Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان وزیر راه و شهرسازی از اتخاذ سه راهکار اساسی برای افزایش تاب‌آوری راه‌های استان هرمزگان در برابر سیلاب خبر داد.

محمد اسلامی عصر امروز(۲۸ دی ماه) در حاشیه سفر به مناطق سیل زده شهرستان جاسک، با اشاره به هدف سفر خود به استان هرمزگان اظهار کرد: این سفر به منظور بازدید از خرابی‌ها و خسارت‌های وارده به زیرساخت‌های حمل‌ونقل در اثر سیلاب به استان هرمزگان که اراضی و بخش‌های زیادی از شرق استان را تحت تاثیر خود قرار داده بود، انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس روایت‌ها، گزارش‌های آماری و مشاهدات مسئولان، این حجم سیلاب در دو دهه اخیر بی سابقه و بسیار سنگین بوده و به همین دلیل خرابی‌ها بسیار زیادی را به جا گذاشته است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ترمیم خسارت‌ها با استفاده از اعتباراتی که تصویب خواهد شد، انجام می‌شود، گفت: با مشاهده و بررسی برآورد خسارت‌های اولیه به زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان هرمزگان، همچنین ارزیابی اقدامات انجام شده تاکنون،‌ امشب تمهیدات بازسازی و مرمت زیرساخت‌های خسارت دیده را جمع‌بندی می‌کنیم.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص زیرساخت‌های استان هرمزگان باید به سه نکته اصلی توجه داشت، خاطرنشان کرد: راه‌های استان در گذشته به صورت آبنما طراحی شده بودند که همه باید به پل تبدیل شوند.

وی افزود: با توجه به اینکه خط پروژه در راه‌های قدیمی پایین تر بوده، لذا جاده‌ها تحت تاثیر سیلاب قرار می‌گیرند، به همین خاطر باید خط پروژه‌های جدید بالاتر در نظر گرفته شوند تا تاب‌‌‌‌آوری بیشتری داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: اقدامی که وزارت نیرو برای ساماندهی رودخانه‌ها انجام می‌دهد بسیار مهم است،‌ زیرا با این اقدام، وزارت راه و شرهسازی می‌تواند با ایمن سازی و بدنه سازی در نقاط تلاقی جاده و رودخانه، راه‌ها را از نفوذ آب نجات دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سیلاب در هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۸۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیلاب به روستای تختان دهلران

دریافت 11 MB کد خبر 6095847

دیگر خبرها

  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب و تأمین آب سیستان و بلوچستان
  • آخرین وضعیت خسارت سیلاب در شهرستان دهلران
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • خسارت سیلاب به روستای تختان دهلران
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است