Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست روسای دانشگاه‌های داخلی عضو اتحادیه دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دولتی حاشیه دریای خزر با حضور ۱۷ تن از روسای عضو اتحادیه به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این نشست اسداله تیموری، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اظهار داشت: امیدواریم در این نشست که همراه با میزبانی دانشگاه به عنوان مسئول کمیته آموزش دانشگاه‌های دولتی و مراکز تحقیقاتی عضو اتحادیه می‌باشد با جمع‌بندی مناسب به نتایج مطلوب برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه کمیته آموزش که متشکل از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های دولتی و مراکز تحقیقاتی عضو اتحادیه می‌باشد بتواند موفق عمل کند، افزود: یکی از ماموریت‌های اصلی اتحادیه ایجاد زمینه‌های لازم جهت گسترش همکاری‌های آموزشی بین اعضای اتحادیه می‌باشد.

دکتر تیموری با اشاره اینکه همکاری مشترک آموزشی و گسترش روابط بین اعضای اتحادیه به منظور هم‌افزایی، تکمیل و تامین نیاز‌های آموزشی اعضای اتحادیه است، اظهارداشت: افزایش تحرک و نشاط آموزشی در اعضای هیئت علمی، کارشناسان و دانشجویان اعضای اتحادیه، تبادل اطلاعات در زمینه‌های مختلف علمی و ارتقای جایگاه بین‌المللی و معرفی بیشتر آن به دنیا با بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های آموزشی اعضای اتحادیه و برنامه‌ریزی جهت استفاده از ظرفیت‌های اعضا در تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد از اهداف این کمیته می‌باشد.

همچنین در این نشست دکتراحمد رضی رئیس دانشگاه گیلان و رئیس اتحادیه دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دولتی حاشیه دریای خزر ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های اعضای اتحادیه گفت: باتوجه به این اینکه کشور ما در شرایط خاصی قرار دارد باید تلاش کنیم ارتباطات علمی و پژوهشی بین‌المللی بیش از پیش توسعه پیدا کند.

وی با بیان اینکه دریای خزر از اهمیت استراتژیک ویژه‌ای برخوردار می‌باشد، ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و دانشگاه دولتی آستراخان روسیه اظهارداشت: باید با انرژی بیشتر با تقسیم کار در کمیته‌های آموزشی، پژوهشی و دانشجویی با کمک همدیگر به اهداف پیش بینی شده برسیم.

در ادامه دکتر بهروز ابطحی رئیس پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی و علوم جوی در مورد سامانه اطلاعات متخصصان اتحادیه توضیحات خود را ارائه داد و دکتر بانی مدیر دفتر بین‌الملل دانشگاه گیلان نقشه راه و برنامه‌های کمیته پژوهش اتحادیه را شرح داد.

گفتنی است اعضای ایرانی اتحادیه در این نشست در مورد مصوبات اجلاس بیست‌وسوم به بحث و تبادل نظر پرداختند و تقاضا‌های جدید عضویت، ساماندهی عضویت اعضای ایرانی در اتحادیه و همکاری بین‌المللی را بررسی کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روسای دانشگاه ها منابع طبیعی ساری دریای خزر حاشیه دریای خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، اداره ایمنی دریایی چین امروز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد پکن رزمایش‌های نظامی هشت روزه را در بخش شمالی دریای زرد برگزار خواهد کرد.

در این بیانیه آمده است که این رزمایش‌ها قرار است در دریای بوهای، که خلیج داخلی در شمال دریای زرد است، از ساعت ۱۶:۰۰ (۸:۰۰ به وقت گرینویچ) در ۵ ماه می تا ساعت ۱۶:۰۰ روز ۱۲ ماه می انجام شود.

این بیانیه به جزئیات بیشتر این رزمایش اشاره‌ای نکرده است.

ارتش چین در حالی این رزمایش را آغاز می‌کند که «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین سه‌شنبه گذشته اعلام کرد که پکن از فیلیپین می‌خواهد که اقدامات تحریک‌آمیز را متوقف کند و عزم و اراده چین برای حفظ حاکمیت خود را به چالش نکشد.

پیش از این فیلیپین گارد ساحلی چین را به آزار و اذیت و آسیب رساندن به یکی از قایق های این کشور در منطقه مورد مناقشه دریای چین جنوبی متهم کرده بود. کشتی‌های فیلیپین بدون اجازه چین وارد شدند و گارد ساحلی چین اقدامات لازم را برای فرار آنها انجام داد.

«دریاسالار جان لانگ آکیولینو» فرمانده نیروهای آمریکا در منطقه این دو-پاسفیک روز یکشنبه چین را متهم به اتخاذ راهبرد «قورباغه آب‌پز» کرد، چون فعالانه تنش‌ها در این منطقه را به‌صورت تدریجی افزایش می‌دهد.

جان لانگ در گفت‌وگو با فایننشال‌تایمز گفت که در طول سه سالی که به عنوان فرمانده نیروهای آمریکا در ایندوپاسفیک بوده، چین سرعت توسعه نظامی خود را افزایش داده و توانایی‌های رو به رشد خود را با رفتارهای بی ثبات کننده تر مطابقت داده است.

وی دراین‌باره گفت: «چین روزبه‌روز تهاجمی‌تر، جسورتر و خطرناک‌تر می‌شود.»

آکیلینو همچنین افزود که چین رفتار تهاجمی خود را از طریق راهبرد «قورباغه آب‌پز» تشدید می‌کند، که از طریق آن به تدریج دما را بالا می‌برد به طوری که خطر نهایی تا زمانی که خیلی دیر نشده بود، نادیده گرفته می‌شد.

این مقام نظامی آمریکا مدعی شد که «باید رفتار بد چین که خارج از هنجارهای حقوقی بین المللی است توصیف شود. و این موضوع را باید همه کشورهای منطقه بیان کنند» وی افزود که پکن در کل منطقه درگیر راهبرد «شاید برابر است» است.

کد خبر 6097361

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز
  • عکس/ نشست مشترک اعضای هیئت دولت با استانداران
  • چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند
  • اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • نشست «نسل تیک‌تاکی و خیزش دانشگاه‌های ایالات متحده» برگزار می‌شود
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد