Web Analytics Made Easy - Statcounter

تا به حال شده به رستورانی بروید که بعد از سفارش دادن، پشیمان شوید به این علت که مواد غذایی تازه نبوده‌اند؟

به گزارش خبرگزاری برنا؛ گاهی اوقات به علت خوردن همین غذاهای پر ادویه ممکن است مسموم شویم؛ ولی نمی‌دانیم مشکل دقیقا از کدام مواد غذایی‌ بود که خوردیم. لیست‌ غذاهایی را که، به گفته گارسون‌های فست‌فودها، بهتر است سفارش ندهیم را گردآوری کرده ایم که باهم می‌خوانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1. انواع سالادهای سبزیجات

حدود ۵ سالی است که در فست‌فودها به منوی غذاها، سالادها را هم به منظور داشتن غذاهای سالم اضافه کردند. غذاهایی که سرخ کردنی نباشند و برای کودکان و سالمندان هم مناسب باشند؛ اما به توصیه گارسونی که به مدت ۲ سال در ۲ مرکز بزرگ فست‌فود کار می‌کرده انواع سالادها را به علت اینکه با دست شسته و خرد می‌شوند ابدا سفارش ندهید؛ زیرا موضوع عدم رعایت بهداشت مطرح است.

2- بزرگ‌ترین سایز سیب‌ زمینی سرخ کرده

وقتی که به غذاها و قیمت‌های منو نگاه می‌کنید و می‌خواهید سفارش بدهید سعی ‌کنید گول قیمت کمتر و سایز برزگ‌تر را نخورید. نیکی، کسی که چند وقتی در یک فست‌فود کار می‌کرد، می‌گوید: «من تازه متوجه شدم هیچ کسی همه بشقاب بزرگ سیب‌زمینی سرخ کرده را نمی‌خورد. اگر هم بخورد باعث می‌شود از آن زده شود و دیگر حال خوب بعد از سیر شدن را ندارد». بله کاملا درست است، شما یک ظرف بزرگ سفارش می‌دهید که از جنبه اقتصادی برای‌تان کم‌تر حساب شود؛ ولی شما فقط به اندازه همان ظرف کوچک‌تر می‌خورید.

3- ماکارونی و پنیر

به گفته یکی از کارکنان یک فست فود: «آنها همیشه ماکارانی‌ها را از قبل آماده می‌کردند؛ نه صبح همان روز بلکه شاید هفته پیش، زمانی که شما سفارش می‌دهید فقط ماکارانی ها را با پنیر گرم می‌کنند و در ظرف‌های کلاسیک زیبا سرو می‌کنند». همه ما می‌دانیم که اکثر غذاهای فست‌فودها از قبل آماده هستند ولی ماکارانی این خاصیت مواد نگه دارنده را در زمان پخته شدن ندارد و اگر در روزهای قبل آماده شده باشد می‌تواند همان دلیل مسمومیت‌ باشد.

4- سالادهای تُن ماهی دار

تن‌ماهی به علت مواد نگهدارنده‌ای که دارد باید قبل از مصرف، در داخل ظرف آکبند خودش ۲۰ دقیقه در آب جوش بجوشد و بعد سرو شود. در صورت هر گونه سهل انکاری و بی توجهی به تاریخ کنسرو ممکن است حتی منجر به مرگ شود. پس لطفا در رستوران‌ها و فست‌فودها تن ماهی نخورید. به گفته یکی از کارکنان فست‌فودهای معتبر: «آنها هفته‌ای یکبار تن‌ ماهی بدون مواد نگهدارنده درست می‌کردند» این یکی از خطرناک‌ترین کارهایی است که یک فست‌فود می‌تواند انجام دهد؛ زیرا بدون مواد نگهدارنده، گوشت ماهی به سرعت اکسید می‌شوند.

5- میوه‌ها و سبزیجات تزئینی

برخی از فست‌فودها در سرو غذاها از میوه‌ها و سبزیجات برای تزئین بشقاب استفاده می‌کنند و همانطور که گفته شد فقط برای تزئین هستند؛ زیرا برای زیباتر شدن به آنها گارنیش می‌زنند که براق‌ و خیره‌کننده باشند. گارنیش برای هضم در معده، روده و کبد مشکلاتی را ایجاد می‌کند. بهتر است به سبزیجات و میوه‌های زیبای کنار بشقاب‌تان فقط نگاه کنید.

6- ساندویچ‌های ماهی

در رستوران‌ها، اغلب غذاهای دریایی جزو غذاهای سالم هستند؛ ولی نه در فست‌فودها. کاریتی، کسی که در شمال کارولینا زندگی می‌کند و گارسون فست‌فود است می‌گوید: «شاید مردم ندانند، ساندویچ ماهی یکی از ناسالم‌ترین‌های منو فست‌فودهاست». از سفارش دادن میگوسوخاری و انواع دیگر غذاهای دریایی در فست‌فودها پرهیز کنید. یکی از دلایل این است که، غذاهای دریایی بو و طعم خاصی دارند که نمی‌شود همراه با روغن‌های دیگر غذاها سرخ کرد و کاری که آشپزهای فست‌فودی انجام می‌دهند این است که روغن مخصوص ماهی و میگو را تا هفته‌ها و ماه‌ها عوض نمی‌کنند.

***آن چیزی را سفارش دهید که همه تعریف می‌کنند

هر رستوران و فست‌فودی به یکی از غذاهایش خیلی معروف است. شما هم سعی کنید همان را سفارش دهید؛ زیرا پر سفارش است و کمتر امکان دارد مانده باشد و این موضوع که، اکثر اغذیه‌ فروشی‌ها بر روی غذایی که با آن معروف شده‌اند، ریسک نمی‌کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سالمندان فست فود کودکان مرگ مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۴۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خاکی، سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج ایران با اشاره به بلاتکلیفی فعالان بازار دومین کالای اساسی ایران و تاکید بر اهمیت تعیین تکلیف بازار برنج گفت: وضعیت نابسامان این روزهای تخصیص ارز و بازار برنج خصوصاً برای واردکنندگان چالش برانگیز شده و تداوم این شرایط در صورت عدم اتخاذ تدابیر عاجل از سوی دست‌اندرکاران، می‌تواند باعث اختلال در روند تأمین برنج و چه بسا تکرار اتفاقات بازار برنج در سال ۱۴۰۰ شود.

وی اضافه کرد: چالش بزرگی که هم اکنون با آن مواجهیم، تخصیص نیافتن ارز محموله‌های برنجی است که از شهریور سال گذشته به کشور وارد شده و بر اساس نرخ ارز ۲۸,۵۰۰ تومان به فروش رسیده، اما همچنان در انتظار تأیید وزارت جهاد کشاورزی و ارجاع به بانک مرکزی برای فرآیند تخصیص و تأمین ارز است. نگرانی اصلی ما، حساب تسویه نشده ۱۱ ماهه واردکنندگان برنج با طرف خارجی و تنزل شدید اعتبار تجاری است که فروش آتی و استمرار تأمین را به مخاطره انداخته است. هم اکنون واردکنندگان برنج در حال پرداخت هزینه‌های گزافی از بابت دیرکرد و جریمه‌های مختلف هستند و بیم آن وجود دارد که تامین‌کنندگان کشورهای مبدا به ایران بار جدید نفروشند.

سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج با بیان اینکه تعیین تکلیف وضعیت ارز و بازار برنج انتظار عجیب و غیرمنطقی نیست، افزود: در نیمه اردیبهشت هستیم و متأسفانه پایه ارزی برای واردات برنج در سال ۱۴۰۳ هنوز رسماً مشخص نشده و هر روز شایعات و گمانه‌های جدید و متناقض به گوش می‌رسد. گو آنکه هیأت دولت چند روز قبل فهرست اقلام مشمول ارز ترجیحی را منتشر کرد که در کمال تعجب، برنج در آن جایی نداشت؛ اما بلافاصله مسؤولان دست‌اندرکار به صورت غیررسمی خبر از صدور اصلاحیه‌ای جدید دادند با این مضمون که برنج به این فهرست بازخواهد گشت. با این حال، همچنان این موضوع رسماً اعلام نشده و در وضعیت بلاتکلیفی کامل قرار داریم.

خاکی همچنین به کاهش چشمگیر سهمیه‌های ماهانه ثبت سفارش در سال جاری نسبت به سال گذشته به عنوان دغدغه دیگر اشاره کرد و گفت: ماحصل سهمیه‌های تخصیصی برای ثبت سفارش در سال قبل، ترخیص حدود ۹۰۰ هزار تن برنج توسط فعالان بخش خصوصی بود که با کاهش حدود ۴۰ درصد نسبت به سال قبل همراه بود. از این رو، حتی اگر تمامی ثبت سفارش‌های جدید انجام شده تأیید و مورد تخصیص و تأمین به موقع ارز قرار بگیرند، باز هم ریزش در میزان واردات خواهیم داشت و کسری بازار از این محل نیز متأثر خواهد شد.

وی اضافه کرد: گلایه دیگر این است که با وجود صدور دستورالعمل حمایتی خرید برنج ایرانی با رویکرد تنظیم بازار از سوی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص اعطای مجوز واردات در قبال خرید برنج ایرانی و علی رغم خرید ده‌ها هزار تن خرید برنج ایرانی از سوی اعضا این انجمن در راستای حمایت از تولید، اما تاکنون مجوزی برای ثبت سفارش از این محل صادر نشده و این خلف وعده‌ها به فضای موجود بی اعتمادی میان فعال اقتصادی و سیاست گذار، دامن زده است.

معاون انجمن واردکنندگان برنج ایران همچنین با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی در خصوص تعریف فرآیند پیچیده و زمان بر رفع تعهد ارزی و کاهش مهلت تأمین ارز پس از صدور کد تخصیص به ۲۰ روز گفت: گویا این فرآیندها به گونه‌ای طراحی شده که رفع تعهد ارزی به صورت قطره چکانی انجام شود و مطابق این فرآیند، تمامی محموله‌هایی که وارد کشور و توزیع شده‌اند، باید به صورت هر اظهار (کوتاژ به کوتاژ) توسط وزارتخانه تخصصی مربوطه مورد تأیید قرار گیرند که این مساله مورد اعتراض وزارت جهاد کشاورزی نیز قرار گرفته است.

خاکی با بیان اینکه روند تغییرات قیمت‌ها در بازار به روشنی بیان‌گر آن است که وضعیت بازار برنج دچار مشکل شده و نیازمند تدبیر فوری از سوی متولیان امر است، تصریح کرد: مواضع غیرشفاف سیاست‌گذار در کنار فضای بلاتکلیفی، با از بین بردن امکان هرگونه برنامه‌‎ریزی، یقیناً هر فعالیت اقتصادی را دچار مشکل و اختلال می‌کند؛ حال آنکه کالای مورد نظر ما، برنج به عنوان دومین کالای استراتژیک اساسی و پای ثابت سفره ایرانی‌ها است. اگر قرار است بیش از این برنجی به کشور وارد نشود یا ارز مقرر تخصیص نشود این موضوع را رسماً اعلام کنند تا بازار دیگر در انتظار ورود برنج خارجی نباشد و البته بپذیرند مسئولیتی از بابت کسری بازار متوجه انجمن و واردکنندگان آن نیست. چند ماه تا فرا رسیدن ماه محرم مانده و چگونه نیاز این بازار تأمین خواهد شد؟

وی افزود: مساله دیگر اینجاست چنانچه قرار نیست ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی به برنج تخصیص پیدا کند چه کسی پاسخگوی زیان و خسارت واردکنندگان خواهد بود؟ اکنون انتظار حداقلی از مجموعه دولت این است مطالبات معوق ارز مربوط به محموله‌هایی که ماه‌ها قبل ترخیص و توزیع شده‌اند، در اسرع وقت پرداخت و همچنین نسبت به اعلام فوری و شفاف پایه ارزی واردات برنج در سال جاری اقدام شود.

کد خبر 6094452

دیگر خبرها

  • اطلاعاتی مهم درباره غذاهای کنسروی
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین!
  • روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید
  • ۳۰ هزار سکه در حراج امروز فروخته شد
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود