Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین امید در جمع در روسای این دانشگاه در یزد افزود: انتظار ما از مراکز موجود، برنامه‌ریزی بلند مدت برای شناسایی نیاز بازار کار و  توسعه رشته‌های خود در این زمینه همراه با  بکارگیری مدرسان با سطح بالاست. 

وی ادامه داد: ما به عنوان مجری تصمیم دولت در زمینه واگذاری و انحلال مراکزوابسته به دستگاه‌های دولتی، کار را شروع کردیم هرچند اتفاقات و مشکلات متعددی را پیش رو داشتیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش عصر شنبه روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی یزد، این مسوول اظهار داشت: باید همچنان ارتباط خود را  با بخش دولتی که می‌تواند  در زمینه اجرای تک‌درس یا تک پودمان فعالیت داشته باشند حفظ کنیم.

امید اظهار داشت: هم‌اکنون ۸۰۰ تک‌درس و تک پودمان مصوب داریم که با توجه به توافقاتی که با نیروهای مسلح صورت گرفته اولین دوره تک پومان در بهمن‌ماه جاری برای  سربازان  برگزار خواهد شد 

وی با اشاره به اینکه مراکز باید از نگاه سنتی به رشته های موجود فاصله بگیرند گفت:  مراکزی که وابسته به نهادهای عمومی هستند به راحتی می‌توانند با یک نگاه بلند مدت و استفاده از فضا و محیط کار واقعی که در اختیار دارند به سرعت پیشرفت کنند .

رییس دانشگاه علمی کابردی کشور خاطر نشان کرد: این قول را می‌دهیم که هیچ مرکز دیگری در کنار شما و با رشته‌های موجود  تاسیس نخواهد شد  مگر اینکه مراکز  به بالاترین سطح دانشجو برسد.

امید در خصوص دغدغه مراکز نسبت به شهریه دانشجویان شاهد گفت: توافقات بسیار خوبی در این زمینه با بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفته که بزودی مشکل مطالبات حل خواهد شد.

در پایان این جلسه از روسای مراکز با سابقه استان یزد و همچنین روسای مراکز منحل و واگذار شده با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

۲۵۰ هزار دانشجو در ۶۰۰  دانشگاه علمی‌کاربردی کشور تحصیل می‌کنند.

هم‌اکنون افزون بر هشت هزار دانشجو در ۱۵۰رشته تحصیلی در مقطع کاردانی و کارشناسی در ۲۳ مرکز فعال دانشگاه علمی کاربردی یزد مشغول به تحصیل هستند. 

برچسب‌ها یزد دانشگاه ها دانشگاه جامع علمی کاربردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد دانشگاه ها دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد دانشگاه ها دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی

ایسنا/سیستان و بلوچستان در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

در دومین روز از برگزاری این همایش، چنگیز رحیمی عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و اسکندری عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

 باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز نیز درباره " علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان و یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و .. به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچین به تشریح چالش های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه های مختلف می توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه های دومین روز همایش ملی بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • تسهیلات کم‌بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند