Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: شرکت‌های مشکل‌دار استان برای دریافت تسهیلات به بانک رفاه کارگران معرفی می‌شوند.

ارسلان غمگین اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذشده از سوی وزارتخانه، استان‌های کشور برای حل موضوع پرداخت تسهیلات به واحدهای مشکل‌دار و معوقات حقوق کارگران، میان دو بانک رفاه کارگران و توسعه تعاون تقسیم‌بندی شدند که در این میان شرکت‌های خوزستانی برای دریافت تسهیلات به بانک رفاه کارگران معرفی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دلیل مشکلات برخی بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای کارگری برای پرداخت معوقات حقوق کارگران خود، پس از نشست معاون‌ اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با روسای بانک‌ها و مدیران عامل بنگاه‌های اقتصادی و جلسات مختلف، در نهایت با پیگیری کمالی مشاور ویژه وزیر مقرر شد براساس تصمیم‌های گرفته شده، استان‌های کشور برای حل موضوع پرداخت تسهیلات به واحدهای مشکل‌دار و معوقات کارگران، میان دو بانک رفاه کارگران و توسعه تعاون تقسیم‌بندی شوند.

غمگین تصریح کرد: این تصمیم به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سراسر کشور ابلاغ شده است. در این ابلاغیه متقاضیان دریافت تسهیلات در خوزستان به بانک رفاه کارگران‌ معرفی می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از شناسایی کلیه واحدهای مشکل‌دار در استان برای نخستین بار به صورت دقیق خبر داد و عنوان کرد: همانگونه که بارها تاکید شد، باید به گونه‌ای عمل شود که مشکلات بنگاه‌های اقتصادی قبل از بروز بحران، شناسایی و با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در استان نسبت به رفع آن‌ها اقدام شود.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، وی ادامه داد: بر همین اساس حوزه روابط کار و اداره بازرسی کار را مکلف کردیم تا با بازرسی‌های موردی و بررسی‌های میدانی نسبت به شناسایی این واحدها اقدام کنند.

غمگین از برنامه‌ریزی برای تشکیل شورای هماهنگی اقتصادی با مشارکت همه شرکت‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خوزستان خبر داد و گفت: این اداره‌کل در نظر دارد بیش از ۳۱ شرکت مربوط به شستا در خوزستان را به سرمایه‌گذاری در دو بانک رفاه کارگران و توسعه تعاون هدایت کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان بیان ‌کرد: حمایت از تولید و حفظ اشتغال موجود و صیانت از نیروی کار، اصلی‌ترین اولویت اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان است.

وی اظهار کرد: همکاری و همراهی بیشتر بانک‌ها به ویژه بانک‌ها و موسسات مالی تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برای تسریع در پرداخت تسهیلات به منظور رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی می‌تواند بخشی از مشکلات واحدهای کارگری و بنگاه‌های اقتصادی را مرتفع کند.

غمگین ادامه داد: باید با رصد مداوم، واحدهای تولیدی و کارگری که نیازمند دریافت منابع مالی برای حل مشکل حقوق معوقه کارگران خود هستند، شناسایی و برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تسهيلات واحد های مشکل دار استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۲۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان

رئیس اداره تعاون کاشان از پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسن اربابی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، کارگران را ستون فقرات اقتصاد دانست و اظهار داشت: امسال دو ظرفیت یکی در بعد رسانه‌ای و دیگر در حوزه فرهنگی از آن بهره‌گیری می‌شود.

وی ضمن اشاره به فوت 20 کارگر حوادث کارگاه‌های ساختمانی در سال گذشته، افزود: به مناسبت هفته کار و کارگر با دو تن خانواده‌های متوفی حوادث ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی شهرستان کاشان دیدار و گفت‌وگو و از آنان دلجویی می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به مجموعه ورزشی رفاه کارگران به عنوان یک پتانسیل حوزه ورزش ابراز داشت: دو میلیارد و 200 میلیون تومان برای زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی رفاه کارگران اختصاص پیدا کرده است.

وی میزان تحقق اشتغال را 111 درصد و سهمیه پیش‌بینی شده برای اشتغال چهار و 432 مورد عنوان کرد و گفت: میزان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده 223 میلیارد تومان بوده است و از محل تسهیلات مشاغل خانگی سه میلیارد و 560 میلیون تومان پرداخت شده است.

اربابی تصریح کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید پایدار باشد و از این رو تسهیلات امسال به روستاهایی پرداخت می‌شود که برنامه داشته باشند و برا هر اشتغال حداکثر 150 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و تسهیلات پرداختی نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری یکی از اقدامات است و از این رو 98 واحد تولیدی دارای خانه بهداشت کارگری است به نحوی که 9 مورد از این واحدها در سال گذشته افتتاح شده است در حالی که 170 واحد تولیدی باید خانه بهداشت کارگری داشته باشند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به کاهش رسیدگی به پرونده‌های کارگری و کارفرمایی افزود: میزان رسیدگی به پرونده‌ها از 102 روز به 27 روز کاهش یافته است که از میانگین کشوری پایین‌تر است و این مهم نشان از تلاش همکاران ما در این حوزه است.

وی از 63هزار بیمه شده اجباری در شهرستان کاشان خبر داد و ابراز داشت: این تعداد در یک هزار و 200 واحد تولیدی مشغول به کار هستند که این مهم نشان از وسعت جامعه کارگری و اهمیت حوزه کارگری در شهرستان کاشان است.

اربابی ضمن اشاره به کاهش دادخواست‌ها در حوزه کارگری گفت: 28 مورد شورای اسلامی کارگری در شهرستان کاشان فعال است و از سوی دیگر سه مورد انجمن کارگری جدید در این شهرستان به تازگی مشغول به فعالیت هستند و 50 مورد نیز نماینده کارگران در کاشان وجود دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  •  اخبار رسمی کالابرگ‌ فقط از مراجع رسمی وزارت رفاه پیگیری شود
  • تأمین مسکن کارگران، اولویت امسال وزیر کار
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت
  • ارتقای رفاه کارگران با اصلاح چند ماده قانونی و اجرای برنامه‌های ایمنی