Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلب سرمایه‌گذار برای احداث بخش غربی خط ۱۰ مترو، واکنش حناچی به کمک شهرداری به جشنواره فیلم فجر، واریز تا یک‌میلیون تومان به حساب مددجویان سیل‌زده بهزیستی، تناقضات قانونی بین پرداخت «وام ازدواج» و «ازدواج کودکان»، چگونه باران‌های سیل‌آسا را هدر ندهیم؟ و... عناوین برخی از اخبار پربازدید اجتماعی ایسنا طی امروز (۲۸ دی‌ماه) هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، امروز شنبه (۲۸ دی‌ماه) بیش از ۵۰ خبر در زیرسرویس‌های اجتماعی ایسنا منتشر شده که در ادامه برخی از مهم‌ترین خبرها مرور می‌شود و با کلیک بر روی آن‌ها می‌توانید به متن کامل خبر دسترسی داشته باشید:

جلب سرمایه‌گذار برای احداث بخش غربی خط ۱۰ مترو

مدیرعامل شرکت متروی تهران از تلاش برای جلب سرمایه‌گذاری در خصوص احداث بخش غربی خط ۱۰ مترو به طول ۱۶ کیلومتر خبر داد.

علی امام درگفت‌وگو با ایسنا، در مورد راه‌اندازی خطوط جدید مترو در پایتخت گفت: طرح جامع حمل و نقل تهران توسط مشاور ایرانی و فرانسوی مورد بازنگری قرار گرفت و ساخت چهار خط مترو در این طرح جامع امکان سنجی، تأیید شده است.

واکنش حناچی به کمک شهرداری به جشنواره فیلم فجر

شهردار تهران در مورد حواشی کمک به جشنواره فیلم فجر واکنش نشان داد و گفت: این موضوع مربوط به دو الی سه روز گذشته نیست و شهرداری همواره به این جشنواره‌ها کمک می‌کرده و کمک شهرداری صرفا مالی نیست؛ بلکه می‌تواند تبلیغات یا اجاره سالن‌ها باشد.

پیروز حناچی با بیان این که جشنواره‌ها مهم هستند؛ اما اقدامات در چارچوب قانون و امکانات خواهد بود، ادامه داد: ارائه اعتبار به جشنواره که همیشه پول نیست بلکه می‌توان از امکانات شهرداری در اختیار آنها قرار داد.

وضعیت ذخایر دارویی و تجهیزات تخصصی پزشکی / پیگیری داروی بیماران MPS

رییس سازمان غذا و دارو در خصوص اظهاراتی مبنی بر کمبود دارو و تجهیزات پزشکی که منجر به صف‌های طولانی برای انجام اعمال جراحی در بیمارستان‌ها شده است، گفت: در حال حاضر وضعیت ذخایر دارویی و تجهیزات تخصصی در کشور در شرایط بی‌نظیری قرار دارد.

دکتر محمدرضا شانه‌ساز در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره افزود: بخشی از این گفته به دلیل گران بودن برخی از تجهیزات و دستگاه‌ها است که تمام دولت‌ها با آن مواجه هستند. نمی‌توانیم دستگاه‌های گران قیمت خریداری کنیم که هیچ کس در نوبت عمل نماند؛ چراکه درست نیست و هزینه‌های کمرشکن به بار می‌آورد.

آیا دستگاه‌های دیالیز ایرانی بی‌کیفیت‌ هستند؟

مدیرکل طرح و برنامه‌ هیات‌ امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت با بیان اینکه هیات‌امنا بزرگ‌ترین خریدار عمده تجهیزات پزشکی داخلی است، گفت: ما در حوزه کیفیت هیچگونه اغماضی نداریم و اعلام کرده‌ایم که هیچ نقص کیفی را نمی‌پذیریم.

دکتر هومن نریمانی در گفت‌وگو با ایسنا درباره اقدامات هیات‌ امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت در حوزه تامین دستگاه دیالیز گفت: در حوزه تامین دستگاه‌های سرمایه‌ای بر اساس نیازسنجی که از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت به صورت تخصصی انجام می‌گیرد، اقدام می‌کنیم. بر همین اساس دستگاه دیالیز هم از سوی هیات امنا تامین می‌شود. باید توجه کرد که سال‌ها تامین دستگاه دیالیز از محل واردات بود اما خوشبختانه اخیرا در این حوزه تولیدکنندگان داخلی هم اقدام کرده‌اند که طی زمان با بالا بردن کیفیت، امکان رقابت با کالای خارجی را پیدا کرده‌اند.

واریز تا یک‌میلیون تومان به حساب مددجویان سیل‌زده بهزیستی + جزییات

رئیس ستاد بحران سازمان بهزیستی کشور از ‌واریز کمک هزینه‌ای از سوی سازمان بهزیستی به حساب مددجویان مناطق سیل‌زده کشور خبر داد.

احمدرضا شجیعی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امروز مبلغی به حساب مددجویان آسیب دیده از سیل واریز می‌شود، گفت: این مبلغ  براساس بعد خانوار به حساب حدودا ۱۰ هزار خانوار مناطق سیل زده واریز می‌شود.

تناقضات قانونی بین پرداخت «وام ازدواج» و «ازدواج کودکان»

یک فعال حقوق زنان ضمن انتقاد نسبت به برخی تناقض‌های قانونی در کشور گفت: طبق قانون رشد متعاملین، بانک‌ها افراد زیر ۱۸ سال را برای اخذ وام یا انجام امور مالی و بانکی صالح نمی‌شناسند؛ حال چطور می‌شود دخترانی که نمی‌توانند امور بانکی خود را شخصا  انجام دهند بر اساس ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی اجازه ازدواج در سن ۱۳ سالگی را دارند و به تبع آن می‌توانند وام ازدواج دریافت کنند؟.

مرضیه محبی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: باید به مسئله زنان و مسائل مربوط به آن‌ها نگاهی فراتر و کلی‌تر داشت، زیرا همه مسائل مربوط به زنان در چارچوب کلی «تبعیض جنسیتی» و «گفتمان مردسالار» در جامعه ما اتفاق می‌افتد. اگر شاخص شکاف جنسیتی را معیار تشخیص جایگاه زنان قرار دهیم می‌بینیم که زنان ایران از عدالت جنسیتی بی‌بهره‌اند و این مسئله در جامعه به روشنی و وضوح قابل درک است که زنان به طور کلی از امکانات و منابع اجتماع و امکان انتخاب سرنوشت خود، سهم کمتری نسبت به مردان دارند.

آخرین وضعیت مدارس مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان + عکس

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان درباره آخرین وضعیت مدارس در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به تحقیقات میدانی ۵۶ مدرسه داریم که قبلا هم در نوبت تخریب و بازسازی بودند و اکنون باید این کار سریعتر انجام شود.

حمیدرضا رخشانی افزود: این مدارس به لحاظ سنی، قدمت بالایی دارند و باید تخریب شوند. هرچند سیل مزید بر علت شده و باعث شده برای تخریب و نوسازی آماده شوند.

آمادگی آموزش و پرورش برای اجرای طرح "مدرسه آماده"

وزیر آموزش و پرورش از آمادگی این وزارتخانه برای ارتقای سطح طرح مدرسه آماده به سراسر کشور خبر داد.

محسن حاجی میرزایی صبح امروز در گردهمایی ۱۵۰۰ مدیر مدرسه شهر تهران با بیان این که همواره احتمال وقوع حوادث طبیعی در همه جوامع وجود دارد گفت: شیوه عاقلانه این است که جامعه برای مقابله و پیشگیری و همچنین کسب آمادگی پیش از وقوع حوادث طبیعی اقدام کند.

چگونه باران‌های سیل‌آسا را هدر ندهیم؟

ایران درحالی چهارمین کشور سیل خیز دنیا است که از طرفی جزو مناطق خشک و کم بارش در زمین نیز به حساب می‌آید. بسیاری بر تبدیل تهدید سیل به فرصتی برای مقابله با خشکسالی‌های کشور تاکید می‌کنند اما به جز سدسازی که این روزها حواشی محیط زیستی زیادی دارد چه راهکارهای دیگری برای جمع‌آوری بارش‌های سیل‌آسا وجود دارد؟.

به گزارش ایسنا، از ابتدای امسال تاکنون چندین سیل‌ شدید مناطق مختلف کشور را  تحت تاثیر قرار داده است. سازمان جنگل‌ها در مهرماه امسال اعلام کرد که ۱۲ میلیون نفر از جمعیت کشور امسال تحت تاثیر سیل بودند همچنین بر اساس آمار این سازمان ایران چهارمین کشور سیل‌خیز دنیاست و حدود ۲۶ درصد از پهنه کشور به دلیل نوسانات اقلیمی و دست‌اندازی‌های انسان به طبیعت در معرض سیل‌های شدید و طغیانی قرار دارد.

سومین سالگرد شهدای آتش‌نشان پلاسکو

سومین سالگرد شهدای آتش‌نشان پلاسکو امروز در بهشت زهرا (س) برگزار شد.

به گزارش ایسنا صبح امروز ۲۷ دی ماه، مراسم سومین سالگرد شهدای آتش‌نشان پلاسکو، با حضور خانواده‌های آتش‌نشانان و جمعی از مسئولان سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران و ... در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) برگزار شد. در این مراسم آتش‌نشانانی از شهرستان‌های کشور نیز حضور داشتند.

به گزارش ایسنا، پربازدیدترین اخبار اداره اجتماعی در ۲۴ ساعت گذشته به شرح زیر است:

تشخیص کمبود ویتامین B۱۲ با معاینه چشم

وضعیت ذخایر دارویی و تجهیزات تخصصی پزشکی / پیگیری داروی بیماران MPS

آخرین وضعیت مدارس مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان + عکس

واکنش وزارت بهداشت به ادعای وجود سم «آفلاتوکسین» در لبنیات

واریز تا یک‌میلیون تومان به حساب مددجویان سیل‌زده بهزیستی + جزییات

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بسته اخبار اجتماعی ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۵۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان در هفته‌ای که گذشت
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان