ به این سوال که در آستانه سالگرد پلاسکو قرار داریم و چه خبر خوبی برای آتش نشانان دارید، افزود: شرایطمان بعد از حادثه پلاسکو چه به لحاظ تجهیزات و امکانات به خصوص در مورد برج‌های بلند کاملا متفاوت شده است و آتش نشانان یکی از دستگاه‌های آماده کشور هستند که در همه حوادثی که جنبه ملی داشته باشد حاضر می شوند به گونه‌ای که حتی امروز در کنارک مستقر شدند و من بابت تلاش آنها تشکر می‌کنم.

وی در پاسخ به این سوال که چقدر تهران در برابر حوادث آمادگی دارد اظهار کرد: تهران در برخی از حوزه‌ها برغم گفته‌ها وضعیت بهتری از برخی استان‌ها دارد.

وی تاکید کرد که باید آموزش به جای ترس در برابر حوادث طبیعی اولین گام در برابر برخورد با بحران‌ها باشد.

حناچی تصریح کرد: کشور ما روی گسل‌های اصلی و فرعی قرار دارد و بارها زمین لرزه‌های مختلفی را تجربه کرده‌ایم و باید به جای ترس آموزش ببینیم.

 شهردار تهران با بیان این که طرح مدرسه آماده اولین گام در راستای آموزش است، گفت: آموزش موضوع مهمی است چرا که فرزندانمان باید یاد بگیرند به جای ترسیدن سطح آمادگیشان در برابر حوادث را ارتقاء دهند و آموزش از اصلی ترین مسائل زیر بنایی و تاثیر گذار است و به همین دلیل تجهیزاتی را برای مدارس ارسال می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که تهران با فرونشست ۳۶ سانتیمتری مواجه است، تصریح کرد: اگر تهران ۳۶ سانتیمتر نشست می‌کرد ما نمی‌توانستیم به راحتی تردد کنیم هر چند که نشست زمین دارای دلایل مختلفی از جمله برداشت زیاد از آب‌های زیر زمینی است که باید تاب آوری تهران را افزایش دهیم.

برچسب‌ها پیروز حناچی شهرداری تهران جشنواره فیلم فجر تاکسی اینترنتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیروز حناچی شهرداری تهران جشنواره فیلم فجر تاکسی اینترنتی پیروز حناچی شهرداری تهران جشنواره فیلم فجر تاکسی اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۱۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی

در پایان دومین روز از بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی از پنج پژوهشگر، ۶ ایده نوآورانه دانشجویی، سه پایان نامه برتر آموزش پزشکی، یک سخنرانی کوتاه و یک کارگاه آموزشی تقدیر شد.

 به گزارش وبدا، دکتر حوریه محمدی، رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، با اشاره به اهمیت دانش پژوهی و پروژه‌های مبتنی بر شواهد گفت: پروژه‌های تغییر مبتنی بر شواهد است و ما به دنبال اثبات فرضیه نیستیم بلکه می‌خواهیم روش‌هایی که آزموده و نتیجه بخش بوده است را در محیط واقعی کلاس درس بیاوریم تا بهره وری موسسه آموزشی بهتر و همراهی محیط بیشتر شود.

وی با ارائه گزارشی از روند اجرایی جشنواره گفت: این جشنواره در شش حیطه برگزار و از دانشگاه‌ها خواسته شد تا برای هر حیطه یک فرآیند ارسال کنند. در مجموع از میان ۱۹۶ فرآیند ارسال شده از سراسر کشور به دبیرخانه، ۲۰ فرآیند حائز رتبه شدند.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، سپس به مشارکت دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: امسال از ۷۰ دانشگاه ۵۴ دانشگاه مشارکت کردند و ۱۶ دانشگاه نیز هیچ فرآیندی ارسال نکردند. انتخاب نشدن برخی از دانشگاه‌ها در این رقابت از ارزش‌های آنها کم نمی‌کند.

دکتر محمدی، از همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال خبر داد و گفت: امسال توانستیم با دوره‌های آموزشی تیم داوری را تقویت کرده و داوری پررنگ تری داشته باشیم و قطعا بانک داوران را در دوره‌های بعدی تقویت خواهیم کرد. این یکی از تفاوت‌های جشنواره امسال بود.

وی همچنین بر حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی تاکید کرد و گفت: تداوم برنامه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در نظر داریم تا از طریق سازو کار مناسب، استمرار پروژه‌های اثربخش را داشته باشیم. امسال تمرکز بر روی دانشگاه‌های بزرگ نبود و از دانشگاه‌های کوچکتر نیز برگزیده داشتیم.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، با اشاره به انتخاب شعار "آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" گفت: شعار همایش بر اساس ماموریت معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای تربیت نیروی انسانی و کادر درمان توانمند و تاثیر گذار انتخاب شد تا از این طریق اهمیت پیوستگی مطالب تئوری و عملی یادآوری شود.

دکتر محمدی، توسعه و بازنگری برنامه‌های درسی منطبق بر نیاز‌های جامعه را پیش نیاز تحقق شعار خواند و تصریح کرد: ارتقای کیفیت آموزش بالینی، آموزش دانشجو محور با تاکید بر اخلاق حرفه‌ای و استفاده از تکنولوژی‌های نوین آموزشی متناسب با نیاز کلاس‌های درس از جمله مواردی است که می‌تواند موجب تحقق شعار جشنواره شود.

وی مشارکت شش دانشگاه در یک کلان منطقه به صورت مشارکتی در جشنواره و پذیرش مقالات کامل به جای خلاصه مقاله را از جمله تفاوت‌های جشنواره امسال نسبت به سال‌های گذشته خواند و بر ضرورت توجه به پروژه‌های مبتنی بر شواهد تاکید کرد.

دبیر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، در نشست پایانی با ارائه آمار کلی از رویداد‌ها گفت: در جشنواره امسال، ۱۴ صبحانه کاری، ۱۷ کارگاه، ۳ کلینیک مشاوره، ۳ نشست تخصصی و همچنین ۵۱ مقاله و ۶۴ پوستر پذیرفته شدند.

دکتر محمدی تعداد شرکت کنندگان در همایش امسال را ۲ هزارو ۶۴۷ نفر به صورت حضوری و ۳۱۷ نفر به صورت مجازی از طریق آپارات، عنوان کرد و گفت: مقالات برگزیده امسال در مجلات معتبر از طریق دبیر خانه منتشر خواهد شد.

دبیر ششمین جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه آموزشی، از ارسال ۷۰۷ ایده به جشنواره خبر داد و گفت: جشنواره دانشجویی ایده‌های نوآورانه امسال رکورد ایده‌های دانشجویی را زد به گونه‌ای که از میان ۶۵۴ ایده پذیرفته شده ۱۱ ایده به مرحله داوری رسید و در نهایت امروز از ۶ ایده تقدیر شد.

دکتر محمدی در پایان، ضمن ابراز امیدواری از تشکیل تیم‌های علمی خوب، از همکاری دانشگاه‌ها و تیم اجرایی قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • مشاغل بهاره در تهران قدیم | کاهگل‌مالی و یخ‌فروشی
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان