Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@22:52:55 GMT

پوشاندن پلاک خودرو دیگر امکان پذیر نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۳۴۰۱

پوشاندن پلاک خودرو دیگر امکان پذیر نیست

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محققان از قدرت یکی از شاخه‌های هوش مصنوعی موسوم به «یادگیری عمیق» برای ایجاد یک سیستم جدید مبتنی بر لیزر استفاده کرده اند که در زمان واقعی از گوشه و کنار تصویربرداری می‌کند.

توسعه بیشتر این سیستم به اتومبیل‌های خودران کمک می‌کند تا خودروهای پارک شده در اطراف تقاطع های شلوغ یا عابرها را ببیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین می توان این سیستم را روی ماهواره ها و فضاپیماها جهت تصویربرداری از غارهای درون سیارک نصب کرد.

«کریستوفر متزلر» رئیس تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد گفت: « سیستم تصویربرداری«non-line-of-sight » در مقایسه با رویکردهای دیگر، از وضوح و سرعت تصویربرداری منحصر به فرد بالایی برخوردار است. این ویژگی‌ها امکاناتی مانند خواندن پلاک خودرو پنهان شده در حال رانندگی و یا خواندن نشان‌های پوشیده شده را امکان پذیر می‌کند.»

محققان طی مقاله‌ای که در مجله «Optica» منتشر شد، نشان دادند این سیستم جدید می تواند جزئیات زیرمیلیمتر یک جسم پنهان را، از یک متر دورتر تشخیص دهد.

این سیستم برای تصویربرداری اشیای کوچک با وضوح بسیار بالا طراحی شده اما می تواند با سایر سیستم‌های تصویربرداری که بازسازی هایی در اندازه یک اتاق با وضوح پایین دارند نیز ترکیب شود.

«فلیکس هاید» استاد دانشگاه پرینستون گفت: « این نوع تصویربرداری کاربردهای مهمی در تصویربرداری پزشکی، ناوبری، روباتیک و مسائل دفاعی دارد. تحقیق اخیر، گام مهمی در جهت استفاده از این روش در موارد زیادی برداشته است.

حل مشکل نور با استفاده از یادگیری عمیق

سیستم تصویربرداری جدید از سنسور دوربین در دسترس تجاری و منبع لیزر قدرتمند استاندارد استفاده می کند که مشابه نمونه موجود در یک نشانگر لیزری است. پرتو لیزر دیواره مرئی را بر روی جسم پنهان می‌اندازد و سپس به دیواره باز می گردد؛ به این ترتیب الگوی تداخلی را ایجاد می کند که به عنوان الگوی نقطه‌ای شناخته شده و شکل شی پنهان را رمزگذاری می کند.

بازسازی شی پنهان از الگوی نقطه ای، نیاز به حل یک مسئله محاسباتی چالش برانگیز دارد. زمان‌های کوتاه برای تصویربرداری در زمان واقعی ضروری است اما برای کار با الگوریتم‌های موجود صداهای مزاحم زیادی ایجاد می کند. محققان برای حل این مشکل، به یادگیری عمیق روی آوردند.

«پراسانا رانگ رانج» از دانشگاه متودیست جنوبی گفت: « در مقایسه با رویکردهای دیگر برای تصویربرداری بدون دید، الگوریتم یادگیری عمیق نسبت به نویز قوی تر است و بنابراین می تواند با زمان قرار گرفتن در معرض بسیار کوتاه تر کار کند. با توصیف دقیق نویز، ساختن داده‌های آموزش الگوریتم جهت حل مشکل بازسازی با استفاده از یادگیری عمیق و بدون نیاز به داده‌های پرهزینه آسان شده است.

دیدن گوشه و کنار

محققان این روش جدید را با بازسازی تصاویر حروف یک سانتی متری و اعداد پنهان شده در پشت گوشه ای، با استفاده از مجموعه تصویربرداری در حدود یک متر از دیوار آزمایش کردند. این روش بازسازی‌هایی را با وضوح 300 میکرون در یک ربع ثانیه ایجاد می کند. محققان اکنون در تلاشند تا سیستم را برای کاربردهای بیشتر با گسترش میدان دید، عملی کنند تا بتواند اشیا بزرگتر را بازسازی کند.

انتهای پیام/

178 / 159 یادگیری عمیق هوش مصنوعی اتومبیل‌های خودران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: یادگیری عمیق هوش مصنوعی اتومبیل های خودران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروی هیبریدی پرسرعت مرسدس رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، تاکنون هیچ یک از خودروهای سری AMG مرسدس نتوانسته اند سرعت خود را در ۲.۷ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر برساعت برسانند. اما خودروی پرچمدار جدید شرکت به نام ۲۰۲۵ Mercedes-AMG GT ۶۳ S E که در حاشیه فرمول یک در شانگهای رونمایی شده، چنین قابلیتی را دارد.

سیستم هیبریدی پیشرانش این خودرو شامل یک موتور برقی است که روی محور عقبی قرار گرفته و یک موتور ۴.۰ لیتری V۸ بی توربو AMG در قسمت جلو قرار گرفته که واکنش سریع و قدرت بالا فراهم می کند.

به گفته شرکت سازنده در خودروی کوپه ۲ برخی از فناوری هایی به کار رفته که در خودروهای مسابقه ای هیبریدی Mercedes-AMG PETRONAS F۱ Team وجود دارد. عملکرد GT ۶۳ S E سبب شده تا لقب سریع ترین خودروی این برند را بگیرد. مدیر ارشد اجرایی مرسدسAMG در بیانیه ای نوشت: موتور ۴ لیتریV۸ در کنار عملکرد سیستم هیبریدی سبب شده تا وسیله نقلید به مدل برتر سری خودروهایGT تبدیل شود.

موتور ۴.۰ لیتری V۸ بی توربو AMG و واحد AMG الکتریک درایو در خودروی Mercedes-AMG GT ۶۳ S E ترکیب می شود تا ۸۰۵ اسب بخار و گشتاوری تا ۱۰۴۷ lb-ft تولید کند.

این سیستم تضمین می کند که خودرو در ۲.۷ ثانیه سرعت خود را از صفر به ۱۰۰ کیلومتر برساعت برساند. همچنین از لحاظ الکترونیکی حداکثر سرعت آن به ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت محدود شده است.

سیستم پیش رانش الکتریکی نیز ۲۰۱ اسب بخار قدرت دارد. یک باتری سبک انرژی موتور برقی را تامین می کند. این سیستم در عقب خودرو قرار دارد. موتور برقی به طور مستقیم محور عقبی خودرو را فعال می کند و در نتیجه پیش رانش خودرو را هنگام افزایش سرعت بیشتر می کند. البته موتور برقی قدرت را به چرخ های جلویی نیز منتقل می کند.

کد خبر 6087308 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • این خودرو با چشم‌هایش شما را می‌بیند!/ عکس
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • خودروی هیبریدی پرسرعت مرسدس رونمایی شد
  • درخواست شهروندان منطقه ۱۴ تهران برای بازسازی یک خانه قدیمی + فیلم و تصاویر