Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@04:01:17 GMT

صادرات کشاورزی تامین مالی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۲۱۹۰

صادرات کشاورزی تامین مالی می‌شود

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ضمن تاکید بر اهمیت بخش کشاورزی، از آمادگی این بانک برای تامین مالی صادرات محصولات کشاورزی خبر داد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا «علی صالح‌آبادی» روز شنبه در همایش توسعه کشاورزی تجاری که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: وقتی موضوع کشاورزی مطرح می‌شود، تصور اینکه نبود پول عامل همه مشکلات است، درست نیست، در حالیکه تامین مالی یکی از مسایل این حوزه محسوب می شود، اما مشکلات دیگری هم مانند آموزش وجود دارد که باید به آن پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: زمانی به دلیل اختلاف بین آنکارا و مسکو، روسیه به محصولات کشاورزی ایران احتیاج داشت و جمهوری اسلامی شروع به صادرات محصولات کشاورزی به این کشور کرد.

صالح آبادی اضافه کرد: براساس مطالعات مشخص شد که مشکلاتی در این زمینه وجود دارد، از جمله اینکه در روسیه فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای وجود دارد که مشتریان آنها محصولات کشاورزی را در بسته بندی خاص و کیفیت خاصی تهیه می‌کنند،  بنابراین کشت آن محصول باید استانداردهایی را رعایت کرده باشد.

وی یادآور شد: روسیه براین اعتقاد است، چنانچه قرار است محصولی را خریداری کند، باید در فواصل زمانی مشخص میزان تعیین شده ای از محصول به این کشور صادر شود. بنابراین شرایط متوجه شدیم آمادگی کامل برای صادرات محصول به روسیه را نداریم.

به گفته مدیرعامل بانک توسعه صادرات، این مسایل نیاز به برنامه‌ریزی و ظرفیت‌سازی دارد که نقش آموزش در آن بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه این بانک حلقه تامین مالی محصولات کشاورزی است، افزود: امروز با توجه به محدودیت نفتی، باید ارز کشور را بوسیله صادرات غیرنفتی تامین شود.

صالح آبادی اعلام کرد: سال ۹۷، هشت هزار میلیارد ریال و از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه نیز ۹ هزار میلیارد ریال در بخش صادرات کشاورزی تامین مالی شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بخش کشاورزی روسیه کشاورزی محصولات کشاورزی مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۲۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 5 میلیارد و 679 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار،‌برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۳۰۱ میلیون دلار و برای خدمات ۱۴۵ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  یک میلیارد و ۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

   
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۶۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱۶۸ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۲۸ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۶۲۳ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۳۳۵ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۳۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۰۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۹۷، ۴۰، ۲۳۷، ۱۳۱ و ۶ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز شانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۶۷۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۹۴ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۵۸۸ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۹۸۲ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۱۴۱ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۶۳۲ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۸۰۱ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۳۳۶ تومان بود.
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان