Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@12:14:01 GMT

مرغ تولیدی در کردستان تضمینی خریداری می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۲۵۰۹

مرغ تولیدی در کردستان تضمینی خریداری می‌شود

سیداحمد ذکریایی‌نژاد روز شنبه در جلسه خرید تضمینی مرغ اظهار داشت: شرکت پشتیبانی امور دام در راستای حمایت از مرغداران بدون هیچ محدودیتی اقدام به خرید تضمینی گوشت مرغ در سطح استان کرده که انتظار می‌رود با استقبال مرغداران از این اقدام، قیمت گوشت مرغ به تعادل برسد.

وی هدف اصلی از خرید تضمینی گوشت مرغ را حمایت از تولیدکنندگان و مرغداران، تنظیم قیمت بازار، تثبیت قیمت مرغ و همچنین در راستای سیاست‌های دولت در حفظ اشتغال و حمایت از رونق تولید داخلی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون بهبود تولیدات دامی کردستان با اشاره به اینکه کاهش تقاضای در بازار عامل اصلی کاهش قیمت مرغ در کشور و به طبع در استان شده است، اضافه کرد: کاهش قیمت گوشت قرمز از دیگر عوامل این کاهش قیمت است البته تعیین قیمت گوشت مرغ در کشور و به تبع کردستان تابع عرضه و تقاضا بوده و هیچ نهاد دولتی در قیمت گذاری مرغ دخیل نیست.

وی از مدیر عامل اتحادیه مرغداران استان کردستان خواست در این شرایط نقش بارزتر و تاثیر گذارتری در به تعادل رساندن قیمت گوشت مرغ در سطح استان ایفا کنند.

مدیرکل پشتیبانی امور دام کردستان نیز در این جلسه گفت: واردات مرغ به کشور به منظور ذخیره سازی، ممنوع بوده و ما از مرغ تولید شده در داخل کشور، برای ذخیره سازی استفاده خواهیم کرد.

فرزاد معاونی اضافه کرد: امروزه با توجه به حساسیت بازار و همچنین حوادث احتمالی که ممکن است برای بخش کشاورزی پیش بیاید باید دوراندیشی و برنامه ریزی برای ذخیره سازی گوشت مرغ به عنوان یک محصول استراتژیک داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون قیمت مصوب کارگروه تنظیم بازار کردستان قیمت هر کیلوگرم مرغ کشتار روز را ۱۲۹ هزار و ۹۰۰ ریال اعلام کرده است، افزود: این قیمت در بازار به نرخ ۱۰۵ هزار و ۵۰۰ ریال به فروش می رسد که ضرری بزرگ برای عرصه تولید این محصول است.

معاونی تاکید کرد: این اداره کل هم اکنون به منظور حمایت از تولید کنندگان هر کیلوگرم مرغ را از قرار ۱۲۷ هزار ریال به صورت تضمینی خریداری می‌کند و معادل آن ذرت به نرخ هر کیلوگرم ۱۶ هزار ریال و کنجاله سویا ۲۴ هزار و ۵۰۰ ریال را برای آنان تهاتر می‌کند.

وی یادآور شد: مرغداران می توانند برای بهره مندی از این خدمت به صورت انفرادی، شرکتی‌های تعاونی، زنجیره تولید و کشتارگاه‌های طیور با این اداره کل قرارداد خرید را منعقد کنند و محصول خود را در پنج کشتارگاه دهگلان، مرغ پر سنندج، ماد مرغ سقز، شاهین پر بانه، زیروار مریوان تونل انجماد دارند، به کشتار رسانده و سپس به سردخانه این اداره کل در سنندج تحویل دهند.

در حال حاضر تعداد ۷۴۲ واحد مرغ گوشتی در کردستان با ظرفیت حدود ۱۴ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۷۰۰ قطعه در دوره و حدود ۵۹ میلیون قطعه در سال با توان تولید ۱۰۰ هزار تُن گوشت مرغ در حال فعالیت است.

۱۶ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۴۳۴ قطعه و ۱۳ واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۵۵۵ قطعه در استان دارای پروانه است و یک کارخانه جوجه کشی با ظرفیت ۲ میلیون عدد تخم مرغ نطفه دار و با توان تولید ۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه در سال نیز فعال است.

از صنایع مرتبط با این فعالیت، ۶ کشتارگاه صنعتی مرغ با ظرفیت ۱۶ هزار قطعه در ساعت، ۱۵ کارخانه اختصاصی خوراک طیور به ظرفیت سالیانه ۳۶۰ هزار تُن، چهار واحد ذرت خشک کنی به ظرفیت ۶۲ هزار تُن و نیز سه واحد فرآوری کود مرغی به ظرفیت ۵۰ هزار تُن در سال وجود دارد.

برچسب‌ها کردستان تنظیم بازار کشاورزی گوشت مرغ مرغداری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان تنظیم بازار کشاورزی گوشت مرغ مرغداری کردستان تنظیم بازار کشاورزی گوشت مرغ مرغداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۲۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد

احمد وحیدی در حاشیه بازدید از غرفه استان سیستان و بلوچستان در نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به ظرفیت معادن استان اظهار داشت: معادن بی‌نظیر استان سیستان و بلوچستان از جمله معدن جانجا می‌تواند یکی از مهمترین عوامل توسعه این استان باشد.

وی تاکید کرد: ظرفیت حوزه شیلات استان بی‌نظیر است و ما بیشترین حجم صید و صیادی را در شهرستان‌های کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان داریم.

وزیر کشور تصریح کرد: اقدامات مناسبی در زمینه تولید در حوزه‌های مختلف از جمله نهاده‌های دامی در استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.

وی به ظرفیت میوه‌های گرمسیری در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در زمینه تولیدات خرما می‌توان به صورت ویژه در این منطقه از کشور اقدام کرد، همچنین در زمینه تولید میوه‌های گرمسیری نیز باید اقدامات موثرتری صورت بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان فارس
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد